Fulguleti de nov-dec 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
o intrebare pt cele care ati nascut natural...
dr v-a facut eco in timpul travaliului?
este o masura obligatorie sau optionala,aveti idee?
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
glumesti? pe mine nici macar nu m-a vazut doctor in timpul travaliului. doar o moasa. ce eco??? nu e obligatoriu....in Romania.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
Chinico,te asteptam la povesti
Donia,
Ruxandra este la munte de o saptamana...,viata frate,nu ca altii...
asteptam sa plece musafirul si sa revii
Asiza,
si eu stiam ca se foloseste un pic de ulei pt dureri de ureche...,un remediu babesc din ce stiu eu...
sa va refaci curandai facut siropul de tuse?
Laura,
nu cred ca este f bine ca stomacelul ei sa digere non stop...,asta este parerea mea...,i-ar trebui si lui un pic de odihna...sa-si reia functiile la standarde normale...,ma gandesc ca digeratul non stop este obositor si apoi va lucra mai greu...,dovada si faptul ca nu face kk zilnic...,in plus toate aceste rontaieli,nu-i aduc prea multe beneficii,pt ca cele preferate sant biscuitii,cerealele simple,porumbul,painea...,mai rar fructe sau legume,branza sau cascaval...
asa cum zicea si Daphna,cred ca este de la dintisori...,rontz,rontz,rontz...
Acs,
cum mai santeti?multi pupici de la noi
Bebinuta,
imbratisam cu drag pe tine si pe Ada
Dianocica,
io zic sa stai la panda cu reportofonul si cand prinzi vreo dovada concreta astepti parintii la intrare si le prezinti dosarul...,la cum te stiu eu cred ca intr-o buna zi te duci peste educatoare si le "aranjezi" un pic
azi a baut singura din pahar fara sa dea pe josar bea apa intr-una daca-i dau din pahar...si daca nu-i dau are ea grija sa-mi faca observatie si apoi sa ma conformez...
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by dandusa
o intrebare pt cele care ati nascut natural...
dr v-a facut eco in timpul travaliului?
este o masura obligatorie sau optionala,aveti idee?
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
glumesti? pe mine nici macar nu m-a vazut doctor in timpul travaliului. doar o moasa. ce eco??? nu e obligatoriu....in Romania.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
pai si dr tau pe unde umbla?
nu te-a lasat pe mana cuiva...?
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
a venit Claudiu acasa
imi fac de cap...,pan' la cap,dar cu cap...
un pupic special pentru Lavinia si Mihaita,pe care tot uit sa-i imbratisez
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
danutz spune:
Buey care ati trimis ploaia la Bucuresti?!!! Alo, Iasul...v-ati saturat de ea si ati trimis-o incoace?!!!
Glumesc of course...trebuia si aici nitica ploaie, cred ca-i prima mai serioasa din primavara asta.
Tema cu trebuie
Eu am fost un copil crescut cu trebuie la tot pasul. Perioada de stat le bunici a fost marcata prin lipsa lui, sau daca era folosit era si explicat De ce trebuie...ai mei parinti insa, nu aveau timp de explicatii: trebuie sa inveti bine, trebuie sa fii cuminte, trebuie sa te multumesti cu jucaria X fiindca nu avem bani de jucaria Y, trebuie sa mergi in excursia x, trebuie la ora cutare fix sa fii acasa, trebuie sa mananci cutare lucru la dejun si cutare la cina, trebuie sa imbraci cutare chestie, nu trebuie sa te imprietenesti cu X, ...rezultatul...la 18 ani nu am stiut cum s-o tulesc mai repede de acasa!
Cred ca exista copii si copii, la unii Trebuie functioneaza bine daca este explicat corespunzator, sau daca este spus in contextul bun. La altii, daca le spui ca Trebuie sa faca ceva...fac exact pe dos, indiferent cum o spui si indiferent cate explicatii dai.
Nu cred ca exista o regula, eu una incerc sa ma adaptez eu din mers nevoilor copilului meu nu sa-l oblig pe el sa se adapteze nevoilor noastre.
E clar ca va trebui sa mearga la gradinita si la scoala...dar o sa incercam sa facem asta sa sune ca o distractie! Nu e musai sa faca facultate, ar fi bine dar nu e obligatoriu...poate o sa vrea sa picteze, dar o sa ma stradui sa-l fac sa inteleaga ca la un moment dat o sa trebuiasca sa-si si castige singur existenta, iar aici studiile pot avea un rol important!
E clar ca va trebui sa mergem la doctor atunci cand trebuie...dar o sa incercam sa mergem acolo unde suntem corect tratati si cat se poate de putin traumatizant pentru el!
E clar ca mami si tati merg la munca zilnic, mai putin in week-end, dar incercam sa facem asta fara ca el sa faca crize dimineata...si reusim momentan!
E clar ca trebuie sa faca sport...dar am asa o senzatie ca va o mareee placere pentru el...o sa-l lasam pe el sa aleaga ce sport vrea sa faca fara discutie.
Ar fi multe exemple de dat, dar timpu-i scurt...
Revin daca mai pot!
ziggy spune:
Chris
Dianocica, super tema propusa de tine. Eu ce-i drept nu prea folosesc trebuie, incerc sa folosesc este bine sa#8230;.., nu este bine sa#8230;..
Bebinuta, imi pare bine ca Ada este bine la gradinita. Din pacate noi am renuntat pana in toamna la idee, desi Calin se simtea bine acolo, manca, dormea, se juca, a racit foarte des. Ca sa continui ar fi trebuit sa am si bona si sa platesc si gradinita. C-am greu.
De o saptamana avem bona noua, pana acum lucrurile stau bine, este o fata din provincie, sta de luni dimineata pana vineri seara. Sa vedem cum se acomodeaza la noi si la Bucuresti si la dorul de copilul ei.
Sper sa nu apara surprize neplacute.
ziggy spune:
Vrem si noi sa plecam undeva pe afara de Paste, dar ne-am trezit cam tarziu, toate ofertele sunt terminate sau se unesc cu 1 Mai. Noi vrem doar de Paste. Ajutati-ma si pe mine cu idei, pana la urma am pleca si pe cont propriu, dar parca as avea nevoie de o recomandare.
danutz spune:
Dandusa, la mine a fost cezariana de urgenta si am tot stat in travaliu 10 ore sperand sa nasc normal. Mi-au facut 2 ecografii, una cand m-au internat si una dupa vreo 6 ore, dupa niste contractii dureroase rau...ca sa vada colul si pozitia copilului, fiindca ziceau ca am colul tot inchis dar voiau sa vada cat de lung e!
Dia, incercat rodia, la blender...cahh total, a scuipat-o cat colo. Noroc ca mie-mi place!
Chinico, bine ai revenit...ne-a fost dor!
saryta spune:
La multi ani Chris! - multa sanatate, fericire si iubire alaturi de familia ta.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
dandusa spune:
au plecat sa cumpere praji
mie mi se pare ca acest 'trebuie' are mai multe nunate...,depinde cum este folosit...si-am putea dezvolta cate luna si in stele...
apoi am observat ca sant singura care a dat-o in bara cu 'trebuie' de aseara...si-or mai fi...dar nu mi le aduc eu aminte acum...
in fine...,ce n-am inteles este de ce este daunator acest 'trebuie'?
sa-mi explice si mie cineva care sant repercursiunile lui folosite din an in paste ,in contexte ca cel dat de mine in parc...
voi manca o tarta dupa 3 farfurii de ciorba...,era si cazul sa schimb ceva in meniu,nu?
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006