Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 17

gabrittza spune:
mi-am disperat sotul cu melodia www.trilulilu.ro/Acelashi/c7e7bc9b6f0b9f" target="_blank">ASTA
daca are fetita ce sa ii fac?
gabrittza si
Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

nemary spune:
neatza! imi cer scuze ca intru mai rar, nu am citit nu stiu cate capitole din urma, doar cateva pagini pe sarite, dar fata mea este ffff egoista, nu ma lasa sa fac aproape nimic, plange mai tot timpul cand nu o tin in brate, i-am cumparat si balansoar si tot degeaba, urla cand sta in el si nu se opreste, am lasat-o intr-o zi 15 minute si nu s-a linistit. macar noaptea nu se mai trezeste decat o data, pe la 4-5, apoi pe la 8.
Vrem sa uram si noi tuturor clopoteilor care au implinit 3 luni, LA MULTI ANI! si sa creasca sanatosi.
despre intalnirea de la BE, noi am vrea sa venim, cu toate ca este cam departe, numai sa se stabileasca ora, am inteles ca pe 11, sambata viitoare. doar ca eu ma gandesc, unde o sa stam cu atatea carucioare? pentru ca nu pot veni cu ea in marsupiu, ca nu doarme deloc in el si atunci o sa planga nonstop.
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

ramonab spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
mi-am disperat sotul cu melodia www.trilulilu.ro/Acelashi/c7e7bc9b6f0b9f" target="_blank">ASTA
daca are fetita ce sa ii fac?
gabrittzasi
Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Si eu is disperata dupa melodia asta, desi am baiat.Eu o stiu in alta varianta, cantata de Ghita Muntean cred.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

irinouka spune:
si raresila imi mai face figuri si il apuca foiala si tipatul in timp ce mananca. de obicei, intrerup alaptatul, il iau in pbrate, il plimb putin prin casa. se calmeaza dupa cateva minute, il pun din nou la san si termina masa fara alte incidente.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

emabucuresti spune:
Roli25 multumesc pentru pont, dar ii cumparasem deja asta e, data viitoare.
Ereena si mie imi este teama , facem luni vaccinul si sper sa fie totul ok dupa, tine-ma la curent te rog despre cum se mai simte bebelusul tau dupa vaccin.Pediatra imi spusese ca ar da reactii dupa o saptamana la unii copii.Sper sa nu fie cazul la ai nostri.Reactii insemnand insa putina febra, nimic grav.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

nemary spune:
Ceska, am reusit sa vad si eu filmuletul cu Benji, cel cu inviorarea. ai un baietel superb, o sa fie crai mare cand va creste.
Ereena, nu se poate, si eu as fi facut la fel ca tine daca imi pierdeam pozele si filmuletele cu bebelina, mai ales ca sunt maniaca cand vine vorba despre poze. dar bine ca ai CD la nasi. chiar acum completez si eu dvd cu utimele poze nesalvate.
Miri, am auzit ca ai avut un mic accident cu Sasha, sper ca sunteti bine acum. daca tu nu ai avut nicio vina, eu am facut o ditamai boroboata. am fost cu sotul la cumparaturi in supermarket, el cu cosul de cumparaturi, eu cu caruciorul cu bebe. si ce crezi, la un moment dat, dupa ce am pus ceva in cosul de cumparaturi, l-am luat pe sot de brat si am plecat mai departe. noroc ca m-a intrebat sotul unde am lasat copilul, ca altfel...
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
AJUTOR!
Fetelor, s-a iritat Bianca atat de rau la fundulet, ca imi vine sa plang deja cand ii schimb scutecul.....initial a fost roseata, apoi s-au facut basicute, acum s-au spart si se cojeste pielea, si mai grav e ca se intind pe suprafata din ce in ce mai mare....
Cand ii schimb pampersul, eu o sterg cu servetele umede, o dau cu Bepanthen si apoi ii pun scutec curat...Oare gresesc???...asa fac de cand s-a nascut - cum de s-a iritat acuma?
A patit cineva asa???Cum ati scapat? Va rog spuneti-mi ce sa fac, ca mor...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Incearca REVIKEN. Are mai mult oxid de zinc.
GUGU

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ereena
parca va spuneam ca am luat huggies....duca-se pe pustii....e a treia oara cand se murdareste de kk pana la gat , a iesit peste tot in fata pe la picioruse prin spate..le arunc ,mama lor de scutece
Irinade
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
ai luat clasic??ca alea sunt tare nasoale!!mai sunt unele premium super flex!eu de alea folosesc si sunt f multumita
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!

ramonab spune:
Gabritza Asculta numai varianta asta si spune-mi ce parere ai. Mie imi place tare mult, semana mult cu varianta ta dar parca are alt ritm.

ramonab spune:
Ce bouca is am uitat sa pun linkul
http://www.trilulilu.ro/bestmanele20/257e1d512eef23