Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by danonique
Voi la cate luni vreti sa incepeti diversificarea? Pediatrul mi-a zis ca dupa 4 luni sa incep sa-i dau cereale fara gluten,fructe si legume preparate.Cum si cat urmeaza sa discutam la urmatoarea vizita.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Gandul asta ma framanta rau si pe mine. Inca nu m-am hotarat daca sa incep de la 4 luni sau 6, cert e ca as vrea sa incep si eu cu cereale si abia dupa aia cu suculete de fructe, din cauza refluxului.
GUGU
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Eu la 6 luni am sa incep diversificarea - daca pot alapta pana atuncu - pe motiv de teren atopic si alergie in familie si am sa incep cu legumele ca dc incep cu fructele dupa aceea n-or sa-i mai placa legumele
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
gabrittza spune:
ramona imi palc la fel de mult amandoua!
la noi mai e asta care se potriveste pt ca ne cheama boboc si la spital daria era "bobocel".asa o alintau asisitentele si noi o perioada acasa.http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/e57aaa905268c9
gabrittza si
Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Eu la 6 luni am sa incep diversificarea - daca pot alapta pana atuncu - pe motiv de teren atopic si alergie in familie si am sa incep cu legumele ca dc incep cu fructele dupa aceea n-or sa-i mai placa legumele
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
la fel si eu..daca ma tine lapticul,de la 6 luni!cu ce sa incep inca nu stiu, dar incep sa ma documentez..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
gabrittza spune:
imi place ca fetele vorbesc despre divesificare si eu cu ramona de muzica!
gabrittza si
Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
anca.b spune:
Zuzici, a dormit Stefan o noapte intreaga!!! De aseara de la 21.30, pana dimineata la 7. A fost prima noapte dormita integral in ultimele 3 luni!! Oare o sa-l tina?
Azi e somnoros tare, vad ca: e la al treilea puiutz de somn! asa am si eu timp sa citesc din urma, ca vad ca aveti spor, nu gluma
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
ramona imi palc la fel de mult amandoua!
la noi mai e asta care se potriveste pt ca ne cheama boboc si la spital daria era "bobocel".asa o alintau asisitentele si noi o perioada acasa.http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/e57aaa905268c9
gabrittzasi
Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Faina ii. Vad ca iti place muzica modoveneasca.Eu o ador, populara numai moldoveneasca imi place. Mama e din Suceava, dintr-un satuc, dar mult mai mult ma simt legata de locurile alea decat de Ardeal.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
AJUTOR!
Fetelor, s-a iritat Bianca atat de rau la fundulet, ca imi vine sa plang deja cand ii schimb scutecul.....initial a fost roseata, apoi s-au facut basicute, acum s-au spart si se cojeste pielea, si mai grav e ca se intind pe suprafata din ce in ce mai mare....
Cand ii schimb pampersul, eu o sterg cu servetele umede, o dau cu Bepanthen si apoi ii pun scutec curat...Oare gresesc???...asa fac de cand s-a nascut - cum de s-a iritat acuma?
A patit cineva asa???Cum ati scapat? Va rog spuneti-mi ce sa fac, ca mor...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adriana , Sara mea s-a iritat rau de tot in spital , de la antibiotic . Mi-au dat de-acolo sa-i dau cu mercurocrom , este un preparat de farmacie , rosu , seamana cu carminul care se da la manichiura. A fost f. bun , intr-o zi i-a trecut iritatia.
Intreaba si tu la farmacie daca au asa ceva.
Dupa ce i-a trecut iritatia , am mai dat-o vreo 2 zile cu Bepanthene.
E f. important sa n-o mai stergi cu servetele , ca se irita si mai rau. Te duci frumos cu ea la chiuveta si o speli bine cu apa si sapun de bebelusi.
Stergerea se face numai prin tamponare cu prosopul , iar apoi o mai lasi 5-10 minute fara pampers , ca sa se usuce bine si sa dai voie pielii sa respire.
Pup fetele sa treaca repede
![](pupic.gif)
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Buna mamizute si clopotei frumusei!!!
ESte prag de crestere in jurul varstei de 3luni? Ca si al meu face figuri la san.Adica papa ce papa si incepe shoul: prinde sanul, il trageee, il scuipa urla, si o ia de la inceput.Da acu m-am prins ce sa fac cu el, cand vad ca incepe sa faca figuri il iau de la san si il tn vreo 3-4 min si il las sa planga sa se agite sa faca ce vrea el, si apoi iar ii bag sanul i gura, si o vreme nu mai am treaba.Si tot asa pana papa tot tot.
A si imi cere papa si la 2 ore cateodata.
Cat despre premergator m-ar interesa si pe mine discutia.Luam sau nu? Desi inca nu am vazut copii afectati de statul in el. Da na mi-ar placea sa aud pareri pro si contra, de ce e bun pt copil sau de ce nu e bun.
Ieri a avut Razvan o zi tare agitata, nush ce a avut ca nu a vrut sau nu a putut sa doarma toata ziua.El ar fi vrut sa stau toata ziua cu el si sa ma joc, si am executat ce sa fac ca nu a vrut in nici un chip sa doarma.Spre seara a fost atat de obosit ca abia a mancat.
Azi vad ca si-a revenit, doarme de pe la 10, ca de obicei singur si fara scandal.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
Ramona si mie imi face exact Saara cu mancatul! Imi vine sa mor! O fi ceva la 3 luni ca altfel nu-mi explic! Poate ne lumineaza mamicile experimentate!
Miki
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
anca.b spune:
In legatura cu premergatorul, eu sigur n-o sa-i iau. din motiv de invatat sa mearga incorect (nu e vorba doar de calcat pe varfuri, ci si pe una sau pe alta dintre partile talpii, de faptul ca pozitia corpului nu e cea corecta pentru mers, de faptul ca articulatia soldului este fortata, etc)...cu toate ca am avea spatiu mai mult decat suficient sa se invarta cu el prin casa. o sa-mi rup eu si taica-su spatele tinandu-l de manutze, dar asta e...o sa-i cumpar si un ham, pt cand se va tine bine pe picioare si gata! asa ne-a recomandat si ortopedul la care am mers la control..si e cea mai buna din Cj pt copilasi!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan