Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata zuzilici!!!!
'Neata Laurici!!!
M-as infige si eu intr-o cafeluta dar fara pipa nu merge, asa ca va servesc pe voi cu o ceasca aburinda

Laurici, La multi ani cu intarziere micutei tale Eleni!!! Cat despre tort...eu sigur nu-l fac pentru ca este al doilea copil sau din comoditate, altfel...mananc dulciuri la greu. Fac prajituri cel putin o data pe saptamana pentru ca incerc sa nu mai mananc din cele cumparate.
Voi pana la urma veniti in formatie completa la intalnire? Sotul meau nu lucreaza dar inca nu l-am convins sa mearga cu noi. Zice ca nu are ce face acolo. Oooffff..morocanosul! Dar eu inca mai sper sa-l vrajesc

Mary, Miki, Laurici, Irinuk multumim pentru urari! Am emotii. Azi la ora 10 trebuie sa fim cu ea la vaccin. uuufff...sa scapam si de asta...

Miri, bafta mami, la condus. Sa vezi cat de multa libertate de miscare o sa-ti ofere soferia asta... Ma bucur pentru tine.

Mitsulica, cum ati trecut de noapte? A mai fost maraici bebe C?

Pumpez zuzele si va doresc o zi excelentisimaaaa!!!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

'neatza
alina , tinem pumnii pt ana mica . la vaccinul de 2 luni cum a reactionat ?eu aseara am observat la matei o galma in locul unde i s-a facut vaccinul ,e normal? mai tarziu vreau sa o sun pe doctora .se poate masa?
pupici pt copilul mic si iubit ,sper sa nu planga

Irina de Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by alina023

[b]Buna dimineata zuzilici!!!!

Voi pana la urma veniti in formatie completa la intalnire? Sotul meau nu lucreaza dar inca nu l-am convins sa mearga cu noi. Zice ca nu are ce face acolo. Oooffff..morocanosul! Dar eu inca mai sper sa-l vrajesc

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

poate se razgandeste ,inca 2 soti vor fi sigur ,si barbatii nu sunt timizi :-))) isi gasesc repede puncte comune

Irina de Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc de incurajari, Ereena!! Sper sa nu planga papusica mea... La vaccinul de 2 luni a scancit putin si gata. A fact putina febra acasa, dar a doua zi dimineata si atat.
Despre galma...nu stiu ce sa zic. Poate ca a bagat serul prea repede si de-asta s-a format. Oricum cred ca ar fi bine sa nu atingi zona prea mult, eventual sa ii mai pui comprese cu rivanol (noua asta ne-a recomandat doctora).

Va pup si fug sa ma pregatesc de plecare!

Pa paaaaaaaaaaaa!!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

eu mi-am baut deja cafeluta .. adik mai am o gurita.

alina .. cu intarziere pentru anita!! sa fie sanatoasa pitika!

mitsu multumesc. eu nu am cartea aia odioasa. vroiam sa mi-o cumpar dar nu stiu dak s-o iau .. sper sa ajunga bitzi la 6500 g la 3 luni .. oricum, exclus sa dubleze greutatea de la nastere .. ar insemna sa fie micu gigant .. aproape 9 kg . no way! apropo .. unde mergeti la gimnastica?? sau vine cienva acasica la tine?

laurici

moni am vazut si eu clipuletul cu robert, deliciossss!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

nu dati cu pietre fetelor .. eu s-ar putea sa vin cu socrella .. nu mi-am montat scaunul de masina si o transport pe bitzi in landou .. eu as vrea sa vin fara ea, poate merg mai incet cu masina si vin singura .. oricum, i-as spune dinainte cum sta treaba si as trimite-o la plimbare prin parc ..

vremea asta de kko ma da peste cap rau .. iar nu ies azi afara, shit! am vazut AICI ca vineri e frumossss si sunt 26 de grade!! Doamne ajuta!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

miki LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI pentru Saara!

fetele

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza!
alina bafta la vaccin!
miri, fa-i praf in sensu' bun la examenul de condus!
ereena, cand i-am facut vaccinul, asistenta mi-a spus sa pun gheata daca se formeaza roseata si umflatura in zona intepaturii dar n-a fost cazul. pup la bebe matei!
ellenutz, de ce sa dea lumea cu pietre ca vii cu soacra? fiecare vine-n formula care sa o ajute sa aiba cat mai multa libertate de miscare.
frate, dar cred ca va fi balamuc pe terasa aia. facut de noi, adica. se anunta intalneala mare-mare...multe zuze, bebei la purtator, plus eventual insotitori...ma si intreb unde vom avea loc cu totii. da' asa-i frumos!!!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by alina023

Uitasem sa va spun...azi Ana mea a implinit 4 luni. E fetita mare!!! Noi nu ii cumparam cadouri si nici tortulete nu-i facem...parinti denaturati. Eu dau vina pe faptul ca este al doilea copil... La Luca parca mai tineam cont cat de cat...

Maine mergem la vaccinul de 4 luni. Sper sa fie bine si sa nu aiba reactii adverse.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

alina multumim de aprecieri, ne bucuram ca ti=-a plact!!4 luni????vai ce mare e ana antonia!!!sa-ti traiasca si la cat mai multe lunisoare!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

jelimoni, foarte tare baiatu'! Il pupam pe toate partile, dragul de el! Ce salopeta de gym are!!! Si noi ne bagam la gimnastica de vineri, ca bb C. e mai mototol, sta unde il pui, nu incearca sa se rasuceasca, se misca foarte putin, se zbate din picioruse doar cand are colici... Si pt ca e vesnic in cautare de tzi-tzi, nu sta pe antebrate ca-lumea, ca are fata infundata in cearsaf cand il pun pe burtica... Asa ca "la treaba!" scrie pe el, loaza lu' mami!

Ellenuta, 190 de grame/ sapt. e ideal... In cartea aia "Mama & Copchilu'" pe care o detest dce altfel, cica tre' sa ia intre 25 si 30 de grame / zi in primele 3 luni...

Noua ne-a aparut o dunguta mica si rosie pe una din coapse, pe interior... Nu cred ca e iritatie, e ca un vas spart de lungimea unui bob de orez si mai subtire, ca se vede ca e sub piele... Dar de la ce??? La ultimul schimbat (acum cca. 3 h) nu avea trebushoara aia acolo... A plans ceva mai mult in seara asta, se poate sa ii fi plesnit un vas tocmai acolo? Sau o fi invers, sa fi plans ca i-a plesnit vasul ala? Dar cum???

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

sa stii ca si robert tot asa lenes era.de aia l-am dus la gym, si tare ne place!il vad ca e mult mai agitat..da din maini si din picioare de n-ai reaba, plus tot incearca sa se ridice, ca al abdomene!treb sa incep sa-i pun hamu in balansoar

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput