FIV in Ungaria 36
Raspunsuri - Pagina 7
BoboMom spune:
Adaca, eu cand am zis de Utrogestan ma refeream la faptul ca progesteronul a iesit bine la analiza. Stiu ca nu ies testele + de la Utrogestan.
Va pup!
Liana30 spune:
Laura io zic sa vezi ce zice doctoru..te pup..cred ca stii deja parerea measa nu daica doareeeeeeee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
crisis81 spune:
Matinala ca intotdeauna, dar macar un pic sa va scriu!
Laura ai un PM de la mine .
Adela pupici la pitici!
Andicu va pup! In curand se va termina cu nebunia asta si o sa vin sa va vad.
Leny mai mult optimism vreau sa vad!
Micky, Dannette sorry, chiar nu am ajuns deloc la calculator azi (ieri) si acum nu mai am la ce sa ajung ca s-a ars. Mai am rajnita asta de laptop.
Va pup pe toate! Ieri au fost peste 20 grade in Constanta. In curand va astept la !
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
miha2004 spune:
Buna dimineata, ati observat si voi ca in ultima vreme ploua cu gravidute sau mi se pare mie? Felicitari celor care au reusit.
Fetelor, maine merg in ungaria fiind ziua 2-a a CM si a 11 zi de cand fac decapeptyl si daca totul o sa fie bine o sa incep stimularea.
Va anunt cand ma intorc,
adrienne spune:
Sima 1 nu am inceput inca...mai avem de facut niste analize...dar sper de luna viitoare.In 16 tre.. sa-mi vina CM si dupa aceea sa mai fac inca o data hormonalele pt.ca ale mele sunt din noiembrie si nu mai sunt valabile.Si pe urma.....da-i bataie...cu forte proaspete.
tuculucu spune:
laura draga mea nu te mai necaji atata!!!
imi pare rau ca aseara am fost asa de somnoroasa si nu am fost treaza cand ai scris tu, sa pot sa-ti raspund si eu cu celelalte fete. parerea mea este ca esti insarcinata. ma bazez mai tare pe testele acelea de sarcina pe care le-ai facut si care toate au iesit pozitive. un asemenea test de sarcina, am citit eu, nu poate sa greseasca cu "pozitiv". se poate sa fie gresite, dar pe negativ, adica sa fii insarcinata si testul sa nu vada inca sarcina. te rog mult sa nu mai plangi, sa gandesti pozitiv, sa iei utrogestanul, sa bei lichide multe si sa fii cuminte. trebuie sa fie bebic acolo, doar nu facem fan clubul lui peter kovacs pe doua reusite,nu? hai ca te pup si astept vesti bune cat de repede. fruntea sus si zambeste ca vei fi mamicuta!!!
andrada p.: tare ma bucur pt bucuria ta. asta de veste buna. imi aduc aminte cum am reactionat eu la eco, pt ca eu eram convinsa ca e numai unul, si cand am vazut pe ecran doi nu-mi venea sa cred...:)
sa ai grija, sa fiti cuminti si sa continui cu progesteron.
fetelor: un lucru l-am aflat la ultimul eco (la morfologia fetala),adica sa nu renunt la utrogestan deodata. el a zis sa continui cu utrogestan pana in sapt. 12 inclusiv cu 3 pe zi, si apoi sa scad inca vreo doua saptamani sa iau 2 pe zi. voi ati facut asa?
va pupacesc pe toate si astept vesti laura draga!!!!
12+
scamiy spune:
Hello fetelor !
Laura si eu zic ca la atatea teste de sarcina pozitive imposibil sa nu fie sarcina. Haide nu mai plange si nu te mai necaji pt. ca sigur e bebe acolo si are nevoie de tine linistita si pregatita sa-l cuibaresti bine acolo la tine in burtic timp de 9 luni.
Miha2004 bafta multa pt. maine si asteptam vesti si noutati.
Sima1 , da intr-un final am reusit. Multumesc frumos pt. pumnii stransi si iti doresc si eu multa bafta pt. data de 21 aprilie.
Am 2 intrebari pt. fetele cunoscatoare:
1. Prolactina in ziua 21 CM mi-a iesit 683, la valori normale intre 127 - 637, stie cineva este o problema ???
2. Au vreo importanta in pregatirea pt. FIV, colesterolul seric si trigliceridele serice ??? pt. ca am niste valori usor mai mari decat cele normale.
Va si va doresc o zi superba!
Cami
steliana04 spune:
Miha2004 si eu voi fi maine la Szeged la ora 9. Poate ne vedem. Eu sunt slabuta si cu parul scurt. Poate ne vedem la clinica.
Incep sa am emotii pentru maine, cum vor fi oare foliculii mei, sper sa mai am ceva pe acolo (ceva foliculi). Ceva se intampla si la ovarul drept pe care aveam luni doar un folicul de 5, am simtit o oarecare presiune in ultimile 2 zile.Aseara am luat Ovitrell si astazi stau cumintica acasa.
Sime1, nu stiu sa iti spun valoarea estradiolului, doctorul nu mi-a zis iar eu nu am stiut ca este important ca sa il intreb. Atata stiu ca luni aveam un folicul de 17 mm si unul de 5 mm. Maine aflu daca imi face punctie sau inseminare. Daca este sa fie va fi prin orice metoda aplicata. Oricum pe cale naturala nu prea am cum sa raman din cauza testului postcoital total negativ.
Tin pumnii fetelor in asteptare si celor ce au inceput sau urmeaza.
leny2007 spune:
BUNA!
ADACA-dr.a zis ca nu-mi poate da tratamentul pentru fiv,ca nu cumva sa-mi creasca chistul(care nu-l mai am)si l-am intrebat:"daca-mi apare doar la cm si dispare ce se intampla"raspuns:a dat din umeri,ca nu stie.Ce zici intrebari fara raspuns.LIANA-ma bucur ca poti fi asa tare,esti de admiratCRISS-de unde atata optimism,ma doborat intrebarile fara raspuns,sincer as vrea sa ma schimb dar........Va pe toate si sa aveti o zi frumoasa
steliana04 spune:
Leny, nu te necajii! Poate nu a fost momentul potrivit , nu putem sti intotdeauna ce se ascunde in spatele unui esec. Fii increzatoare si sigur vei fi fericita cu cat mai curand.