Regasiri ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dayanara
am intarcat pe ivan la 5 luni, si pana atunci bause mixt si din biberon din prima saptamana, nu am luat nimic sa.mi opreasca lactatia si am crezut ca e totul ok, totusi daca ma apas mai curge lapte, apare asa o picatura in varf, sunt totusi atatea luni....ma sperie
stiti ceva despre asta? e normal?

nu stiu cat e de normal - poti suna medicul sa-l intrebi - medicul ginecolog - eu iti spun doar ce mi-a spus o prietena buna.
Cand i-a revenit menstra - bb ei nu a mai acceptat sanul - asa ca s-a intarcat singur. Nu a luat pastile - incet incet lactatia s-a oprit - dar pana pe la vre-o 3 ani ai copilului - cand acestuia ii era foame - ei ii curgea cate o picatura de lapte - deci s-ar putea sa fie legatura mama-copil de vina.
spun doar ce am auzit - mai intreaba si tu.

pentru altceva nu mai am putere in seara asta. va pup - fug in pat langa Dani
mai vb.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

BUNA SEARA, BUNA SEARA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MIRONA.....ce povestioara draguta cu kara,sa fii mandra ca e asa de hotomana.asa si trebuie sa fie un copil,sa fie si smecheras.bravo ei,m-a dat pe spate oricum,ca de fiecare data!
eu te inteleg ca nu te poti abtine din plans,si poti sa plangi ca face bine.si eu am avut un animalut care a murit sub ochii mei dupa ce l-a cautat andi vreo jumatate de ora...a venit cu el in brate la usa si ....mi-a urlat sufletul in mine de durere.nu pot decat sa fiu alaturi de tine cu gandul si da...o idee buna cu pozele.o sa ma uit la ele.

ALEXANDRA....am avut si nou o jucarie asa,e un hipopotam care se plimba cu hidrobicicleta si mai si canta asa relaxat si cand ma gandeam ca dau pe spate copchii cu ea....haaaaaaa!!!!exact ca si tine am afcaut,am zis ca am dat lovitura cu jucaria,odata au sarit amandoi si abia am dus la bun sfrasit baita.lasa-l sa se joace cu ea in casa,poate asa ii place.eu le-am dat-o printre jucariile lor obisnuite si s-au jucat cu ea...cua jucaria.iar pozele le-am vazut si iar vazut,ca mi-e drag de el de pic si abia astept sa-l pupacesc.

VIOLETA....

quote:
il mai scoatem cand e apa sloisi are mainile de spalatoreasa

DIANARUS....sant intr-u totul de acord cu cele scrise.pt ca mi se pare mult mai sanatos gandit,si nu numai....e real totul.ai toata admiratia mea!

AKA....e o scumpete dulce-dulce cristinuta.vaaai dar ce vanataie are in frunte,mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut poza...dar ochii aia mari ma dau gata,e toata numai ochi.avem si noi cos din acela rosu,si copchii mei stau in el.culmea e ca vor amandoi odata si nu incap,vai cat scandal avem.si pe al doilea nu vreau sa-l cumpar.asa le explic ca e un singur lucru,trebuie impartit si stat la rand sa asteptam.tu unde est?ca nu te-am zarit in poze...

MEPHALA.....n-o stii tu pe DBUNNY.face niste sofisticatenii si zice ca nu e mare bucatareasa,ca nu se pricepe,dar ea e maestra....e modesta,o intelegdar sa stii ca-i tare tipa.
nu tin dieta,nu mananc sanatos,dimpotriva mananc numai aiurea si foarte mult seara.eu am fost tot timpul slaba,asa mi-e felul,in sarcina insa m-am facut cat un vagon si foarte greu am dat jos.m-am trezit insa deodata ca blugii imi sant mari de la o zi la alta.si asta incepand cu perioada cand incepusera copchii sa mearga.alergam in doua parti in acelasi timp,stii cum eßcrede-ma ca se poate,cand nu ai incotro....si nu-ti cere scuze,ca pozele in mail pot fi vizionate de toata lumea care intra acolo.pupici.

MARANI.....
quote:
am ingropat-o in boxa..care boxa e sub camera noastra, asta ca sa ne fie alaturi mereu...
extrem de impresionant.

DAYANARA....

PISICUTA....eu nu te-am uitat,scrii cand poti cat de putin.nu trebuie sa semnezi condica in fiecare zi,nu avem plan.doresc multa sanatate lui radu!sa se faca repede bine si sa ia cumintel antibioticul.saracutul cred ca plange ca il doare.....

BAMBO....trimite soarele si aici.azi a mijit soarele la noi,dar timid de tot.si daca nu-l trimiti vin sa-l iau personal.pup

MIKI....stiu ca e greu de acceptat pt o mama sa stie ca puiul ei e bolnavior.dar ai vazut ca toate fetele care s-au confruntat cu acest diagnostic,spun ca se trateaza si nu e ceva foarte grav.stiu pt tine este extrem de grav dar mai e o sansa.ca la urmatoarele analize sa iasa ok.fii optimista si totul va fi bine,ok?tin pumnii stransi.

DBUNNY....le-am dat carne de miel de la borcanele.stiu ca e voie,acu alege si tu ceva mai macra carnea.eu am sa incerc sa le dau o bucatica acu in romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

nu avusai net toata ziua, motivul absentei mele...
revin

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Seara buna,

eu sunt trista va ziceam ieri ca plecarea la tm depinde de ceva. verisoara mea isi gasise un nodul la san, azi a fost la control. e tumoare. joi o opereaza. pur si simplu.nu se stie daca e cancer decat dupa ce o scoate sa o analizeze. e destul de mare si de aceea au decis intai operatia apoi analiza.

sunt socata, disperata...va rog rugati-va sa fie bine. are numai 29 de ani si un bebe de nici un an.
nu pot sa mai scriu....revin io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roana, offf, , mi-au dat lacrimile....multa putere verisoarei si Doamne ajuta sa nu fie tumoarea maligna. Ne rugam si joi, sa treaca cu bine peste interventie.

Kokorina, esti draguta, .

ma culc, mor de somn, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Off Roana tinem pumnii sa iasa operatia bine si sa se refaca repede verisoara ta.
dayanara habar n-am de chestia cu laptele..dupa ce nu ma mai mulgeam mai imi iesea cate-o picatura doua mai ales dupa dus sau baie calda...vreo luna, nu mai mult.

Kokodaca vi la mine ai sa vezi..gatesc cam tot aceleasi lucruri...pilaf spaniolesc(paella), supa de pui, pizza, spaghette si cam atat...ca din cand in cand mai inventez eu vreun desert e alta mancare de peste...

Cum am promis: www.flickr.com/photos/dbunny/2398606279/in/set-72157603505577804/" target="_blank">poze cu bicla verisoarei si tablouri agtzate

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dayanara

am ceva important sa va intreb de ieri, dar nah oenobiolu e mai important :)))

l.am intarcat pe ivan la 5 luni, si pana atunci bause mixt si din biberon din prima saptamana, nu am luat nimic sa.mi opreasca lactatia si am crezut ca e totul ok, totusi daca ma apas mai curge lapte, apare asa o picatura in varf, sunt totusi atatea luni....ma sperie
stiti ceva despre asta? e normal?

ivan si dayanara

dupa prima nastere am patit la fel. am alaptat doar 3 luni... cred ca si la un an dupa intarcare tot mai aveam 1-2 picaturi daca strangeam sanul. daca nu ai disconfort, noduli... nu cred sa fie nimic. nu poti intreba totusi ginecologul, sa fii linistita?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by roana

Seara buna,

eu sunt trista va ziceam ieri ca plecarea la tm depinde de ceva. verisoara mea isi gasise un nodul la san, azi a fost la control. e tumoare. joi o opereaza. pur si simplu.nu se stie daca e cancer decat dupa ce o scoate sa o analizeze. e destul de mare si de aceea au decis intai operatia apoi analiza.

sunt socata, disperata...va rog rugati-va sa fie bine. are numai 29 de ani si un bebe de nici un an.
nu pot sa mai scriu....revin io

Ajutati-o pe Sonia

azi am aflat ca ce i-au scos mamei nu e malign. doamne-ti multumesc.
sper din tot sufletul sa fie la fel si cu verisoara ta.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

roana, de cele mai multe ori, mai ales la persoane tinere, tumorile depistate din timp se extirpa si sunt de regula benigne...tine-ne la curent, te rugam!

m-a sunat azi si miro si mi-a zis de catelusa..miro, imi pare tare rau de ea...as insira si eu o poveste trista dar mi teama sa nu te intristez si mai tare...Dumnezeu sa o odihneasca....lasa sa treaca ceva timp si luati o noua catlusa, e cel mai bun remediu pentru astfel de pierderi!

miki, spasmofilie...imi pare rau, sper sa fie tratabil si sa scape repede! sanatate pentru micutz!

dayanara, poate fi un dezechilibru hormonal, mergi la dr sa vezi ce spune cu lactatia prelungita, dar nu iti face griji prea multe, se rezolva! poate i pofta lui ivan!

no, daca am ramas ultima, tre sa imi spun si eu opinionul nu? sau nu?...dupa care daca se poate sa inchidem subiectul si sa ne revenim la ale noastre!..ca vreau sa va pun poze cu freza noua si cu octavian de la bunici!

dianarus, nu-i nimic daca ai participat la discutii, ai vrut sa faci un bine in sensul pastrarii stachetei acestul subiect si a scopului pentru care a fost creat! fetele au facut o gluma, nu mi s-a parut rautacioasa, la fulguleti se fac mereu greseli si se face misto si se glumeste si nu se mai supara nimeni ( decat cateodata ) ..dar in general, e adevarat, unele greseli sunt chiar funny..daca eu as spune: come over hear! (in loc de come over here!)sunt convinsa ca m-ati intreba daca am ceva probleme cu auzul...e un exemplu tampit...faptul ca tu te-ai implicat in aceasta problema denota: 1. ca tii la acest subiect..2. ca aici frecusurile sunt atat de rare (incat stralucesc prin absenta ) incat daca se produce un dezechilibru, te simti datoare sa mediezi, ca sa nu se provoace un cerc vicios de replici usturatoare asa cum ne-am obisnuit ...3. ca membra a acestui subiect de bun augur pentru toate participantele,te simti bine aici ( si la mai mare!) si cand ceva perturba bunul mers, chiar daca este ca reactie al unui mesaj instigator, tinzi sa critici in curtea ta, in virtutea sloganului "cel mai destept cedeaza", intrucat aici esti sigur ca vei fi finalmente, auzit!

cat despre dianocica, eu i-as transmite pe aceasta cale ca eu una, daca as fi in locul ei (ceea ce nu sunt ), si as avea parte de atatea ostilitati din partea atator de multe persoane cate s-au exprimat in aceasta seara, mi-as pune reale semne de intrebare..nu o glumita nevinovata e problema, ci mult mai multe lucruri..si asa cum facem noi cu copiii nostri cand incep sa loveasca sau sa se manifeste nu stiu cum, as cauta radacina problemei, de unde a plecat ea mai exact...si as incerca sa o rezolv intr-un mod pozitiv..as incerca sa schimb ceva in comportamentul meu...sau daca nu.... mai bine as tacea! caci nu atacul catre un atac este solutia...tu propovaduiesti toata teoria asta si ar trebui sa se aplice si la propriul mediu social in care activezi, fie el forum sau serviciu sau orice alta adunatura de oameni!asa ca, conform acestei discipline pozitive in care crezi cu tarie si care este indealtfel foarte sanatoasa pentru oricine o intelege si o aplica..te invit sa descoperi motivul pentru care esti tratata asa...ca eu una nu m-as simti bine deloc sa vad atatea reactii negtive si vehemente de la mamici (si nu putine)care candva faceau parte integranta dintr-un subiect dedicat exclusiv mamicilor cu copii de aceeasi varsta... sau daca nu te intereseaza acest aspect...atunci macar respecta faptul ca unele fete prefera sa scrie aici si nu in alta parte exact CEEA CE DORESC ELE...asa cum si tu si eu o facem si prin alte parti ...si daca nu iti convine ceva, inchizi fereastra si ..nu mai citesti!e cel mai sanatos pentru toata lumea!

m-am intins ca un covor persan, nu vreau sa par partinitoare sau altfel dar as vrea ca pe viitor sa nu fim nevoite sa deschidem inca un subiect: re-regasiri!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput