Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 10
roana spune:
Miro, te super inteleg. si imi pare rau tare. nu mai plange pentru kara te rog.
Vio, ce frumosi sunteti. mor de drag. nu ma satur sa ma uit la voi.
Mephala si tu esti tare frumoasa si baietii tai la fel. SI asa e , koko e tare faina. suntem un grup de fete faine.
. toate.
pusici
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by roana
Miro, te super inteleg. si imi pare rau tare. nu mai plange pentru kara te rog.
Vio, ce frumosi sunteti. mor de drag. nu ma satur sa ma uit la voi.
Mephala si tu esti tare frumoasa si baietii tai la fel. SI asa e , koko e tare faina. suntem un grup de fete faine.. toate.
pusici
Ajutati-o pe Sonia
emoticonu' ala de se umfla'n pene pe unde e???!!!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
marani spune:
Am capul plin de ganduri, griji, probleme...dar am intrat sa-i zic vreo doua Dianeirus: nota 10 si-o
din partea mea!!!!!!!! pentru cele spuse la fulguletzi. Perfecta dreptate ai, f frumos le(i)-ai zis!
pe cine zaresc eu aici...Mephala, bine ai venit aici
, vazut minunatiile tale, sa-ti traiasca. Mama, de 4 ani stai acasa? si zi...cum e? pe mine ma ingrozeste ideea ca dupa 3 ani tre sa fug dupa slujba...nici naiba nu vrea sa angajeze la noi o mamica ce a stat atata timp acasa....greu...Ce faci cu serviciul apoi?
Dayanara draga...nu ma crezi daca-ti zic: pe 1 dec m-am internat la 9 dimineata, la 1 noaptea am nascut. Asadar bubamara veni pe lume pe 2 dec...la 38 saptamani.
Miro, imi pare rau..un
si-o
poate trece durerea....eu am pierdut un hamster, am ingropat-o in boxa..care boxa e sub camera noastra, asta ca sa ne fie alaturi mereu...Ma gandesc mereu la ea; sotul meu ii facu masaj cardiac, respiratie artificiala...dar n-a mai putut face nik pt ea...trece durerea, plangi cat vrei ca face bine. 
a mai ramas un canin de iesit!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
am uitat:
si eu am avut spasmofilie, foarte naspa imi era mai ales ca crizele aveau loc cand eram singura; am facut tratament si nu s-a ajuns la mai rau....acu uneori cand sunt f obosita si ma hranesc aiurea ma mai ia tremuriciul...
stiu ca nu-i usor sa-ti vezi copilul in felul asta, dar partea buna e ca se vindeca! trece!
Ajutati-o pe Sonia
dayanara spune:
miki - imi pare rau sa aud de spasmofilie, nu prea stiu nimic probabil de aia ma impresioneaza prea tare cuvantul, fetele vad ca stiu mai multe, si oricum nu e nimic sigur
mirona - imi pare rau de tot, catelusa mea , negresa , a murit acum 2 saptamani , cand mi.a povestit mama cum se chinuie....am suferit mai mutl decat cand am aflat ca saracuta a murit
koko - n.a ajuns nici un email, probabil n.a mers bine netul 
alexandra - am vazut pozele cu jucarii, e draguta masina de tuns
diana - am retinut faza cu creta si petele de ulei, foarte util! inebunesc cand patez ceva ce.mi place cu grasime
viata ca plaja e frumoasa rau

n.am vazut si eu pozele violetei , ma duc sa ma uit
si cate mai am de scris sper sa apuc
ivan si dayanara
dayanara spune:
si eu le citesc cu interes pe desiree si dianarus, sunt de acord sa las copilul sa invete din zbor sa copilareasca acum cand e momentul pentru asta.
si nici nu m-apuc sa exagerez in privinta lasatului sa faca ce vrea si cand vrea, totul cu masura
ivan si dayanara
dayanara spune:
am vazut pozele violetei ! ce baiat mare si frumos!
kokorina - am gasit si citit mesajul de la tine in mailul comun in drafts, multumesc 
dbunny -iar o vazui pe genoveva la tv, sa stii ca nu am zis doar asa, chiar semana, mai ales ca umbla des cu parul strans in coada - atunci seamana mai bine!
ivan si dayanara
dianocica spune:
dbunny, dayanara ma bucur sa vad ca ma cititi cu real interes si cu atentie.
multumesc pt observatie, am corectat.
zic ca e totusi penibil ping-pong-ul, si ca daca tot ai ceva de raspuns sa o faci la subiectul cu pricina, nu prin vecini.
Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.
Pisicuta spune:
regasitele!
Va mai amintiti de mine??? Am postat vreo 2-3 mesaje pe aici, asa ca nu prea aveti cum sa va amintiti, dar eu tot insist sa-mi var mustatile prin ulcica voastra de smantanica!

![]()
Am disparut o perioada din peisaj deoarece l-am avut pe Radu cu otita, asa ca mi-am luat cateva zile de concediu medical si-am stat acasa sa-l oblojesc. Din fericire si-a revenit acuma si nu mai are probleme cu urechiusa, desi antibiotic mai trebuie sa-i dau pana maine.
Din pacate azi am avut putin timp la dispozitie pentru DC-u, asa ca n-am apucat sa mai citesc ce-ati scris in ultima vreme, asa ca nu prea stiu ce sa va mai zic!
Va pup pe toate si sper ca-n perioada ce vine sa reusesc sa tin pasul cu voi!

O zi minunata va doresc tuturor! 

Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
dayanara spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dbunny, dayanara ma bucur sa vad ca ma cititi cu real interes si cu atentie.multumesc pt observatie, am corectat.
zic ca e totusi penibil ping-pong-ul, si ca daca tot ai ceva de raspuns sa o faci la subiectul cu pricina, nu prin vecini.
Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.
chit pe chit, vad ca si tu citesti prin vecini cu acelasi interes
oricum nu trebuia sa corectezi era funny

ivan si dayanara