Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 11
marani spune:
quote:
Originally posted by dayanaraquote:
Originally posted by dianocica
dbunny, dayanara ma bucur sa vad ca ma cititi cu real interes si cu atentie.multumesc pt observatie, am corectat.
zic ca e totusi penibil ping-pong-ul, si ca daca tot ai ceva de raspuns sa o faci la subiectul cu pricina, nu prin vecini.
Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.
chit pe chit, vad ca si tu citesti prin vecini cu acelasi interes
oricum nu trebuia sa corectezi era funny
ivan si dayanara
ha, ha! nu ma pot abtine!! oricum tu Dianocica tre sa ai o replica la toate, altfel nu te potzi odihni linistita! lasa apele linistite aici....
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dayanara
diana - am retinut faza cu creta si petele de ulei, foarte util! inebunesc cand patez ceva ce.mi place cu grasime
viata ca plaja e frumoasa rau
ivan si dayanara
care greseala de scriere probabil am preluat-o si eu. si nici nu ma sinchisesc sa o caut si sa o corectez. pt ca nu conteaza. hai nu mai fiti rele, mai scriem si noi gresit. daca stam sa vanam ACESTE greseli e... degeaba... hai sa ne concentram pe altele care conteaza.

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
dbunny, dayanara ma bucur sa vad ca ma cititi cu real interes si cu atentie.multumesc pt observatie, am corectat.
zic ca e totusi penibil ping-pong-ul, si ca daca tot ai ceva de raspuns sa o faci la subiectul cu pricina, nu prin vecini.
Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.
ivan si dayanara
dianocica, dayanara, ha-ha... vad ca harjoana e apreciata de ambele parti
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dayanara spune:
care greseala de scriere probabil am preluat-o si eu. si nici nu ma sinchisesc sa o caut si sa o corectez. pt ca nu conteaza. hai nu mai fiti rele, mai scriem si noi gresit. daca stam sa vanam ACESTE greseli e... degeaba... hai sa ne concentram pe altele care conteaza. 
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
[/quote]
ai dreptate
oricum nu as rade de greselile nimanui care nu se crede perfect
ivan si dayanara
bamboletta spune:
Salutare
E asa frumos si soare la Iasi mai ca as fi stat afara toata ziua
dar si eu si Antonia eram in toane rele
(mie mi-au venit rusii si sunt cu nervii pe bigudiuri
,Antoniei ii era somn asa ca am venit in casa
)
se pare ca nu-i mai place asa mult trotoneta
vrea masinuta
deci iar motiv de scandal
multumim de raspunsurile cu papa de seara,ne incadram si noi in grafic
,de vreo 2 sapt Antonia nu mai papa bibele de la 6-7 dim,papa cand se trezeste 9-10 dim e rau?
Kokorina-de la Danita astept un ulei balsam cu arbore de ceai pt arsuri
,Antonia e mult mai bine cu plasturii pt arsuri se vindeca f repede
mai are rana f mica
Mirona-hoata foc Karina
,offf imi pare tare rau pt catelusa
stiu cum e am pierdut si eu doua pisicute 
Miki-suntem alaturi de tine,fii tare o sa fie bine 
Aka-f frumoase pozele
pe Cristina sa treaca vanataia
Violeta-frumoase pozele 
Pisicuta-
am vrut sa mai spun ceva dar nu mai stiu ce 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dbunny spune:
quote:
nu pot decat sa rad la faza asta...
1. nu ma intereseaza postarea dianocicai(nu te citesc cu atentie nici cu interes
2. m-a uns la suflet postarea Dianeirus fara s-o fi citit de dianocica
3. Life's a beach chiar era funny
4. din partea mea NU ESTI BINEVENITA LA ACEST SUBIECT!
5. Cum zice si dianarus...nu asta e esentialul...
6. are rost sa mai continui??...
Violeta am vazut pozele voastre pe mailul comun...esti tare faina, si ce vacanta faina ati avuuut...mi-e ciuda pe koko acu ca mere si se intalneste cu fetele in Romania, si eu stiu cat ii de fain ...si vreu si eu

Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
stiti ceva de produsele OENOBIOL?
http://www.oenobiol.com/en/
eu acum le.am descoperit
e o gama de medicamente, impotriva cearcanelor, celulitei, caderii parului etc, dar tratament interior
o sa incerc cele pt cearcane, sincer imi pare interesant sa tratez problema din interior decat cu creme, poate asa dureaza efectul mai mult
ivan si dayanara
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
stiti ceva de produsele OENOBIOL?
http://www.oenobiol.com/en/
eu acum le.am descoperit
e o gama de medicamente, impotriva cearcanelor, celulitei, caderii parului etc, dar tratament interior
o sa incerc cele pt cearcane, sincer imi pare interesant sa tratez problema din interior decat cu creme, poate asa dureaza efectul mai mult
Pisicuta eu te tin minte..ca de plimbi cu cupilutii prin parcul unde se mai plimba si Miro a nostra... i-ai dat antibiotic pt otita? de care?
Bambo ...as vrea si eu sa sara Dani peste lapticul din miez de noapte..da' pana atunci mai ne bucuram de moment, mai mirosim cum zice koko
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
4. din partea mea NU ESTI BINEVENITA LA ACEST SUBIECT!
6. are rost sa mai continui??...
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
fiecare poate scrie unde doreste. parerea mea

eu cel putin asta fac, cu toata sinceritatea si deschiderea de care sunt capabila, si in masura timpului liber
sper sa nu te superi, dar eu nu vad nimic constructiv in atitudinea ta. desigur, esti libera sa spui ce ai pe suflet, dar in astfel de cazuri, de dragul publicului spectator, consider ca genul asta de lucruri se transmit in privat.
si asta tocmai de dragul apelor linistite de care pomenea marani. 
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Mirona spune:
Diana - ai un PM de la mine. ![]()
restul fetelor
... nu va functioneaza IGNOR-ul ???
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

multumesc pt observatie, am corectat.