Fulguleti de nov-dec 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 14
lizzy spune:
quote:
Originally posted by asiza
Stiti ceva de uleiul de masline picurat in urechile copiilor??? Ce???
Chris, sa traiesti, sa infloresti!!! ...
Chinico, ce dor mi-era de tineeeee!!!!!
Dianocica, revin si eu...momentan am capul varza ca e Denis bolnav...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
nu stiu de ulei in urechi. am folosit otocalm cand avea otita. te pup tare. cum a fost noaptea? sanatate lui denis!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
luly spune:
Chris sa traiesti, sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
daphna spune:
LA MULTI ANI CHRIS !!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita! sa te bucuri toata viata de Pisi a ta !
luly spune:
quote:
Stiam ca in caz de dureri de urechi, in lipsa de altceva, se poate pune ulei (normal, nu neaparat de masline) incalzit in urechi pt calmarea durerilor.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
lizzy spune:
chris, multzam, m-am saturat, uite burta plina, ups, stai sa sterg picatura de vin din barba
sa fii sanatoasa si tu si ai tai dragi, numa de bine s-auzim de-acu incolo te imbratisez cu drag!!!
chinico, in sfarsit. credeam ca ne-ai uitat de tot... hai repede si spune cum e bea si cum mai esti tu
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Chris, sa traiesti, sa infloresti!!! ...
Chinico, ce dor mi-era de tineeeee!!!!!
Dianocica, revin si eu...momentan am capul varza ca e Denis bolnav...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
nu stiu de ulei in urechi. am folosit otocalm cand avea otita. te pup tare. cum a fost noaptea? sanatate lui denis!
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Multumesc mult...mersi si tie Luly...noaptea a fost asa si asa...a dormit cu mine in pat...s-a trezit de cateva ori plangand ca nu putea sa respire bine...la 5.00 a vrut lapte, iar la 7.00 s-a trezit de tot cu 39.6 febra...acum doarme, e mai bine, in sensul ca apre ca febra sa fi cedat...ii dau doar Nurofen alternat cu Paracetamol pediatric la 4 ore...am fost la spital...cica e sanatos tun ...doar rosu in gat urat, da' ar trebui sa lupte organismul sa treaca...insa el e aproape mut, si-a pierdut vocea de tot...
Slideshow
Dia1609 spune:
cu trebuie :
mie personal mi se pare un cuvant numai bun de evitat. nu numai cu copilul, ci si in viata de zi cu zi. eu una ma enervez terbil cand imi spune cineva trebuie
deci incerc sa nu-l spun. imi cam reuseste. mai greu cu maica-mea care nu pricepe de ce nu are copilul restrictii.. dar pe asta o stiti
deci din pctul meu de vedere nu prea exista trebuie in raporturile cu oana, ca nu suntem presate de nimic.. dandusa, stiu cum e cand nu vrea sa plece din parc si tu esti lata de oboseala... oana alearga de la tobogan la leagan si la nisip pana cade din picioare de oboseala.. dar eu nu-i spun trebuie... da, ii spun mai stam 10 min, 5 min, etc... si apoi, la plecare vedem ca prin minune un catel fenomenal de dragut dupa care fugim, sau o pisica, sau un porumbel, sau, sau... ceva tot ii distrage atentia..
revin ca s-a trezit oana...
aka spune:
Chris
fericire, sanatate, bucurii de la pisi si tot ce iti doresti
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
Donia spune:
La multi ani chris, multa fericire si tot ce iti doresti, cu cei dragi alaturi!
Noi tot cu musafirul, tot pe fuga.
asiza, sper sa nu fie grav si sa treaca repede!
chinico, ma bucur ca ai revenit, te asteptam mai des!
ruxandraaaaaaa! tu pe unde?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
o intrebare pt cele care ati nascut natural...
dr v-a facut eco in timpul travaliului?
este o masura obligatorie sau optionala,aveti idee?
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006