Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
miki_baby spune:
MITSU, m-am distrat teribil vazand pozele cu mutritele lui bb C. Este un copil asa FRUMOS!! De revista!!!
Grati, arati DEMENTIAL!! Esti o frumoasa! Nu-i de mirare ca ai niste copii asa reusiti! Sa-ti traiasca!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Mitsu-bishu spune:
Ooooo, Miutza, de cand nu am mai auzit de tineeee... Ce frumoasa e grasunica ta si ce roscovana e ea! Seamana cu mami, nu?! Sa nu ii fie de deochi, mare s-a mai facut, are un colorit superb... Eu nu zic ca e prea grasa, e foarte bine sa ia cat mai mult in primele luni, arata a copil sanatos si foarte bine ingrijit! Sa va traiasca!
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
gattasalvaje spune:
Grati , thanks ! Eu am intrat la un Helpnet de la mine din cartier si n-aveau. Poate luni dau o fuga pana in Iancului.
Ai grija cu "batista" ca nu trebuie folosita asa des...stimuleaza producerea de muci. O data pe zi e suficient.
Mitsu , la mine nu se vad pozele...link-ul dat de tine ma baga pe un blank.
Miri , draguti foc cei doi bebei belgieni...cum stau ei amandoi in centrul de joaca. Amandine mi se pare ca seamana leit cu Micsunea.
Si eu am sarit peste baita in seara asta , ca am avut niste musafiri nesimtiti care nu mai plecau. S-a trezit zuzi pe la 11 , simtea ea ca lipseste ceva din programul zilnic ...n-am mai avut energia necesara s-o bag la baita , mai ales ca sunt singura acasa si mi-e greu .
Voua vi s-a intamplat vreodata ca bebeii sa planga in somn ? Zuzi cred ca a visat urat azi , ca a inceput sa planga brusc in somn . M-am dus la ea si abia cand am incercat s-o iau in brate s-a trezit si a facut un gest din-ala de sperietura , cu manutele ridicate deasupra capului si picioarele intinse.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miki_baby spune:
MIUTZA, este superba fetita ta!! Nici mie nu mi se pare prea grasa.Este asa cum trebuie! Sa va traiasca!
Miki
Mitsu-bishu spune:
Eee, haide mai, miki, nici chiar asa...
Da, grati arata super... eu am vazut-o in realitate.. Twice, actually, era si cu Ozi a doua oara si fetita e bucatica rupta din mamica
Miutza, ma topesc dupa poza cand bebitza sta la tine in brate! Mananc gushitza ei de fata dolofana! Hihihi
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Miutza spune:
Mitsule, bebe Conrad e adorabil cu mutritzele lui! hihiii e super haios cu motzul ala obraznic
cat despre tine Gratiela, trebuie sa fii o mamica tare mandra de puii ei! sunt superbi, mai ales in pozele in care-s impreuna! Ozi e superba iar Tudo' e un dulce cu un zambet tare smecheras
maine sper sa am timp sa mai vad cum au crescut clopoteii vostri :)
va pupam again!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Mitsu-bishu spune:
Da... Am scris eu gresit dar am editat dupa mesajul... De www.flickr.com/photos/21448537@N03/2389957755/in/set-72157603473968501/" target="_blank">aici incep pozele...
Povestea nasterii
Ne facem mari!
miki_baby spune:
GATTA, si Saara s-a trezit o data plangand!De obiei ea doar scanceste:)).Poate chair viseaza..nu stiu.
Miki
Mitsu-bishu spune:
Chiar, mai Gatta, tu nu ai mai pus poze cu faramitza ta... Stiu ca cu toate necazurile astea nu iti mai arde tie de poze... Of, tare rau imi pare ca ai ajuns la final de laptic tu, care nu aveai nicio problema cu alaptatul cand toate ne vaitam. Dar asta este, o sa fie mai mare chinul cu bibe', in rest sa nu te mai mortifici cu gandul la alaptat... Asa a fost sa fie, sa-mi bag piciorul daca mai conteaza, prin cate ati trecut, totul e bine daca ia bebe in greutate...
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Miutza spune:
Gatta, si Maya plange in somn si daca o las, cum spunea Miri, se linisteste singurica uneori si nici nu deschide ochisorii, isi continua somnul. de 2 ori insa am luat-o in brate ca mi se parea ca sufera prea tare chiar daca era doar un vis urat.
Miki, imi place la nebunie privirea Saarei plina de subintelesuri numai de ea stiute si mai ales incruntatura hihi
fetelor, sunteti f dragute, multumim ca v-ati uitat la poze, multumim si pt aprecieri! m-ati mai linistit a propos de aspectul prea pufos al Mayei
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra