FIV in Ungaria 36
Raspunsuri - Pagina 9
Micky2007 spune:
Laura vreau sa iti spun ca sa te incurajez ca eu am avut in Z12 Bhcg 30, apoi in doua zile acrescut la 47 (nu foarte mult, dar a crescut), dupa alte 3 zile a fost 218, dupa alte 3 zile a fost 556. A crescut si asta a fost bine. La fel de stresata am fost si eu. La eco s-au vazut 3 saculeti, dar la valoarea asta de Beta banuiesc (inca nu stim sigur) ca este numai unul cu embrion inauntru. Acum cum o vrea DD.
Ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine. Te sfatuiesc sa repeti testul sa stai tu linistita. Eu zic ca este bine. S-a implantat bebe mai tarziu.
criss si danette va pup.
Si pentru celelalte fete .
Micky 6+
adaca spune:
FETELOR AM NEVOIE DE AJUTOR. AM O PRIETENA CARE A AVUT O SARCINA EXTRAUTERINA, APOI DOUA FIV-URI NEREUSITE, IAR ACUM IN URMA UNOR ANALIZE A FOST DIAGNOSTICATA CU ENDOMETRITA CRONICA. POATE SA-MI SPUNA CINEVA DACA A AUZIT DESPRE ACEASTA.
LAURA eu ma refeream la faptul ca utrogestanul nu ajuta cu nimic testul de sarcina.
TUCULUCU asa este utrogestanul nu se intrerupe brusc, ci treptat. Eu aveam 6/zi, si dr. mi-a zis sa i-au pana in saptamana 12(dr.Zadori) apoi dr. meu sa-mi spuna cum sa iau. Am ajuns cu utrogestanul pana aproapede 8 luni.
LENY imi pare rau pentru tine, dar nu te descuraja
CRISIS x 3
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
MIHA2004 drum bun si bafta. Te asteptam cu vesti bune. x 3
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
BoboMom spune:
Imi pare rau ca n-am scris pana acum, dar nu stiu rezultatul inca. Azi m-am simtit rau si am stat mai mult intinsa, ceea ce voi face iar acum. Am scurgeri maronii, ma doare ovarul cu tot cu sold si picior... Speranta nu mi-am pierdut-o, dar trebuie sa fiu si realista. Am fost la biserica si am stat de vorba cu parintele de acolo si m-am si spovedit si asta m-a facut sa ma simt un pic mai bine. Maine la 11 ora noastra (6pm ora voastra) ma duc la dr.
Va pup!
andicu spune:
Buna dimineata.
Laura, iti tin pumnii sa fie bine si sa fie bebe! n-am retinut, dar am o mica banuiala si sper sa nu mi se confirme : ai trompele intregi? pt ca ce descrii tu, scuza-ma [iarta-ma], nu vreau sa te sperii, pot fi semne de extrauterina ;
quote:
Am scurgeri maronii, ma doare ovarul cu tot cu sold si picior
nu e obligatoriu, dar semne de-astea am avut si eu (2 extrauterine pe ambele trompe ). Sper sa ai rezultatul cat mai curand, si mai ales, sa ajungi la dr sa te convingi!
Inca o data, imi pare rau ca te mai sperii si eu, dar mai bine afli din timp decat sa risti sa fie mai rau !
Tuculucu, nici eu nu am renuntat brusc la Utorgestan. Am ajuns cu el pana la 16 sapt., scazand treptat de la 6/zi la 4/zi, apoi 2/zi si ultima saptamana, 1/zi. Pupici pe burtici.
Buluna, daca tot nu-ti raspunde la email, suna la clinica si cere cu dr. Vorbeste cu el si spune-i ca ai trimis mail si intreaba-l ce sa faci. Asa o sa tina minte si o sa-ti dea detalii .
Steliana, iti tin pumnii! bafta multa si sa ai embrionasi frumosi si lipiciosi!!
Andrada, Filip e mai bine, multumesc. Azi dimineata iar a facut febra, dar nu asa mare ca alaltaieri, sper sa nu mai dureze mult.
Pupam fetele in tratamente,pe cele cu bebei si burtici,!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
adrienne spune:
Buna fetelor!
Nu vine maine nimeni la Debrecen?>Ma lasti singurica?
Nu-i frumos din partea voastra.Maine e spermograma si eco...eu ma rog ca mai rau pana acum sa nu fie.
Va pup pe toate.
zapp spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Laura, iti tin pumnii! Domane ajuta!
Adrienne, succes maine!
Mie mi-a raspuns Dr Zadori referitor la analize si mi-a zis ca am sanse mari ca tratamentul sa aiba succes:) L-am intrebat daca pot lua produse naturiste inainte de a incepe tratamentul si mi-a spus ca da (spre surprinderea mea). Sper ca tratamentul naturist sa imi creasca sansele si oricum imi va ocupa timpul pana in 27 mai cand merg la Szeged...
Va pup pe toate.
miha2004 spune:
sunt inca in Ungaria dar cum ardeam de nerabdare sa va dau vesti,i'am facut o vizita Lianei30 si acum abuzez de netul ei
am facut echo si e totul bine,hormonalele super si deci incepui
decapeptylul il continui dar 0,5pe zi,gonal 112,5,merional 75 asta pana luni cand vin din nou.
in plus pentru endometru am primit estrofem 2/zi si la sugestia mea Ginseng 1/zi.
m'am intalnit cu Elmasi si cu Steliana .
acum va pup si va las,ne auzim maine ca fugim in oras.
buluna spune:
Multumesc ANDICU. Asa o sa fac. Eu am mai vb cu dr. la telefon si a zis sa-i trimit mail si asa am facut. Am crezut ca asa este obiceiul si trimite raspuns tarziu.
Va pup.