Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello!

Revin si eu de pe meleaguri indepartate...

Foarte tari pozele, grati, ai vazut ca ai un frumos si jumatate??? Adica un frumos si o frumoasa! Ptiu, sa nu-i deoki! A, iar Tudo' se vede ca va fi un mic geniu, ca are ditamai fruntea! Ti-am mai spus, cred, ca ador forma aia de inima a fetei lui, cu fruntea boltita si mai lata decat falcutele...

miri, aia e vocea ta? Ce blanda esti si ce frumos vorbesti cu copilutzii, ma asteptam sa fii o mamica mai ferma... Da, Amandine e superba, Conrad balosheaza deja, dar cred ca e promisa "cubuletzului" de Sacha (funny, si eu ii spun lui C. ba patratel, ba cubuletz, ca are fatza patrata si capul cubic ), am I right? Oricum, le sta bine impreuna... Deja!

Fetelor care ati facut-o pe asistenta cu ou si cu otet, si eu sunt mai repezita de felul meu si zic ce imi sta pe limba, dar eram asa, ca intr-o transa, nici nu imi dadeam seama ca incearca sa ma umileasca, abia acasa am constientizat... Pe moment ii dadeam dreptate si ma simteam vinovata... Adica se aduna la amountul de vinovatie anterior, din cauza caruia ajunsesem la spital, ca sigur eu i-am facut ceva. Numai cu mine a interactionat baby lately...

Despre diversificare... premergator... Mai e timp sa vorbim pana atunci. Eu o sa il pun, totusi, in premergator, dar numai cand vad ca cere el, ca "isi da drumul", ca sa nu ma cocosez, adica pe la 10 - 11 luni (la mine in familie cam toata lumea a mers pe la 1 an - 1 an si o luna...)

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri daaaa .. mi-am pus bilet la loto ..

anca o sa incerc si io cu ceaiu verde .. poate merge.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

io ma bag la somn .. NOAPTE BUNAAAA!

bitzi iar a facut shou seara asta .. totul e bine dupa baie pana la imbracat .. urla frate de zici c-o taie careva! apoi am vrut sa-i dau sa pape si iar urlete .. am reusit abia pe la 10 sa-i var tzatza in gura .. acum vad ca e liniste dincolo .. aseara s-a culcat la 10 si s-a trezit la 5 ..

hai va pupik

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Zuzici, am trimis pe adresa comuna tabelul pentru diversificare, varianta finlandeza. Este orientativ si putem sa-l adaptam in functie de situatie. Dar important este ca ne da o idee despre cum trebuie impartite mesele si ce trebuie servit..asta pentru mamicile incepatoare.

Va

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Miri, Dumnezeule cate ti se intampla in ultimul timp! Ma bucur ca totul este bine acum! Am vazut pozele...Sacha si Amandine sunt niste frumosi!!

Ellenutza, si Saara a facut intr-o seara kk in timp ce o alaptam la noi in pat si a trecut prin tot de a ajuns pana la saltea!!!

Miki

Mergi la inceput

Fetelor, hai sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie si cat de panikarda pot sa fiu.
Intr-o seara mi s-a parut mie ca Saara e cam rece si am zis sa-i iau temperatura. Prima data cand am pus termometrul mi-a aratat sub 36 de grade, dar la a doua si a treia incercare temperatura normala.Buuunn!! Dupa vreo juma' de ora ma duc sa-i schimb scutecul. Cand desfac..vad, fetelor niste bobite transparente pe pielea ei si-n scutec.Il strig repede pe Timo..eram disperata...credeam ca e GHEATA!!! Cum draq mi-a trecut prin cap ca fata mea putea sa faca pisu gheata, nu stiu!! Cand colo, se rupsese scutecul intr-o parte si era GEL!! Ne-am pus amandoi pe un ras de nu va inchipuiti!! AAA..scutecele erau LIBERO. Mi s-a mai intamplat o data sa se rupa...deci tot la PAMPERS ne intoarcem.

Sper ca v-am distrat putin.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Helau again... Am pus si noi cateva poze noi incepand de www.flickr.com/photos/21448537@N03/2389957755/in/set-72157603473968501/" target="_blank">AICI... Cu comoara lu' mami... L-am surprins in diverse ipostaze... A inceput sa faca multe mutrite... Isi schimba starile de spirit foarte repede... Si am pus si 2 filmulete jos, la semnatura... Sunt nesemnificative ele, dar in curand o sa pun poze cu gangureala si vaitat la colici (se vaita ca un om mare, bietul de el...) si cu baitza! Va pupam... Eu... Nu ii mai fac baie nici in seara asta (aseara ne-am intors tarziu si nu mai aveam niciun chef, abia adormise baiatul... L-am sters abia de dimi' de gelul de la echo...). Am o stare de cacao, ma doare capul de plesneste si am amigdalele cat ouale de strutz... Mama imi facea ceai de busuioc acasa, dar aici nu am... Nici nu pot procura la ora asta.... Am si febra... Sper sa nu se duca infectia pana la laptic... O sa pap lamai cu miere, ca altceva nu vad...

Nu stiu cum naiba am facut, ca am postat la capitolul 18 Vad ca si grati scrie de zor la 19 hihihi

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta am vazut Topfer la Helpnet Iancului.

Jelimoni nici Tudor nu agreeaza batista bebelusului (plange de rupe) dar nu am solutie...mai am pompitza pe care o luasem initial...nu are nici un efect, ma chinui groaznic sa scot ceva...e drept ca nu plange asa de rau dar cu batista scap in 30secunde si scot o gramada de material.

Multumesc fetelor care s-au uitat si la pozicile noastre...sunt copiii mei si-i iubesc infinit...Iry mi-a zis sa nu-i compar si asa am facut...

Miri, Sacha e leit tati iar Bruno e mami in miniatura...ai flacai frumosi si tare expresivi....iar Amandine e... o PRINTZESA!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

buna fetelor!
noi suntem bine, am intrat sa va spunem ca ne gandim la voi si va transmitem numai ganduri bune

am pus poze noi cu falcutzele din dotare. mancam in continuare NAN si de la tzitzi mai mult de alint cred. are zile cand suge mult si zile cand suge fff putin. la 2 luni si jumatate, Maya papa cam 850 ml pe zi de la biberon. ce ziceti, nu e cam mult? ma feresc tare de tot de extrema cealalta - obezitatea - si mai ales la falcutele si gusha pe care le-a facut, imi fac probleme... noaptea doarme ff bine, 7 ore legat, uneori chiar 8-9 daca-s eu prea obosita s-o scol s-o hidratez/hranesc.
maine o cantaresc si intru sa va spun si greutatea, poate va dati o parere.

am pus si poze noi cu falcutzele din dotare.
va pupam pe obrajori sau falcutze, dupa caz!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput