Regasiri ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru gandurile bune.
sper sa stie ce fac doctorii aia.si sa fie beninga.offf...e tare greu. nu ma pot gandi la nimic altceva. si maine ma voi ruga mult pentru ea.

Dianarus ce ma bucur pentru mama ta. nu te supara ca te intreb...i-au facut ceva analize si inainte de operatie sau au operat si apoi au analizat ca si in cazul verisoarei mele.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

pentru cafea kokorina

tre sa spun ca si eu mi.am pus intrebarea cand are timp, nu am avut curaj sa intreb...si eu ma intreb la fel ca si kokorina

dbunny - am vazut pe un perete 4 aplice sau tablouri mici nu situ, m.am uitat la repezeaza dar mi.au placut mult
si faza cu dani care bea apa langa bicicleta :))) tare de tot zici ca atunci coborase si i se facuse sete

mirona - sper ca nu mai esti asa de trista, eu nu vreau sa par nebuna dar am simtit o usurarea cand am aflat ca nu se mai chinuie, deci era groaznica, paralizase de picioare ....nu vedea , plangea intr.una , cat timp am stiut ca se chinuie am plans toate zilele, cred ca m.a afectat si iar mi.am dat tiroida peste cap

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

octavian nu se simte bine..adica nu are febra sau ceva dar nu e zglobiu asa cum il stiu eu..si pare trist..e constipat rau, iese ca ghiuleaua de tare i-am dat un suc de pere si incearca saracu sa se screama si sa iasa si nu poate..l-am si stimulat cu termometru fara succes..de iesit va iesi el dar il vad si apatic si nu-mi cade bine!

a papat destul de mult azi-dimineata se vedea ca ii e foame..si acum cred ca il apasa si mancarea pe burtica

offf

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Desiree, cateva linguritze de activia cu musli/germeni de grau nu poti sa-i dai? Sau chiar un iaurtel intreg (de ala mic)...oare nu e bine?

Mergi la inceput

am reusit sa vb cu verisoara mea din nou. a fost la un alt medic. aceeasi parere. tb operat.
am mai vb si cu o prietena care a avut cancer la san si a zis ca o tumoare maligna se vede la eco, ca are margini neregulate.si verisoarei mele i-a zis ca e regulata, mobila dar tb scoasa ca e deja calcifiata si poate deveni maligna in timp.

Doamne ajuta sa fie bine.

fetelor sa ma iertati ca nu va raspund nominal dar credeti-ma ca sunt rupta. nu am dormit toata noaptea de griji.
am scris si un mesaj relativ lung la flguleti dar acela imi statea de mult in gat .

va pup si revin later

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ceva important.

mai avem un dintisor. rodul noptii trecute de chin. si gingia varza dar sper sa iasa odata toti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

doarme gaza, am spalat aragazul si nu-mi place deloc operatiunea si am venit sa va salut.
multumim pentru aprecieri. parca s-a mai tras putin vanataia. ce sa-i fac daca e nazdravana, cine sara paruri multe mai ia si cate unul in fund. asa suntem si noi.
ieri a invatat cum sa ascunda. adica, eu ascundeam jucaria la spate si intrebam "unde-i". ea incepea sa rada, venea spre mine, si ii aratam mana cu jucarie. apoi ea, o puneam sa o ascunda, ducea mainile la spate, o intrebam "unde-i" si imi arata jucaria. am facut de vreo 10 ori maxim si s-a plictisit.
Dbunny am cumparat de la ikea jucarii, iar de cort e superincantata. ne bagam acolo amandoua si aduce papusile, le dam de mancare, cant, spun poezii, as face orice sa stea intr-un loc 10 minute. super tablourile.
Desiree cand a avut probleme cu constipatia am rezolvat-o cu ceai de musetel.
Roana multa sanatate verisoarei. ne rugam sa fie bine dupa operatie.
Kokorina multam de cafea. fuse buna. si apropo de "fuse" unde e Angi? cum o fi Iulia?
nu vad pozele Alexandrei. imi cere sa ma loghez.
Dianarus . sper ca sunt bine muschetarii. mai ales Marc.
Miro imi pare rau de catelusa. eu n-am avut animale, nu m-am atasat niciodata de vreunul. pe la curte la mama are pisici, vreo 2 erau, una dintre ele a murit asta iarna, era batrana, dar n-am suferit foarte mult. mai ales ca eu nici nu stau acolo. mi-a parut rau dupa ea, dar atat. va pupam.
timpul s-a terminat, ma intorc la treaba. va pup pe toate.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

regasitele!

Vad ca v-ati incins tare la vorba si abia apuc sa va , daramite sa mai si tin pasul cu voi. Ca de obicei, tot pe fuga mi-s si tot cu mustatile-mi pofticioase in "smantanica" voastra!

Deci, Ducu este super-tonic si-a trecut cu bine de otita. Chiar nu s-a mai plans de dureri de urechiusa din noaptea de miercuri spre joi cand a facut criza. Pentru ca cineva m-a intrebat cu ce l-am tratat, va spun acuma tratamentul prescris de orelista:
zinnat de 2 ori/zi, eurespal de 3 ori/zi, nurofen de 3 ori/zi (numai 4 zile), syphoral seara (sper sa fi scris corect), nasonex 1puf/nara dimineata si seara si otist 3pic in ureche dimineata si seara. Astazi suntem in ultima zi de antibiotic si nu-mi mai incap in pielicica de fericire. Torc non-stop!
Ma bucur ca n-am trecut chiar neobservata pe aici, ca o pisicuta de tomberon, drept pentru care va multumesc frumos.
Si bonus: http://www.youtube.com/watch?v=oa6VMngp5qA

Roana spun si eu o pentru verisoara ta sa-i iasa analizele bune si sa nu fie vorba de nimic malign! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

tot si promit c-o sa revin cu mai mult timp la dispozitie pentru povestit!

P.S. Mira, imi pare rau si mie pentru catelusa ta si sper sa reusesti sa treci peste trauma acestei pierderi si sa te obisnuiesti, cat de cat, cu absenta ei!
dulce sa treaca!

Gata, FUG!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Desiree, cateva linguritze de activia cu musli/germeni de grau nu poti sa-i dai? Sau chiar un iaurtel intreg (de ala mic)...oare nu e bine?

ieri a mancat 3 iaurturi..ca asa i-am dat eu, ca sa iasa..si mar ras gol..si ciorbita zeama goala... sa lichefieze putin..nici o reactie

de azi dim a iesit cred de vreo 7 ori...ma impiedic de ghiulele prin casa ca l-am lasat fara pampers ....acum pare mai bine..dar tot tare este....

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Am intrat sa va anunt ca mi s-a aprobat creditul.

Va pup pe toate

Mergi la inceput