Regasiri ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

roana
miki,bafta multa la analize...sa iasa bine....sa fie bine puiul mic!
mephala,pe mailul comunacolo am pus poze....

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

poze .

am pus cateva poze de zilele astea. in prima, cea de ieri, are ditamai vanataia in frunte. intindeam rufele pe suport care e pe balcon si ea pe sub el. si se tot intindea sa i-a carlige de sus. la un moment dat se dezechilibreaza si se loveste cu fruntea de o muchie. s-a invinetit repede cu toate ca am pus apa rece si am masat locul. acum am un pui de fetita insemnata. in rest ne jucam, iesim pe afara, si ne chinuie maselele rau. toata noaptea vrea sa suga, probabil o mai alina. ieri am fost sa luam un pachet de la o verisoara a mea care are un baietel de 1.5 ani. si am stat in parc vreo juma de ora. daca se ducea Cris la roata sa invarteasca venea si Luca si o dadea la o parte, daca vroia ea la topogan venea si el, adica orice ar fi vrut sa faca nu o lasa. zicea verisoara mea ca procedeaza el cu Cris exact asa cum procedeaza copii mai mari cu el. mai asteptam sa creasca si sa se joace impreuna.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

vazut pozele Mariei Cristina (Aka), cele facute in natura, la iarba verde sunt superbe.
Sa-ti traiasca fetitza frumusica si nazbatioasa.

Dbunny, m-am incrucisat si cu tortul tau de zahar ars si cu cozonacii impletiti, esti fan culinar.ro? De oita tunsa, ce sa zic? E atat de frumusel!

Vio, nu stiu adresa mailului comun, ma poti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Dbunny, m-am incrucisat si cu tortul tau de zahar ars si cu cozonacii impletiti, esti fan culinar.ro? De oita tunsa, ce sa zic? E atat de frumusel!

Fan bucatarie in general, dar retetele in imagini de pe forumulul culinarului ma dau gata...

Admirat si eu ganganie frumusica-n iarba Maria Cristina...am vazut si o mica vanataie-n frunte...sunteti fan Ikea?
dianarus am vrut sa dau quote la ce ai scris, dar m-am abtinut...avand in cedere ca n-am mai scris cu anii...oricum pt ganduri ca ale tale, merita citit...(eu si Dayanara ne-am cam ras unpika de life's a beach ce-aveti mai cu plaja?)

Miki ...o sa fie bine, ai sa vezi, noi ne rugam pt voi

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Aka, pup vanataia lui cristinuca.
e frumoasa foc foc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Hai ca nici azi nu fac nimic, noroc ca seful meu este mai mult decat seful meu, este un bun prieten asa ca sper sa nu iasa cu scantei. Am bagat niste facturi , cateva note contabile si inapoi pe net...nu-mi sta gandul la altceva, ma obsedeaza cuvantul asta SPASMOFILIE....

Am zis sa intru sa va scriu sa mai uit de ale mele si eu tot cu ele incep....

Koko, draga mea, acum am citit ce problema "majora" ai tu, pai nu vreau sa repet ce-au spus si fetele, dar mama nu tot ce zboara se mananca, nici Cristi nu stie 60 de cuvinte, nici Adi n-a stiut la un an si un pic 60 de cuvinte, si acum e istet are numai FB la scoala si chiar eu una nu-mi fac nici o problema.Asa ca te rog doar sa nu te mai stresezi....
Aaaaa si Cristi al meu deja merge singur la toaleta, ba mai mult se sterge si singur cam asa suna ......

Dianarus tu stii ca-mi esti draga de mult, n-am avut timpul necesar sa-ti zic nimic personal de cand ai intrat la Regasiri, dar am citit ce-ai postat la fulguleti ieri, deci nu numai ca m-a uns la suflet, dar este exact ce gandesc de multa vreme, si daca n-am mai scris acolo asta a fost unul din motive si cel de care ii spuneam lui Koko altul, n-am zis nimic nu de jena sau rusine ci de lehamite. Nu vreau sa detaliez ca ar insemna sa fac aici ce n-am vrut sa fac acolo si nu are rost.

Dbunny vreau sa vad si eu tortul din crema de zahar sau reteta, ca aia cu cozonacul o s-o incerc de Paste...apropo am luat niste retete depe forum , Krem a la Krem si Poienita cu ciuperci, ambele sunt mortale, dar prajitura (Krem a la Krem) este absolut bestiala, am facut 2 tavi intr-o zi si tot n-a ajuns( asta apropo de dieta, ca m-am facut ca am uitat de ea).

Mephala30 as dori sa vorbim pe mess despre Spasmofilie si cam cu ce se mananca ea, daca vrei trimite-mi id-ul tau pe privat.

Cam atat ca mi-a mai trecut ma duc sa mai bag niste facturii si poate revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

plange sufletul in mine - Lea mea draga nu mai e.

in martie a implinit 12 ani - nu era batrana tare - insa deja nu-si mai controla sfinctele si era un chin sa o ingrijesti - cu zeci de treziri peste noapte s-o dai afara inainte de a uda patul - ca deja pe covor era la regula zilei ... nu mai spun de altele.
Audecis sa o adoarma - desi noi nu am fost de acord - sa o dai afara din casa nu s-a putut - dupa ce a stat 12 ani in casa ... sa o lasi sa moara afara ... ar fi fost un chin.
Ultima data cand am vazut-o am simtit ceva - ca i se apropie sfarsitul - dar nu stiam ca e atat de aproape.
Plang si iar plang - Kara se uita lamine si nu intelege de ce ...
S-a intamplat ieri - nu stiu daca a suferit - eu sper mult ca NU ... abia azi mi-au spus - eram afara cu pitica si nu puteam sa ma manifest ... acum am ajuns acasa si pot sa-mi strig durerea.
Doamne ce mult am iubito ... e greu ... e tare greu ...

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vio, multumesc, am admirat albastrul renumit, da-mi voie sa-ti spun: incantata de cunostinta, esti o doamna prezentabila, si Mihnea are o figura angelica.

Koko, imi cer scuze, mi-am bagat nasul si prin pozele voatre, era pacat sa nu o fi facut caci am vazut o pereche atat de reusita! Mai, dar ce fetzisoare expresive au!
Tu te prezinti tare bine, ai tinut vreo dieta? Sau mananci sanatos, disociat, gen Monti?

am vazut si poze cu Alex tunsulica, Bubamara frumoasa, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mirona,nu plange ...te rog!
stiu ca e greu,dar nu te mai gandit...asa m-a sfatuit pe mine Mihnea cand mi-a murit motanelul!!!!

mephala,multumesc...si eu incantata de cunostinta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miki flanul sau budinca asau tort de lapte) e cel mai simplu din lume, il fac cu resturi de cozonac, sau cu croasanturi simple(se poate si cu muffins-uri intarite si nedorite de nimeni, sau piscoturi)

Ingrediente: 3 oua, 3 cesti de lapte, 2 bucati mari de cozonac sau 2-3 croasanturi, 1 ceasca zahar, coaja de lamaie, praf de scortisoara, likior, sau cognac, sau cafea,sau sirop de fructe pt imbibat.

Puneti la fiert intr-o oala laptele cu scortisoara si coaja de lamaie.
Separat bateti ouale cu zaharul(lasati deoparte 3 linguri de zahar pt caramelizat),apoi adaugati laptele cald si strecurat.

Caramelizati o forma pt cuptor de aprox 22 cm diametru si 5 cm inalta si cand s-a intarit caramelul puneti peste el bucatele mici de cozonac stropite cu coñacsau cafea sau sirop de fructe(in caz ca faceti pt copii) iar deasupra turnati amestecul de lapte cu oua si zahar.Puneti totul in Baine Marie(intr-o tava puneti 2 degete de apa, si in acea tava asezati forma) la cuptor la 180º(sau foc mediu), aprox 35 sau 40 minute, pana se aureste nitel la suprafata. Cand scoateti din cuptor mai puteti presara scortisoara daca doriti. Lasati sa se raceasca si bagati la frigider minim o ora si abia apoi se rastoarna pe platou de servire.

Acest desert este numit Pan de Calatrava si este tipic in Murcia(provincia unde eu traiesc).Pofta buna!

Miroprimeste multe imbratisari de la noi

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput