Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
mai fetelor - am un ghemotoc de fata - hoata hoata.
noi ii facem de 2 ori pe saptamana baie in cada - iar in restul zilelor - dush - in cabina de dus.
S-a invatat hotomanca mica sa inchida apa - ne si pandeste pe sub gene si cand nu suntem atenti - inchide apa.
Ta-su e cu dusu in mana si eu sapunesc si clatesc fata.
Negociem cu ea - inca nu mami - mai un pic tati si tot asa pana terminam dusu - iar cand eu ma indrept spre prosop incepe tati - acum poti sa inchizi apa Karina - ei dom'le - din momentul ala nu mai e asa de interesant sa inchizi apa la dus.
Nici nu se mai uita intr-acolo ... se joaca cu apa, mai face doi trei pasi, mai sare, mai chitaie - doar doar nu om stinge apa.
Hai Karina- opreste apa si hai sa megem la nani, hai ca asteptam dupa tine, hai ca mami sta cu prosopu si te asteapta - etc.
Intr-un final - a lehamite - fara sa ridice ochii din pamant - intinde o manuta spre spate - nimereste la fixu fixului robinetul - si inchide victorioasa apa.

sa mor nu alta de ras.
Koko - cu dedicatie pentru tine - am facut o poza in seara asta - iote - ti-o dedic. 
si ca sa ai de unde - uite aici mai - sa ti-l salvezi intr-un word - pe desktop: [ :-))) ] (tu sterge doar spatiile de dupa si de dinainte de paranteza).
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
alexandra_25 spune:
Eu iar pe fuga...iar nu prea am apucat sa citesc din urma...iar treaba...offf...nu am timp de nimic!
Pe Mark nu il mai pot tine in casa...cred ca la vara ne mutam cu cortul in gradina....![]()
Noi inca nu am terminat de amenajat locul de joaca a lui Mark..suntem in curs...pentru ca am reusit numai sa aducem pamant...sa nivelam si mai avem de pus gazonu...si asteptam sa iasa...si apoi!
Korinutza...ce bine ca veniti in Romania...ca aici vine pastele...pe cand in Austria cred ca vine Mos Craciun...
...de fiecare data cand ai zis ca la voi ninge...nu bine au trecut 2 zile si a nins la noi..asa ca maine imi pun indicatoare la poarta...
...eu de mai vad zapada cred ca innebunesc!
Danita...pupam bolnavioara...te-ai racit...
Roana...mai nou cand iesim afara...nu lasa roaba din mana...cara pietre...pamant...ce gaseste prin curte...!O sa pun poze cu scoica...mie imi place mult de tot si sa stii ca e destul de mare!Vezi ca tot la quelle am vazut ladite de nisip!
Daynara...la pozele de la semnatura am poza cu masina de tuns...daca dau link de la quelle nu arata poza!
Sa va spun ce am patit noi cu baia...ieri seara....i-am luat eu de la quelle mai demmult un ursulet de baie...si nu am gasit pana acum baterii pentru ca erau speciale...ursuletul are si dus si chiuvetica...si il apesi pe nas si da din maini...pana nu avea baterii era super incantat de el...la baie se juca cu el...aseara abia am asetptat sa-i facem baie...m-am gandit ca va fi atat de entuziasmat cand va vedea cum da ursul din maini....l-am bagat in cada...fericit ca face baie...si cand i-am dat drumul la urs...am crezut ca sare Mark singur din cada...atata de tare s-a speriat ca nu a mai vrut sa faca baie...si un plans din ala cu lacrimi de crocodil...am ascuns ursul sub un prosop dar fara rezultat...asa ca adio urs!
Mirona...m-ai dat pe spate cu jucariile Karei...sunteti in top...
...
Miki...doamne cred ca ce a fost in sufletul tau...cred ca eu nu reactionam asa de bine...la mine chestia proasta e ca ma panichez asa de tare ca sunt in stare sa lesin...doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
Mephala...bine ai venit in grupul nostru de regasite...am vazut si eu poze cu voi...ai niste copii frumosi foc...sunteti o familie tare frumoasa!
Bambo...cum e Antonia cu manuta?Se mai vede?
Dianarus....
...ce am mai ras cu ursache...arata-ne si noua cum e!
Hai ca fug sa pun niste poze si revin
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
alexandra_25 spune:
..pozele sunt super mari...si se incarca foarte greu...si fiind o ora asa de tarzie...ma dau batuta si fug la nani...ca daca ma mai culc la ore din astea matinale...Marius fuge de acasa....!
Noapte Buna...si pentru cele care deja faceti nani...vise frumoase!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
va astept cu drag cu
si
.
intregul
al regasitelor.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
violeta69 spune:
buna dimineata,
Dodo,multam de cafea 
am pus poze sa vedeti albastru' de Voronet!![]()
si am citit ce au scris fetele
...imi pare tarerau!
roana,te-am vazut si pe tine si pe ingerasul tau
eeee,eram suparata ca mi-am amintit de parintii mei....de viata si de moarte.....si uite asa cateodata ma apuca dorul!
sunteti la capitolul baie?!![]()
noi si acum facem "dudush ca la mare" adica baie in cada ![]()
e inebunit sa se joace in apa!
parca care copil nu e?!
il mai scoatem cand e apa sloi
si are mainile de spalatoreasa ![]()
va pup pe toate,cu drag 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
lizzy spune:
tuturor
azi iar sunt cu ambii copii acasa, asa ca absentez cu gratie.
ieri mi-am dedicat forumului (si anumitor mesaje de la fulgi) un pic mai mult timp decat obisnuiesc. insa am simtit nevoia sa spun unele lucruri, asa cum le simt si cum m-am priceput... nu sunt sigura ca am facut un lucru bun, pt ca am incercat sa vorbesc SI in numele altora folosind totusi persoana I.
vom vedea. ce pot spune sigur este ca am fost sincera si diplomata, atat cat m-am priceput.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
miki04 spune:
Neata fetele,
Acum am ajuns de la analize, am fost ieri la dr. si ne-a spus sec si rece SUSPECT DE SPASMOFILIE facem analizele si vedem dupa ce si cum, pana atunci nimic, am citit pe net si m-a luat groaza....

As fi vrut sa fiu eu in locul lui, dar asta-i viata, loveste acolo unde doare mai rau......
Sunt tare, tare suparata nici nu vreau sa ma gandesc la ce va urma.
Va pup si va multumesc la toate ca va ganditi la noi.
roana spune:
Salutare fetelor si buna dimineata.
Vio ma bucur ca nu e ceva mai grav. si pe mine ma apuca asa nostalgii dupa cei dragi plecati dintre noi: tata, bunici, dar ce sa facem? asa e viata.
. termin mesajul asta si fug la poze sa va vad.
Dianarus, mie mi-a placut ce ai scris acolo si sunt cu totul de acord. daca am vreme intru si scriu si acolo un cearsaf cu ce am si eu de zis la unele pareri...dar poate mai bine ma abtin.![]()
Alexandra multumesc de raspuns. o sa comand probabil si eu acea scoica dar mai incolo sa se faca cald ca si asa cu greu intram in casa sa mai fie si plin de nisip...
Miro mare smechera-stechera
Kara. dar am murit de drag cat e de frumoasa. e mortalaaa.
No mai revin ca am un pic de treaba 
roana spune:
Miki draga cred ca scriam deodata. nu fii asa trista ca Adi te simte. asteapta sa vedeti la analize daca e asa. sa dea Dumnezeu sa nu. ma rog pentru puiut sa fie bine
mephala30 spune:
neatza si multumim Dodo de ceai.
Miki, linisteste-te, spasmofilia se poate corecta.
Io sufar de spasmofilie de cand ma stiu, trebuie sa am grija ca in alimentatie sa nu-mi lipseasca branza de vaci, laptele, iaurturile si legumele verzi. Plus un supliment de calciu cu vit. D. Multa sanatate si bafta la analize, poate nu se adevereste diagnosticul.
Vio, unde pot admira si eu albastrul de Voronet?
Alexandra, multumesc de aprecieri.
Mirona, ai o frumusete de fata cu ochisori albastri minunati.
Kokorina, am inteles de ce esti indragostita de Iasi. Asa e, emana magnetism...
va salut pe toate si va doresc o zi minunata.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii