Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
madalina28 spune:
Ellenuta eu in oras merg cu landoul mi se pare mai comod pt bb,il pun in spate dar nu in spatele soferului si trag scaunul din fata in asa fel incat sa prind landoul bine sa nu se miste la vreo frana scaunul de masina il folosim acum doar in afara orasului.Singurul inconvenient ar fi daca te-ar opri politia.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emabucuresti spune:
Buna fetelor!
Jelimoni, kalosalina,irinouka,laura si celelalte fete care ne-au scris, multumim frumos pentru aprecieri!
Gatta, puiul meu a racit rau la 3 saptamani,tusea incontinuu pana se ineca, avea mucisori, am ajuns la spital,diagnostic pneumonie interstitiala, tratament antibiotice puternice si ii multumesc lui Dumnezeu ca i-a dat putere sa lupte cu boala si in 9 zile ne-am externat.Apropo de asistente cu aer superior, nici eu nu am fost scutita de ele nici macar intr-un spital particular.
ereena apropo de alaptat, vad ca si tu ai acelasi program ca si noi, si angelique spunea ca bebe papa la 1 ora ,doua.Asa facem noi si credeam ca suntem singurii de pe aici care papam non stop cate un pic de laptic.Deci nu suntem noi ciudati, nu-i asa?
Astazi noi facem 2 lunite si mai facem si vaccinul.Sper sa fie totul ok dupa, am emotii!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
miri_mik spune:
buna dimineata!
fetelor, va sugerez - cele care aveti probleme - sa va legati soacrele de maini si de picioare si sa le atarnati din tavan cu capul in jos! ca eu eram pe cale sa faca asta aseara, noroc ca s-a dus... invartindu-se! jiiiiz!
bun, am citit pana la pagina 10 (pana la 9 ieri, acu inca una) si scriu repede (i-am si si lui nemary sa va anunte) ca am vazut niste poze absolut dementiale cu bbC - un serios cu personalitate, de bebe de miutsa - priu ptiu cedodoloatsa si frumusica se face!, de gratiela - si am ramas bouche bee, nu atat tutor- care fiind bebe e oricum un dulce si un scump - dar nu-mi revin cat de frumoasa, fotogenica si extraordinara e ozi! si mai e si bucatica rupta din rai! si am si constatat ca-mi placi mai mult cu parul desfacut decat cu el prins. si am vazut poze si de miki - trebuie sa vedem sara live la bruxel, absolut! si filmulet cu pupi si m-am minunat rau cand am vazut cum tine pupi jucaria si o zornaie! sacha al meu... e un comod: somn; smiorcait, gangurit cu frac'su si cam atat:)))
fug sa citesc. sunt fericita, bruno e la gradi gaga doarme sus in dormitor, la minepe perna, of course - stiti voi, lingurita aia de miere de la mama de pe perna:))) si io ma apuc de facut in casa. azi incep si teoria la scoala de soferi, si de-s proasta rau, o sa-i dau o gaura de 1200 de euro sotului si nici nu iau carnetu:)))
revin:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Buna fetelor!
Jelimoni, kalosalina,irinouka,laura si celelalte fete care ne-au scris, multumim frumos pentru aprecieri!
Gatta, puiul meu a racit rau la 3 saptamani,tusea incontinuu pana se ineca, avea mucisori, am ajuns la spital,diagnostic pneumonie interstitiala, tratament antibiotice puternice si ii multumesc lui Dumnezeu ca i-a dat putere sa lupte cu boala si in 9 zile ne-am externat.Apropo de asistente cu aer superior, nici eu nu am fost scutita de ele nici macar intr-un spital particular.
ereena apropo de alaptat, vad ca si tu ai acelasi program ca si noi, si angelique spunea ca bebe papa la 1 ora ,doua.Asa facem noi si credeam ca suntem singurii de pe aici care papam non stop cate un pic de laptic.Deci nu suntem noi ciudati, nu-i asa?
Astazi noi facem 2 lunite si mai facem si vaccinul.Sper sa fie totul ok dupa, am emotii!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
cum sa fiti ciudati??nici vorba!!noi mancamziua la 2 ore jumate, iar noaptea din ora in ora
![](bang.gif)
STOISOR robert avea 2 luni in filuletul de la gimnastica!!deci acum o luna..daca atunci era mare acum e un grasan!!
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
miri felicitari pt inceperea scolii de soferi!!multa bafta!si ma bucur ca e bine cu mama ta
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.youtube.com/watch?v=bRhDtS7W64c" target="_blank">FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
miri_mik spune:
gatta, imi scapa ceva... de ce trebuie sa manance Saratel lapte praf? ce nu e bine? 120 de ml e bine la vasrta ei. daca cartile zic 150, tot cartile spun ca ei dau masuri orientative, dar iar spun... am pierdut "cauza" pt car ete necajesti cu laptele praf...
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Salutare !
Eu de azi de dimineata m-am umflat de plans , ca zuziliciu meu refuza sa mai puna gura pe biberon. Tot ce a mancat de azi dimineata sunt 120 ml. adica tot ce-a putut sa traga din tzitzi . Biberoanele care i le-am pregatit sunt neatinse si asteapta pe rand pe marginea chiuvetei sa fie golite si sterilizate. Pana azi o mai pacaleam sa suga ceva formula , dar azi nu reusesc cu niciun chip. Prefera sa faca greva foamei. Barbata-miu este plecat la tara si n-am pe cine sa trimit sa cumpere alt tip de lapte. Trebuie sa astept pana pe la 17 cand se intoarce el.
Aveti idee , cand schimb laptele trebuie sa procedez intr-un anume fel , sa amestec tipul nou cu cel vechi , sau pur si simplu , la urmatoarea masa , ii pregatesc un bibe cu laptele nou si gata ?
Ma rog la Doamne-Doamne sa vrea sa manance Topfer daca pe Humana nu-l poate suferi. Daca nu vrea nici Topfer , incerc pe rand Nan , Similac si Milumil. Din toate astea o fi unul si pe gustul ei. Doamne , ce printzesa sclifosita am ! Prevad o mare bataie de cap cu mancatul...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irinouka spune:
ellenutz, sutien pt alaptat am gasit chiar la baby expo-ul din decembrie. avea stand pe-acolo o firma care produce sutiene, centuri, bustiere si tot felul de d'astea. sunt facute in lituania. am gasit masura mea, chiar mai multe modele, de nu stiam ce sa aleg. sunt extrem de multumita de el. a costat 80 de RON. ii cautam impreuna cand mergem acolo, bine?
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
jelimoni spune:
mitsule ai avut dreptate, tare repede incarca pe websh.incarc mai multe apoi pun linkul.presupun ca dormi la ora asta :))
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.youtube.com/user/jelimoni" target="_blank">FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by irinouka
ellenutz, sutien pt alaptat am gasit chiar la baby expo-ul din decembrie. avea stand pe-acolo o firma care produce sutiene, centuri, bustiere si tot felul de d'astea. sunt facute in lituania. am gasit masura mea, chiar mai multe modele, de nu stiam ce sa aleg. sunt extrem de multumita de el. a costat 80 de RON. ii cautam impreuna cand mergem acolo, bine?
irinade bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
iri super! astea de la jolidon sau triumph nu sunt bune ptr mine .. sunt moi, moi si nu tin bine deloc sanul .. off ..
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
iri tu vii si cu rareselu?? vii si cu sotu din dotare??
ca eu nu stiu cum voi intra le BE cu bebe in brate .. adik sa colind pe acolo atata vreme cu bitzi in brate .. hmm ... oricum, nu vreau sa ma arunc la cine stie ce , doar niste jucarii zornaitoare si poate dak gasesc un cosutmas frumos mov sau lila s-o imbrac pe bitzi cand vom fi nashi, adik pe 10 mai .. din pacate nu am marsupiu, cred tca mi-ar fi fost comod ..
ce marca e sutienul .. poate au vreun site si imi fac idee de model .. adik sa merg punct lovit punct ochit ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
ereena nici nu am incercat sa-i dau de cap .. poate bag un ochi in carticia lui sa vad cum il prind. eu am din ala de la chicco care are si suport.
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
eu il mai folosesc si fara centuri , trag scaunul foarte mult in fata cat sa fie fixata scoica intre bord si scaun si nici nu se clinteste
Irina
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE