Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza la cafele, dragelor! ma primitzi? :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Ereena

buna dimineata
cam matinala aceasta mamica, nu ca ar fi vrut ci pt ca i s-a impus:-)))copilul meu s-a trezit la 2, 4, 6 si acum iar ....... degusta doar lapticul si se culca ,asa ca eu ma mulg intr-o veselie,cred ca o iau pe campii daca se mai repeta,deja e a treia noapte cu programul asta. niciodata nu a dormit foarte mult matei .dar macar se trezea la 2 30 si la 6 ....... hai ca nici nu am inceput ziua si deja ma vaicaresc

va pup dulce
sa aveti o zi grozava

Irina de Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

La noi asa e programul in fiecare noapte, insa inainte papa din ambii sani acum doar din unul.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Aaaa, si ramo, nici al meu nu grasutz. are doar obraji (cred ca de la supt) si niste caltabosi mici la picioruse. in rest, nici manute dodoloatze, nici burtica...e mai mult lung...de acolo cred ca si kg, ca altfel, cand te uiti la el dezbracat nu ai zice ca are atat de mult

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Pai atunci eu ce sa mai povestesc ... Caz n-are deloc sunculitze ! Balerin ! Lung , cu picioarele din gat , cu talpite barci , nu alta . Cand ma uit la bbii vostri incep sa ma ingrijorez , al meu mi se pare cam slabut . Dar la greutate e baiatul in grafic , asa ca ura .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Buna dimi!!!
Cred ca imi iau si eu bilet la LOTO. Aseara cand am vrut sa ii fac baie Razvanelului, dupa ce l-am dezbracat la putza goala l-am luat in brate ca zic sa il cantaresc intai.Si tot ii ziceam eu la ureche " sa nu faci pipi pe mama!" Si m-a ascultat. A facut numai kk
Mai fetelor ,da atras-o asa tare ca a zburat pe mana mea, pe bluza, pe jos, tot a fost murdar, bine ca nu a ajuns pe covor. Va dati seama ca aras sotumeu de mine cu o guraaa.Asta pt ca si eu am ras ca intr-o zi cand l-a schimbat i-a facut kk in palma.

Mitsu, tare fain copilas ai.Mi-a placut poza aia: te cuip1!Asa o fatuca dulce are acolo, am ras de numa numa.

Gatta si puiul meu plange cateodata in somn.Si plange tare.Nush ce pot visa ei asa de urat incat sa ii sperie.Intr-o zi s-a trezit puiu meu zbierand, asa dintr-o data ca ne-am speriat si noi ca oare ce-a patit.
Nu l-am mai auzit niciodata pana atunci sa zbiere in halul ala. Dupa ce l-am luat in brate s-a linistit.

Miutza am vazut si eu pozele cu Maya (imi place tare mult numele).Grasunica, frumusica cum se uita ea la tine cu niste ochi sa te manance nu alta.

Mai zuzici, stiti ce ma gandesc eu, din e cauza bebe meu nu e asa de gras ca al vostru: eu am obs ca bebeii vostri manaca si noaptea, al meu nu, ultima masa o are seara la 9-10 si se trezeste doar dim la 5-6 sau azi chiar la 7. Oare de aceea nu ia destul in greutate? Ce ziceti?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Ramona esti o norocoasa. Eu asvrea ca Luca sa faca nani toata nopatea. Am tot citit pe net ca la varsta asta cei mai multi bebei nu mai cer noaptea papa.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

sunt tareeeeeeeeeeeeeeee fericita:-) am gasit salvate intr-un fisier toate pozele si filmuletele pe care le credeam pierdute . tipii de la service le-au salvat inainte sa lucreze yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii am toate pozele cu matei ...........nu pot sa cred ,acum imi vine sa plang iar , dar de fericire

Irina de Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
- am intrat si noi sa va salutam
- noi suntem bine : Maria mananca bine , doarme la fel de bine ultima masa este seara la ora 23 iar urmatoarea la 6 dimineata asa vrea ea sa pape in rest este o cuminte si jumatate
- despre premergator : eu l-am tinut pe Andrei in el de pe la 8 luni dar il tineam cate putin pe zi adica la inceput 5 minute , a doua zi 10 minute si tot asa pana la 30 minute mai mult nu si nu am nici o problema cu el , bine ca sunt si mame care-si pun copii in premergator si uita de ei
- suzeta : Andrei a tinut suzeta inca de la 4 zile de viata pana la 1 an si 10 luni cand si-a muscat-o singur cu dintii si i-am aruncat-o la gunoi si de atunci gata nu mai are suzeta iar dintii nu i s-au deformat deloc ,iar Maria nu vrea sa tina suzeta deloc am incercat de cateva ori si nu vrea si pace , o scuipa de zici ca o arde .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

MITSULEEEEEEEEEEEEE ce zuzulici frumos ai! O gogoasa.
Grati suberbisimi si copilasii tai!

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce stiti de culoarea ochilor la bebei, cand se defineste? Luca al meu are niste ochi care pe parcursul zilei isi tot schimba culoarea: dimineata sunt gri,apoi se fac verzi, spre seara parca-s caprui. Eu as vrea sa-i aiba ca ai lui tati, gri. Eu ii am capriu foarte-foarte inchis, de se vede pupila numai la lumina.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Fetelor, voi ce stiti de culoarea ochilor la bebei, cand se defineste? Luca al meu are niste ochi care pe parcursul zilei isi tot schimba culoarea: dimineata sunt gri,apoi se fac verzi, spre seara parca-s caprui. Eu as vrea sa-i aiba ca ai lui tati, gri. Eu ii am capriu foarte-foarte inchis, de se vede pupila numai la lumina.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Fata , eu ma cracanez de ras cand ma gandesc la Luca al tau , auzi , "fomila" , de unde-ai scos porecla asta !?

Si eu sunt curioasa cand se defineste culoarea ochilor , ca acum Caz are niste bile albastre innebunitoare . Slabe sanse sa faca ochi caprui , ca nu-i avem in famelie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by virgo

[quote]Originally posted by anca.b

Aaaa, si ramo, nici al meu nu grasutz. are doar obraji (cred ca de la supt) si niste caltabosi mici la picioruse. in rest, nici manute dodoloatze, nici burtica...e mai mult lung...de acolo cred ca si kg, ca altfel, cand te uiti la el dezbracat nu ai zice ca are atat de mult

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Ancab da al tau a luat 2.700 gr de la nastere, al meu doar 1.700.Deci e slabut, dar totusi lungut.Grasime si sunculite zice doctorita ca are destul, sta bine cu suncile,si dupa grafice e bine dar e in aproape de limita de jos, aproape de curba ideala., dar nu la ea. Ati inteles ceva?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput