Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 12
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Mirona
plange sufletul in mine- Lea mea draga nu mai e.
in martie a implinit 12 ani - nu era batrana tare - insa deja nu-si mai controla sfinctele si era un chin sa o ingrijesti - cu zeci de treziri peste noapte s-o dai afara inainte de a uda patul - ca deja pe covor era la regula zilei ... nu mai spun de altele.
Audecis sa o adoarma - desi noi nu am fost de acord - sa o dai afara din casa nu s-a putut - dupa ce a stat 12 ani in casa ... sa o lasi sa moara afara ... ar fi fost un chin.
Ultima data cand am vazut-o am simtit ceva - ca i se apropie sfarsitul - dar nu stiam ca e atat de aproape.
Plang si iar plang - Kara se uita lamine si nu intelege de ce ...
S-a intamplat ieri - nu stiu daca a suferit - eu sper mult ca NU ... abia azi mi-au spus - eram afara cu pitica si nu puteam sa ma manifest ... acum am ajuns acasa si pot sa-mi strig durerea.
Doamne ce mult am iubito ... e greu ... e tare greu ...
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Miro, imi pare foarte rau pentru pierderea voastra!
Te-as ruga, daca se poate, se pui o poza cu Lea, aici, ca sa vedem cum era ea, sa ne bucuram ca fost minunata, sa ne gindim la cita fericire v-a adus si sa ne rugam ca sufletelul ei MARE sa zburde acum, in voie, prin iarba intotdeauna verde a Raiului.
Te pup, nu am vrut sa te intristez...iarta-ma daca am facut-o!
www.helpsonia.com
Mirona spune:
fetelor va multumesc mult pentru cuvintele voastre.
daniela_b - am sa fotocopiez cateva poze din albumul ei si am sa le pun pe net - dau si aici un link.
multumesc mult. 
e greu tare - a trebuit sa-i spun si lui Dani - era catelusa noastra - o avem de la inceputurile noastre impreuna - de multe ori ne-a ajutat micuta, ne-a impacat cand eram certati, avem atatea amintiri frumoase ... ma gandesc sa le scriu undeva sa le am ca amintire. Ma bucur mult ca am poze cu ea - chiar daca ea fugea de rupea pamantul cand vedea camera. 
nu mai vad de lacrimi - revin io ...
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by Dbunny
4. din partea mea NU ESTI BINEVENITA LA ACEST SUBIECT!
6. are rost sa mai continui??...
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
fiecare poate scrie unde doreste. parerea mea
eu cel putin asta fac, cu toata sinceritatea si deschiderea de care sunt capabila, si in masura timpului liber![]()
sper sa nu te superi, dar eu nu vad nimic constructiv in atitudinea ta. desigur, esti libera sa spui ce ai pe suflet, dar in astfel de cazuri, de dragul publicului spectator, consider ca genul asta de lucruri se transmit in privat.si asta tocmai de dragul apelor linistite de care pomenea marani.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dbunny, dupa ce am citit pm-ul mironei... iaca, iti prezint scuzele mele oficiale ca te-am certat. asa cum i-am spus si lui miro, trebuia, ca de obicei, sa stau in banca mea. asa cum nu m-am implicat in nici un conflict la alte topic-uri, asa ar fi trebuit sa fac si aici. subiectul asta a fost creat din anume motive si nu e cazul sa le rascolesc eu. intentiile mele nu au fost rele, m-am straduit sa fiu politicoasa si sa-mi spun sincer parerea, insa regret ca am facut-o. regret ca am pierdut din timpul meu si din timpul tau cu ceva ce nu ma privea.
de acum incolo, daca simtiti nevoia sa scrieti orice, oricui, eu personal dau ignore asa cum fac de 1 an incoace. daca doriti sa o faceti in public sau in privat este de asemenea optiunea voastra. pt ca sunt ultima persoana care doreste certuri.

cu asta sper ca am lamurit problema si incheiat subiectul. si ca putem trece la ceea ce conteaza de fapt: copiii nostri.
fac un dus (ca tocmai vin de la sala) si dupa ce imbaiez si culc copiii revin sa vad ce mai faceti si sper sa apuc sa si scriu.

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dayanara spune:
am ceva important sa va intreb de ieri, dar nah oenobiolu e mai important :)))
l.am intarcat pe ivan la 5 luni, si pana atunci bause mixt si din biberon din prima saptamana, nu am luat nimic sa.mi opreasca lactatia si am crezut ca e totul ok, totusi daca ma apas mai curge lapte, apare asa o picatura in varf, sunt totusi atatea luni....ma sperie
stiti ceva despre asta? e normal?
ivan si dayanara
alexandra_25 spune:
Si eu sunt de acord cu Dianarus...Dianocica puteai sa-i spui pe private ce te-a deranjat!
Eu chiar ma simt bine fetelor aici...e singurul loc unde ma mai relaxez si eu...nu-mi stricati bucuria asta...!
Poze fresh cu noi
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Si eu sunt de acord cu Dianarus...Dianocica puteai sa-i spui pe private ce te-a deranjat!
Eu chiar ma simt bine fetelor aici...e singurul loc unde ma mai relaxez si eu...nu-mi stricati bucuria asta...!
Poze fresh cu noi
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lasa asta alexandra
ia zi-mi tu mie cum stati cu gradina! ca mama, abia operata ma innebuneste cu morcovii si salata... si ioi, fix numa' treaba in gradina imi lipseste. sa nu mai pun la socoteala faptul ca nu ma pricep deloc!
si unde vaz si io poza cu mult apreciata roaba?
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
mephala30 spune:
Roana, multumesc, asa-i, numai fete faine suntem pe-aici,
.
Marani, din fericire sau din pacate, am serviciul asigurat. Sunt titulara, in invatamant, deci catedra ma asteapta. ![]()
Sunt convinsa ca-ti vei gasi si tu un loc de munca, la fostul loc nu te poti intoarce?
Si bafta, sa va iasa caninul fara dureri.
Mirona, imi pare rau pentru pierderea suferita...
.
in rest, doua pagini am citit, putine lucruri am priceput,
, oricum nu e nimic important...
Alexandra, sa-ti traiasca Mark,
si sa-i faci pereche.
ma duc sa culc baietii, noapte buna!
Dbunny spune:
I-am cumparat unei nepotele o bicicleta asa de faina
roooz, vreau si eu o kara, o Sophia o Maria Cristina o Bubamara ceva...sa pot s-o impopotzonez cu hainute, agrafe, fundite roz...
Borbatu imi agatza tablourile de la Ikea ...deci va dati seama ca pun poze mai diseara da?
dianarus daca nu coincidim in toate parerile nu-i bai..
tema: dati carne de miel copiilor? aici mi se pare se da de la 10 luni, dar...parca-i grasa totusi...eu daca-i daau ii dau din an in pasti la borcan, voi?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
cred ca am si eu ceva de spus.
DIANOCiCA nu esti binevenita la noi,te rog sa nu mai postezi aici,indiferent cat de pasnice ti-ar fi mesajele.dar la tine nu ma astept la ceva pasnic,tu esti intotdeauna-n varf de bat.ai ceva de comentat intra pe pm,eu personal iti interzic sa te apropii de acest subiect.si da!este subiectul meu.du-te si lasa-ne cu ale noastre.ar trebui sa-ti pui intrebari si nu ar mai fi existat acest ping-pong.si stii ceva?oare de ce nu or fi avand curaj si celelate mamici(se stiu ele singure)de la fulguleti sa iti spuna macar pe jumatate cat am spus.le e frica de tine?!oare de ce?nu esti decat o mamica care citeste multe carti,invata multe teorii si aplica probabil un sfert dintr-un sfert din teoriile sustinute,ba chiar se lasa cu "batutul din picior".si iti spun imediat de ce cred asta.sa ma duc sa caut ziua in care minteai mamicile de la fulguleti frumos?intamplator am sesizat asta,apoi chiar am verificat o data si mi s-a adeverit.ai scris intr-o zi ce program minunat ai avut tu cu d in ziua respectiva,cum v-ati plimbat,pe unde,ce ati invatat nou,cum v-ati jucat,cum desenati voi floricele si etc.FALS!in ziua respectiva ai avut jde mii de mesaje la jde mii de subiecte,iar timpul intre ele era cam de un sfert de ora.cand v-ati mai jucat sau plimbat nu imi pot da seama ca nu se batea programul tau scris cu orele afisate la mesajele trimise.de dimineata pana seara am dedus ca tu ai stat pe forum,si la fulguleti scriai alta.nu ma poti contrazice,ca ti-am spus,am verificat....cu povestea asta de adormit minunatili a fost cand am sesizat,apoi la o scurta perioada iar scrisesei cat de minunat este sa te joci cu d si bla,bla,bla...atunci mi-am facut timp si am verificat cu gandul sa intervin si sa trag un semn de alarma,dar m-am razgandit pt ca stiam ca multe dintre mamicile de acolo nu cred o iota din ce scrii.tu esti cea care a pus gaz pe foc de fiecare data.nu te admir pe tine deloc.admir insa cartile pe care le citesti,asta e cu totul altceva.asa ca lasa-ne si du-te in lumea ta!
mephala30 spune:
Dbunny, noi nu cumparam miel decat la Pasti, ca altfel le-as da. Iustin nu e mancator de carne, trebuie sa-l pacalesc ca sa ia cate o inghititura, insa lui Teodor ii place carnitza.