Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

nu dati cu pietre fetelor .. eu s-ar putea sa vin cu socrella .. nu mi-am montat scaunul de masina si o transport pe bitzi in landou .. eu as vrea sa vin fara ea, poate merg mai incet cu masina si vin singura .. oricum, i-as spune dinainte cum sta treaba si as trimite-o la plimbare prin parc ..

vremea asta de kko ma da peste cap rau .. iar nu ies azi afara, shit! am vazut AICI ca vineri e frumossss si sunt 26 de grade!! Doamne ajuta!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

vrei sa o aduc eu pe mama ca sa aiba cu cine sa faca conversatie socrela ?
cred ca i-ar placea si lui mama ca moare de curiozitate cui cine tot vorebesc eu la comp. ...
maine vine la mine si cred ca sta pana vineri...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka asa e. sotu meu lucreaza si nu stiu daka ar fi venit .. sa vedem dak vin cu socrella, poate ma invart fara. si dak bitzi plange in masina .. asta e. fac si eu cum a facut o prietena de-a sorei mele .. a oprit masina langa doua fete, le-a zis ca le da bani daka merg cu ea numai sa-l distreze pe pitik care urla din toti plamanii ..

eu sper sa fi scos astia de la daimon mese afara .. daka nu, ce ne facem? facem o rezervare in interior? cum procedam????

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ereena, soacre?

jelimoni, stii ce nu imi place mie la clipurile tale? Ca-s al naibii de scurte Fa-ti si tu un cont pe webshots, plz, ca acolo incarca mai repede... Mie imi ia 5 min. sa incarce un filmulet de 1 minut in medie... Bine, depinde si de net si de cu ce ai facut filmuletul (cati megi are..) Da' asteptam cu interes mai multe detalii cu Robi mic si pufos!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

ahhh si eu urasc asta, si ttocmai pt asta le-am facut asa scurte..imagineaza-ti ca am stat jum de ora la unu sa-l incarc...asa scurt!!o sa=mi fac cont pe webshots azi, thx pt pont!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

si, pana la urma,... la ce ora???

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Hellaaau! Chiar nu mai e nimeni pe aici??? Eu ma plicti'... Am pus niste rufe la spalat... Tre' sa astept sa se termine programu' sa le scot, il hranesc pe baby, il skimb si la culcareala... Intre timp speram sa ma "inconversez" cu vreo zuzica... Eh, las' ca gasesc eu ceva de facut...

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

mitsule cum rezisti tu noaptea sa mai stai pe net????eu una sunt rupta de la 11 incolo nu mai pot, ma bag langa pitic (care norocu meu pe la 10, dupa baie si masa doarme bustean)bine, banditu meu asta mic, ma trezeste uneori si din ora in ora, noaptea..de aia profit cm il vad dormind..

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

laurici ar fi ceva!!! le trimitem pe amandoua la plimbare in parc!!

si socrella cand ma vede in fiecare zi la computer, se tot intreaba ce am de discutat pe aici si cu cine. eu ii mai povestesc asa uite ca si fetele au patit ca mine, si bebeii lor au urlat .. au facut, au dres .. si cand mai vine cate cineva pe la noi si povestim de bitzi .. zice .. nu spuneai tu ca si fetele de pe forum au patit asa??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Jelimoni, este bestial robert la gimnastica!!! Si pare tare bucuros ca face gim... Mai pune filmulete ca sa invatam si noi cum sa facem!!

si Eleni - 05.02.2008

laura si honey!! cum imi fac cont pe webshots, pun si celelalte filme de la gym, ca sunt mai lungi si n-am reusit sa le incarc pe youtube. ma bucur ca v-au placut!

POZE BEBE ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

laurici ar fi ceva!!! le trimitem pe amandoua la plimbare in parc!!

si socrella cand ma vede in fiecare zi la computer, se tot intreaba ce am de discutat pe aici si cu cine. eu ii mai povestesc asa uite ca si fetele au patit ca mine, si bebeii lor au urlat .. au facut, au dres .. si cand mai vine cate cineva pe la noi si povestim de bitzi .. zice .. nu spuneai tu ca si fetele de pe forum au patit asa??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

ne faceti in ciuda cu intalnirea.. si noi vremmmmm...oricum, abia asetptam sa vedem pozici!
elenuta, eu am mers singura cu masina si landoul l-am prins cu centura..binenteles ca am mers incet s cu maare grija!

POZE BEBE ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ellenuta , te asteptam si cu socrela nu e problema, dar de ce nu pui mataluta mana sa pui scoica in masina? se prinde in 3 minute , e tare usor

Irina de Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

ereena nici nu am incercat sa-i dau de cap .. poate bag un ochi in carticia lui sa vad cum il prind. eu am din ala de la chicco care are si suport.

moni nu stiu cat de safe e prinderea cu centura .. oricum, dak nu montez scoica, asa voi face si eu. oricum, voi merge incet si prudent!

zuzici .. dak li se face foame bebeilor la intalneala .. voi le dati papa acolo, va bagati la masini sau aduceti la biberon?? eu nu am nici sutien de alaptat ptr ca nu mi-am gasit unu care sa mi se potriveasca .. toate imi truteau saanii si nici nu-i sustineau bine .. cele cu mari , unde v-ati gasit sutiene bune ptr alaptat????

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput