FIV in Ungaria 36

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

salutare la toate fetele noi venite,va doresc mult noroc sifrumosi.
la veteranele de pe forumla toate.
ADACA-ai dreptate va citesc in fiecare zi dar eu ce sa va scriu ca nu am noutati,momentan fac pauza din nou pana la urmatorul CM,si o sa vedem ce mai vede nou dl.doctor.Data trecuta cand am fost a vazut un cheag de sange si nu mia dat tratament,dar pentru linistea mea am fost dupa cm la medicul meu la un eco si surpriza disparuse,e posibil sa-mi apara doar la cm,e ce zici de asta.Voi reveni atunci cand o sa am mai multe de spus.la toate fetele veterane si cele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andrada ma bucur ca ai vazut ungurasii.te puppp
leny te pupp si sper sa fie bine de data asta.

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor,

Nu am vesti prea grozave. Desi beta HCG'ul e pozitiv, valoarea e foarte mica (19). Asistenta nu a prea stiut ce sa-mi spuna (a zis ca nu se pricepe la FIV), iar doctorul meu nu e pana maine. A spus ca o sa ma sune maine la prima ora sa merg, probabil, sa repet testul. In ultimele 5 zile mi-au iesit 10 teste pozitive, dar cu valoarea asta mica nu stiu ce sanse mai am. Probabil singura speranta e sa se fi implantat foarte tarziu, iar maine sa fie dubla. Simt ca imi pocneste capul de plans. Incerc sa stau calma si sa mai sper... Sotul meu e plecat si vine abia joi.A trebuit sa plece azi in Mexic cu serviciul.
Progesteronul e 16.4 (bun, dupa cum a zis asistenta), dar nu cred ca are vreo importanta, din moment ce folosesc Utrogestan.
O sa va tin la curent.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Steliana Estradiolul arata numarul si calitatea ovocitelor.Valoarea estradiolului facut inainte de punctie se imparte la 300 .Asa afli nr ovocitelor mature. Cand ai rezultatul estradiolului?Cati foliculi ai si de cat?

Andrada Super reusita.Sa va crasca sanatosi si frumosi.
Adrienne ai inceput stimulare pt FIV? Sa ai un start cu succes
Leny Multa bafta.
Scamiy
Deci te-ai descurcat si ai inteles.Iti tin pumni pt luni .Eu merg in 21 .
Charmy

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LAURA nu te mai necaji. Te rog frumos nu mai plange ca iti faci numai rau. Eu zic sa mai repeti BHCG-ul si sa ne sa fie sarcina.
ANDRADA se pare ca in ultima vreme numai gemeni. Doamne ajuta ! Sarcina usoara !
LENY ce a zis dr. Zadori? si nu mai fi suparata.
ADRIENNE Sa auzim numai de bine.Bafta !
SIMA1 o sa va sustin pana deveniti toate mamici. Pentru mine forumul este o relaxare, seara, oricat de obosita as fi, dupa ce se culca gasca mea trebuie sa intru pe net sa vad ce au mai scris fetele.
pentru prietena mea CRISIS(care este tare ocupata ) si restul fetelor.

Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Laura Eu zic ca valoare BHCG trebuie sa mai creasca.Nu este negativa si trebuie sa creasca.O obligam.Ma rog sa creasca ca sa pot sa ma bucur din plin pt tine si pt inca o reusita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LAURA eu zic ca esti daca au iesit pozitive testele. La mine cu tot cu utrogestan iesea negativ. Nu are utrogestanul nici o influenta asupra testului.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

http://www.boardserver.com/read.html?collapse=0&uid=2532181&u=serenac&id=28984&thread=28982&f=1&u=serenac

laura, nu ai voie sa plangi ca face rau la bebe! trebe sa crezi in sansa ta!si eu cred ca poate fi un bebelus acolo! ceea ce ti-am trimis e linkul catre pagina de forum a clinicii unde merg eu, o doamna era speriata cu primul beta 70 si cerea sfatul celorlalte, i-a raspuns una cu primul beta 21 care este bine-mersi insarcinata acuma!

you'll never get to heaven if you're scared of getting high!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Laura va fi bine..trebuieee..stergeti ochisorii aia frumosi.capul sus..va fi binee..te pupp

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor,
Am fost plecata o ora si un pic pana la socrii mei si cand ma intorc ce vad... o pagina plina de mesaje de la voi. Va multumesc din tot sufletul! Sper din inima sa fie bine si nu-mi pierd speranta!
Am niste socrii de nota 10! Peste vreo ora jumate o sa vina soacra mea sa stea cu mine vreo 3 ore, iar maine dimineata vor merge cu mine la clinica. Abia astept sa ma sune Keith (sotul meu) sa-i spun ce parinti super are! Nu ca n-ar sti deja. :) Uite ca am reusit sa scot un zambet.
Acum ma duc sa fac putina ordine, ca e un mare balamuc la mine in casa si sa nu se sperie soacra-mea. :D
Va pup si va multumesc din suflet! Doamne ajuta sa am vesti bune in zilele care urmeaza.
A, o veste buna am... tocmai am primit o oferta de lucru - merg maine sa ma intalnesc cu clientul respectiv. Ma gandesc ca e bine sa incep serviciul oricare ar fi situatia. Voi ce ziceti? O sa-l intreb si pe dr maine. Daca el zice nu, atunci ii sun si le spun nu.
Va pup din nou!
Laura

Mergi la inceput