Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

buna dimineata
cam matinala aceasta mamica, nu ca ar fi vrut ci pt ca i s-a impus:-)))copilul meu s-a trezit la 2, 4, 6 si acum iar ....... degusta doar lapticul si se culca ,asa ca eu ma mulg intr-o veselie,cred ca o iau pe campii daca se mai repeta,deja e a treia noapte cu programul asta. niciodata nu a dormit foarte mult matei .dar macar se trezea la 2 30 si la 6 ....... hai ca nici nu am inceput ziua si deja ma vaicaresc

va pup dulce
sa aveti o zi grozava

Irina de Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Noi ca in fiecare dimineata suntem la cafea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Si eu ca si Ereena, sunt treaza de pe la sapte si ceva dupa ce Daria s-a trezit de nenumarate ori in timpul noptii. Ea de obicei se trezea doar de doua ori, dar parca de cateva zile, inspre dimineata se trezeste si pe la 1 ora si jumatate. Imi cam trece prin minte gandul ca nu s-o mai satura din laptele meu...
Am vazut poze superbe cu bb Conrad - un smecher si frumos de pica (si mami lui zicea ca e urat...), cu Ozi si Tudorel - niste scumpi amandoi si cu Maya - blondutza grasunica.

toate zuzele si clopoteii

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Aaaa si am mai vazut poze si cu Sacha grasunelul si cu frumushica Amandine! Suuuperbi clopotzei avem si parca pe masura ce cresc tot mai frumosi se fac!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimi!!!
Cred ca imi iau si eu bilet la LOTO. Aseara cand am vrut sa ii fac baie Razvanelului, dupa ce l-am dezbracat la putza goala l-am luat in brate ca zic sa il cantaresc intai.Si tot ii ziceam eu la ureche " sa nu faci pipi pe mama!" Si m-a ascultat. A facut numai kk
Mai fetelor ,da atras-o asa tare ca a zburat pe mana mea, pe bluza, pe jos, tot a fost murdar, bine ca nu a ajuns pe covor. Va dati seama ca aras sotumeu de mine cu o guraaa.Asta pt ca si eu am ras ca intr-o zi cand l-a schimbat i-a facut kk in palma.

Mitsu, tare fain copilas ai.Mi-a placut poza aia: te cuip1!Asa o fatuca dulce are acolo, am ras de numa numa.

Gatta si puiul meu plange cateodata in somn.Si plange tare.Nush ce pot visa ei asa de urat incat sa ii sperie.Intr-o zi s-a trezit puiu meu zbierand, asa dintr-o data ca ne-am speriat si noi ca oare ce-a patit.
Nu l-am mai auzit niciodata pana atunci sa zbiere in halul ala. Dupa ce l-am luat in brate s-a linistit.

Miutza am vazut si eu pozele cu Maya (imi place tare mult numele).Grasunica, frumusica cum se uita ea la tine cu niste ochi sa te manance nu alta.

Mai zuzici, stiti ce ma gandesc eu, din e cauza bebe meu nu e asa de gras ca al vostru: eu am obs ca bebeii vostri manaca si noaptea, al meu nu, ultima masa o are seara la 9-10 si se trezeste doar dim la 5-6 sau azi chiar la 7. Oare de aceea nu ia destul in greutate? Ce ziceti?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Am vazut poze cu bebei de Mitsu, Gratiele, Miutza. dodolotzii!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

gatta, si stefan mai plange in somn sau se trezeste speriat de cate ceva. de cele mai lute ori e vorba de o crampa abdominala, cand trece se linisteste si el si adoarme la loc.

Mergi la inceput

Ramonab, ai avut si tu parte de un "norocel". eu inca nu, insa sotul de doua ori! chiar ca ar trebui sa cumperi bilet la loto!

de doua zile si stefan doarme de la 21.30 la 7 dimineata. daca el nu cere papa eu n-o sa-l trezesc sa manance. e bine ca noaptea sa faca o pauza de mancare, ca sa se odihneasca si stomacelul lor. asta, bineinteles, daca e destul de mare copilul ca sa treaca peste noapte. al meu are 6700 si mai avem o saptamana pana face 3 luni. si atunci cand ii e foame cere...pe un ton, ca nu stiu care tzatza sa o scot mai repede ca sa-l fac sa taca .

Mergi la inceput

Aaaa, si ramo, nici al meu nu grasutz. are doar obraji (cred ca de la supt) si niste caltabosi mici la picioruse. in rest, nici manute dodoloatze, nici burtica...e mai mult lung...de acolo cred ca si kg, ca altfel, cand te uiti la el dezbracat nu ai zice ca are atat de mult

Mergi la inceput

oau! a fost mesajul 500! am primit doua stelute galbene!

Mergi la inceput