Fulguleti de nov-dec 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
am mancat doua tarte...,ma simt cat casa...
Ziggy,
eu va sfatuiesc sa mergeti intr-o croaziera in Europa...,vezi cel putin 5 porturi,depinde de itinerariul lor si in plus pretul este f bun,mancare,cazare asigurata...,in porturi faceti shopping si vizitati ,iar pe mare faceti shopping,plus o groaza de alte activitati atractive...recomand 'Carnival'
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
Dorsilia spune:
Dandusa, nu e obligatoriu sa-ti faca eco, dar medicul care te supravegheaza 9 luni stie care este starea ta. La mine s-a comportat si medicul de garda foarte bine, pana a ajuns medicul meu ( peste 5 ore de la internare, exact cu 20 de minute inainte de a naste)...in sensul ca a ascultat periodic bataile inimii copilului, frecventa batailor in timpul contractiilor (este un aparat care seamana cu un ecograf, te unge cu gel pe burta si asculta inimioara copilului), m-a urcat pe masa de nastere pt consult de cel putin 3 ori (desi as fi preferat sa ma lase-n pace:)....
Ecografie propriu zisa nu mi-a facut nici medicul meu, nici cel de garda, poate nu au considerat necesar daca restul semnelor erau ok. O singura data mi-a dat sa respir niste oxigen printr-un tub ce atarna la capul patului, inimioara copilului batea prea des, eram in travaliu si contractiile puternice de final, eu respiram greu, mi-era si greata la un moment dat.
Altfel, nasterea s-a produs rapid, la 5 ore de la internare nascusem deja. Asa a fost la ambii copii. Dar de un lucru poti fi sigura, a doua oara va fi muuuuuuult mai simplu, deja nu mai intram in panica in timpul contractiilor, imi controlam respiratia focusandu-mi gandurile pe baietelul de acasa, impingeam eficient cand mi se cerea, stiam cum sa imping, la prima nastere habar n-aveam si nici nu aveam putere, de frica, de durere eram lesinata, puteam doar sa tip. La a doua am primit felicitari de la medic, mi-a spus ca asa sa tot aiba femei de supravegheat si mosit:))
Lavinia_P spune:
Dandusa,
- io zic ca crinuta e "in pofte"...las-o...poate va trece..sau da-i fructe in locul biscuitilor..la noi stau ascunsi printre haine,sa nu stie el unde sunt.
eu am facut eco in timpul travaliului,pt ca nu ii auzea inima..
Pozitia pe spate nu e recomandata in timpul travaliului,poate o fi unul din motive,nu stiu...sa intrebi dr. daca ai nelamuriri.
- for you too.
ps: sa iti fie de bine!
Chris, LA MULTI ANI FERICITI!
Ruxandra pe unde e?
Trebuie:
Eu nu cu "trebuie" am probleme,ci cu "nu":
Nu cobori pe scarile de marmura fara mine...imi sta inima de cate ori il vad cum incearca sa coboare..nu ne spalam cu periuta lui tati..nu dam cu jucaria in ecranul tv-ului...nu bagam pamantul de la flori in gura,nu lovim alti copii,etc.
Uneori ma oftic cate nu-uri exista, dar nu stiu cum sa fac..distrag atentia...bine,dar ramane ceva acolo nerezolvat, respectiv coboratul scarilor.
De fiecare data ii explic de ce nu..dar tot e o interdictie.
Dianocica,
Si daca nu o sa-i placa nici la scoala?
Nu stiu cine se plangea de pantofii Geox.
Aseara cat a stat ploaia am iesit afara.L-am lasat sa calce in toate baltile.. s-a udat pana la genunki de storceam apa din pantaloni.Dar in pantofi ,absolut deloc.
Deci cu siguranta aia erau defecti/contrafacuti, deci ar trebui sa te plangi magazinului de unde i-ai luat.
minunea mea
ruxandra_sb spune:
Chris! Sa ne traiesti, sa ne-nfloresti mandra si voioasa mamica de pisi ce ne esti.
La multi, multi ani!!!
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
cum se vede.. s-a intors si Ruxandra din pribegie..
Chinico!! Chinico!!!! Chinicoooooooooo!!!
Lalalalalaa!! Uau ce bucurie-mi facusi mama draga, cand iti vazui postarea c-o pagina in urma, aruncand asa un ochi scurt de vulturas.. de pe 1 aprilie ma tot gandesc.. tre sa se intoarca, tre s-apara. Pup, pup, pup. Ca tare mi-a fost dor de tine.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Ruxandra pe unde e?
...aici mi-s. Cu-cu! Acu ma vezi??
pe mami Lavinia si flacaul Mihaita.
P.S... pt situatia mai sus descrisa, apropo de ploaie/balti/si alte-alea.. noi folosim cu succes cizmele de cauciuc; iesim mai ieftin. Dar si eu cred ca niste Geox originale tin bine la apa.
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Ruxandra pe unde e?
...aici mi-s. Cu-cu! Acu ma vezi??
pe mami Lavinia si flacaul Mihaita.
P.S... pt situatia mai sus descrisa, apropo de ploaie/balti/si alte-alea.. noi folosim cu succes cizmele de cauciuc; iesim mai ieftine. Dar si eu cred ca niste Geox originale tin bine la apa.
Welcome back!
Si cizmele unde le-ai gasit?
minunea mea
ruxandra_sb spune:
quote:
Si cizmele unde le-ai gasit?
In Carrefour acu vreo 3 sapt; cred ca era un rest de ceva.. mai erau cate 2 perechi din marimea 20 si 21. Pret cam 40 ron. Cand era Matei mic am gasit si la Leonardo.. da parca cand purta deja 22-23.
dandusa spune:
unul din filmuletele fffwww.youtube.com/watch?v=iaSJN3RsQbw" target="_blank"> dragi mie
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
a_deju spune:
chris , la multi ani, sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voiasa, sa petreci frumos si sa te bucure pisi o mie de ani de-acu' incolo!! pupici
aa..si baga si-o tropaita de fericire sa i se zgaltaie bebelourile lu' babanovaca :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx