Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
gattasalvaje spune:
Mitsu , vazut poze si placut la nebunie de bebe Conrad...mai femeie, cum ai putut sa zici ca minunatia asta de copil este urat ?!. Pai nu vezi ce ochisori minunati si ce trasaturi armonioase are ? Ce zici , te-nduri sa mi-l dai de ginere ?
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miutza/Miutza.jpg)
Miutza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ooooo, Miutza, de cand nu am mai auzit de tineeee... Ce frumoasa e grasunica ta si ce roscovana e ea! Seamana cu mami, nu?! Sa nu ii fie de deochi, mare s-a mai facut, are un colorit superb... Eu nu zic ca e prea grasa, e foarte bine sa ia cat mai mult in primele luni, arata a copil sanatos si foarte bine ingrijit! Sa va traiasca!
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu, multumim, la fel! sa-ti traiasca frumosul cu ochi albastri superbi!imi place mult guritza lui Conrad, o sa fie buzat si sexy ;)
![](amoras.gif)
Maya seamana cu mine doar la gura si barbitza, si probabil si la par care mie mi se pare blond... (eu am parul blond culoarea nisipului, cam asa ceva, si ea mi se pare tot asa, un blond spre saten dar vom mai vedea) in rest seamana cu tati. aaa, si la pasarica tot cu mine seamana hehe
![](alcool.gif)
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Chiar, mai Gatta, tu nu ai mai pus poze cu faramitza ta...Stiu ca cu toate necazurile astea nu iti mai arde tie de poze... Of, tare rau imi pare ca ai ajuns la final de laptic tu, care nu aveai nicio problema cu alaptatul cand toate ne vaitam. Dar asta este, o sa fie mai mare chinul cu bibe', in rest sa nu te mai mortifici cu gandul la alaptat... Asa a fost sa fie, sa-mi bag piciorul daca mai conteaza, prin cate ati trecut, totul e bine daca ia bebe in greutate...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu , eu n-am mai pus poze ca astept sa-i treaca pacatoasa aia de conjunctivita , ca tare nasol arata ochisorii ei. Cat despre alaptat , inca nu m-am dat batuta...tot sper sa revina lapticul , o pun la san la fiecare masa si abia apoi ii dau biberon .Ii fac proba cantarului la fiecare alaptat si asa imi dau seama cam cat suge. Azi parca am avut ceva mai mult laptic decat in zilele precedente. Am luat tinctura de marar pe care mi-ai recomandat-o , dar tare nashpa e la gust ...vad insa ca incepe sa dea rezultate. Nici nu potzi sa-ti inchipui ce fericita as fi daca as putea sa alaptez exclusiv.
Ziceai ca fumezi si ca mai bine nu i-ai da lapticul tau. Sa nu cumva sa renunti la alaptat din cauza tigarilor. Cu tot cu nicotina si gudron , lapticul tau tot e mai bun decat formula. N-o lua ca pe o incurajare sa fumezi , incearca sa te mentii in limite rezonabile cu nr. de pipe pe zi . Recunosc ca si eu am cazut iar in "pacat" , de cand am fost internata , de stres si sa mai uit de necaz , m-am apucat iar. Fumez Vogue lila , cam cele mai slabe de pe piata , 3-4 tigari/zi.
Povestea nasterii
Miutza spune:
Gatta, printesa ta e atat de expresiva ca-mi vine sa-i raspund la nedumeriri si mutritze! e scumpa foc si chiar ar trebui poze noi ;) are niste gene de invidiat n-am reusit sa citesc din urma dar am inteles ca nu mai ai lapte. imi pare rau insa nu e un capat de lume, e bine ca ai reusit sa o alaptezi pana acum! eu am trecut prin situatia asta cand Maya avea doar 4 saptamani... (acum cred ca suge doar ca sa-mi dea mie satisfactie pt cateva minute, mare lucru nu-si ia din sanii mei ca nici n-apuca sa vina laptele ala alb ca ea s-a si saturat de tras din greu si nu mai are rabdare) stiu cum e insa sunt multi copii hraniti cu lapte praf care-s si sanatosi si inteligenti asa ca... trage aer adanc in piept si mergi inainte! pupic de consolare
EDIT: Gatta, acum am vazut raspunsul postat pt Mitsu si am inteles. da-i inainte cu sanul si iti doresc multa rabdare si lapte din plin!
PS: despre ce tinctura e vorba? pur si simplu tinctura de marar? incerc si eu
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
grati.ela spune:
Miutza mandra ta e cu 4 zile mai mare decat Tudor si au avut cam aceeasi greutate la nastere....Tudor avea ieri 5250gr hranit doar la san...nu te teme ca frumusetea ta roscovana are falcutze - la cat de costeliv era Tudor eu ma bucur ca acum are si el in dotare ceva sunculitze...ei iau in greutate cam pana pe la 7 luni dupa care din ce in ce mai incet...Ozi s-a nascut cu 3600gr si la 7 luni avea 7800gr...la un an doar 9350gr...la doi 11.5kg ...la 3 ani 13.5kg...la 5 ani 23kg..la 7 ani 31kg la 8 ani 32.5kg acum 35.5kg (face inot de performanta, are masa musculara la greu dar si grasime destula...). Deci mandra ta are un aer sanatos, e frumusica, vesela....sa nu-i dai fainos prea curand (Ozi a mancat paste, paine, cozonac la gradi).
Mitszu atat de tare m-a induiosat zambetul flacaului tau! E tare frumos, nevinovat, luminos...mult curaj mamico...bebe va fi tare mandru cu asa o mami luptatoare, tanara si frumoasa (sa crape de ciuda toate babele din Budimex care-si permit sa judece...)
Gatta, m-ai pus pe ganduri cu batista...ce pot sa fac totusi cu atatia muci care galgaie in gat? nici nu poate suge cum trebuie...
maine merg sa imi gadil simturile cu mincare arabeasca...deabia astept desi imi zornaie in urechi kg care se lipesc de suncutzele existente...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Multumim de laude, fetelor
Gatta, da, tinctura de marar are gust naspa, naspa rau chiar dar face o revolutie hormonala... Daca te tii de ea da rezultate... Si nu te mai stresa... Asa vrea DD, sa fiti voi mai incercate, e un fel de natural balance pentru ca Saratzelul e o cumintenie, a scapat de colici, si-a facut program de la inceput, ce mai, e o minune de copil! Si asa se intampla de obicei, nu le poti avea pe toate... Bine, nu zic ca nu ati fost exagerat de "lovite" pe toate partile in ultimul timp, dar eu sunt sigura ca o sa va reveniti si ca nu o sa mai aveti problemutse, ca o sa creasca si bb mica si o sa intre lucrurile pe fagasul normal! Va pup si curaj in continuare! Sunteti de apreciat!
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Miutza spune:
Grati, luni Maya avea 5,150 kg. sper oricum ca va fi activa atunci cand va fi momentul pt ca vreau s-o indrum spre un sport, orice activitate fizica va dori ea sa faca. A propos de paste, ziceai ca Ozi n-a papat paste pana la gradi? sau n-am inteles eu bine? si eu ma gandeam s-o tin departe de fainos si de zahar/dulce mai tarziu ca e de ajuns ca avem o grasunica in familie - moi - nu-i nevoie sa fie si ea atenta toata viata la ce mananca.
gattasalvaje spune:
Miutza , multumim mult de aprecieri ! . Si blonduta ta e o scumpa si seamana cu mami !Tinctura de marar este de la Dacia Plant si are o gramada de recomandari printre care si stimularea secretiei lactate. Eu iau cate o lingurita de 3 ori pe zi , amestecata in ceaiul de anason-chimen-fenicul.
Mitsu , eu gandesc pozitiv si sunt sigura ca toate or sa treaca . Multumesc lui Dumnezeu ca Sara a scapat de infectie , ca rinichiul si inimioara sunt ok...chestia cu conjunctivita este bagatela !
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Fetele , eu ma bag la somnic. Noapte buna !
Povestea nasterii
grati.ela spune:
da...Ozi nu a mancat decat fructe, branzica, ousor, supe cu zarzavat, piureuri si aproape de trei ani orez...la gradi a dat de dulciuri si fainoase...E greu sa le formezi o conduita corecta in alimentatie...trebuie sa fii tu un model...Ozana face sport, mananca moderat si tot e durdulie...am vazut o emisiune la Oprah cu adolescenti obezi si am inceput sa calculam caloriile...am avut surpriza sa constatam ca de multe ori saream de 2000kcal fara sa manance mult cantitativ...suntem in plina schimbare a meniului...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/