FIV in Ungaria 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

leny ma crezi sau nudar te inteleg perfect..asta ma mira cel mai mult la el..e usor sa ridici din umeri!!!dar daca ai vrea ar fi si mai usor sa cauti totusi cauza!!!macar sa incerci..macar atat!!!
la mine a fost cam asa..am inceput Fiv_ul..doza de soc..toate bune si frumoase..am obtinut 5 foliculi ..totul mergea ok..doar ca in z8 mai erau doar 2..upsss..am zis asta e..specific mie..mergem inainte..se poate si cu 2..numai ca in z9 erau tot 4..upss..am zis hai ca incep minunile..in z10 miraree mareee doar unul singur..asta e am zis.mergem inainteeeeeeee..se poate si cu unul..doar ca punctie nu a vrut sa/mi faca..si il inteleg..deci aici nu'i problema..doar ca folic. meu era pe dreapta unde eu am trompa infundata..iar el insista sa imi faca inseminare!!!!!bun am ziss..asta e..o stii el ce stie..nu?si l/am intrebat cum sa fac inseminare daca tr e infundata???ha?a zis si el oauu asa e..cica vino maine cu filmu sa il mai vdem odata ca poate nu e..ups..si am venit si a vazut filmul a zis ca e infundata apoi si totusi nu vreau sa fac o inseminare???ups..ups..si io am ridicat din umeri
sincer atunci am fost foarte suparata pe el..acum numai sunt..e si el om si....asta e!!!..pt mine ramane un doctor minunat..doar ca la mine au ramas doar "ridicarile din umeri"
cam asta e..de aceea eu am spus pas Zadori..urmatorul la rand
mihaaaa superrr te astept.
steliana tin pumnii maine.
tuculucu te pup
Lauraaaa numai terminasi treaba?

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Tuculucu ma bucur ca sunteti bine. Tie ti-a spus Kovacs sa iei Utrgestan pana in saptamana 12? Eu l-am intrebat chiar ieri si mi-a spus ca pana in saptamana 9. Oricum, o sa intreb si medicul meu de aici... Si alta intrebare vis-a-vis de Utrogestan: tocmai am citit pe aici si apoi si pe prospect ca in timpul sarcinii se ia exclusiv vaginal. Eu de maine ma duc la servici. Ma intreb cum o sa fac cu cel de pranz... Tu cum faci?

Laura eu inca mai sper! astept cu sufletul la gura vesti de la tine

Andicu cum mai e bebe Filip? Sper ca nu mai are temperatura..

toate unguroaicele!

Andrada 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Liana vai de mine prin ce ai trecut! Esti de admirat cata putere ai sa mergi mai departe, toata stima pt. tine ca reusesti sa te ti tare si sa nu te lasi batuta. Esti un exemplu de urmat pt. noi toate si mai ales pt. mine.

Steliana04 bafta multa si tie pt. ziua de maine. Te asteptam cu vesti cat mai bune!

la toate fetele.

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

andrada: si mie mi-a spus kovacs sa iau pana in sapt. 9 dar dr-ul din oradea a zis sa iau pana in sapt. 12.
cu cel de la pranz am facut o smecherie: l-am amanat pana pe la 17, 17:30 cand ajung eu acasa. a fost cand am mai uitat de ele,mai ales acum spre sfarsit dar nu cred ca e asa de mare problema. sa-mi spui ce zice si dr-ul tau.

laura: am deschis azi DC-ul de la serviciu de 1000 de ori, pana ma vor da astia afara ca nu mai lucrez nimic? any news?
hai te rog ca eu am mare incredere ca totul va fi bine
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Dragele mele, eu nu am mai scris nimic, pt ca nu am avut ce sa scriu, dar citesc zilnic ce scrieti. Din pacate eu nu am aluns sa fac tratamentele de care vorbiti voi, asa ca nici nu inteleg mare lucru...
A trecut o saptamana si tot nu am primit raspuns de la dr. Zadori. Am luat adresa de pe prima pagina, adica: jzadori@gmail.com
Sper sa fie cea buna, sau trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa mai astept...

M-ati sfatuit sa merg cu analizele facute si multumesc mult. O sa ma interesez sa le fac dinainte. Sunt cele date in Lista analize Szeged, sau trebuie sa astept raspunsul doctorului sa vedem ce prescrie...? Unele din acelea le am facute, dar pana ajungem nooooi...expira poate...

Elmasi si cele care faceti ET, va tin pumnii si va urez SUCCES. Sa ne auzim cu bine.

Va pup pe toate, chiar daca nu va insir mereu (mi-e teama sa nu uit pe cinev) si-mi sunteti toate asa de dragi...

Multumesc din suflet celor care sunt alaturi de noi chiar daca au reusit (Adaca, Micky2007, Marush si celelalte), va datoram mult...

Charmy, Crisis81, Sima eu va urez din suflet sa reusiti, sa fiti tari.
Si tu Elmasi sa fii tare

Va pup.
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Buna ziua tuturor!
Stie cineva care e diferenta intre Superfact si Decapeptyl? Sau cand se foloseste una si cand cealalta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by tuculucu
fetelor: un lucru l-am aflat la ultimul eco (la morfologia fetala),adica sa nu renunt la utrogestan deodata. el a zis sa continui cu utrogestan pana in sapt. 12 inclusiv cu 3 pe zi, si apoi sa scad inca vreo doua saptamani sa iau 2 pe zi. voi ati facut asa?

va pupacesc pe toate si astept vesti laura draga!!!!

12+

tuculucu, intradevar asa este, la utrogestan trebuie sa renunti treptat, nu dintr-o data.
Eu, din pacate, cand am renuntat m-au apucat contractiile, asa ca am luat pana la 32 de saptamani utroegstan...si dupa o saptamana am nascut

Pupici si sarcina usoara

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ala nu e prea mare diferenta intre ele..ajuta sa inhibe ovulatia..si se foloseste ori una ori cealalta..
scamy multumesc frumos esti o draguta..te puppp..
apropo fetelor daca e cineva interesata de programarea de pe 16 la Zadori sa ma anunte pe PM pana diseara macar sa stiu ca sunt mai multe candidate
Mika te pupppp..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Elmasi, multa bafta la punctie , o sa ma gandesc la tine.

leliuta, imi pare rau ca nu ai ajuns si pe la Deva, ca imi este tare dor de tine

simonaborza, nici un semn de viata?

lianoo, te pupacesc si multumesc pentru vestile despre elmasi

internet si Daria, ...o mie de pupici pentru voi

_

Mergi la inceput
Mergi la inceput