Fulguleti de nov-dec 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
kokorina spune:
LA MULTI ANI,draga CHRIS!
numai bine,sanatate si mult noroc!
kokorina si sandokanii ei
Laura13 spune:
pls careva sa dea un reply with qoute la mes lui chinico ca eu is chioara rau si nu-l vad...
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
deeaA spune:
chris!!!!
daphna e super scumpa elisa
dandusa nici mie nu mi s-a fac eco,dar am fost atent urmarita si ascultata inimioara bebeului de n ori,plus urcatul pe capra.........si mie mi-e draga cum papa de la tz
asiza spune:
Dandusa, mi-au dat lacrimile de drag cand am vazut filmuletul cu Crinutza la tz.......Doamne ce sentiment minunat!!!
Lavinia, bine punctat...fix problema cu NU o am si eu...distragerea atentiei incepe sa nu prea mai functioneze la noi din cate-mi dau seama pe zi ce trece...
Ruxandraaaa, boieroaico, bine ai revenit!!!! Cum fu???
Edit ca uitai sa-i spun Daphnei cat de dulce e fiica-sa ...am vazut pozele si e absolut perfecta ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
luciaro spune:
Pt Laura
quote:
Originally posted by chinico
salutare.
am ajuns ieri acasa, nu am reusit inca sa ma adun...
v-am simtit lipsa.
scriu maine.
Beatrice (13.12.2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
o intrebare pt cele care ati nascut natural...
dr v-a facut eco in timpul travaliului?
este o masura obligatorie sau optionala,aveti idee?
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
nu am facut ecografie in timpul travaliului,doar control manual de Dr si moasa,dar cred ca e optional,eu facusem eco cu vreo 3 zile inainte de nastere
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
unul din filmuletele fffwww.youtube.com/watch?v=iaSJN3RsQbw" target="_blank"> dragi mie
Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)