FIV in Ungaria 36

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Mai fetelor stau si ma uit la lista asta de pe prima pagina si ma mir cum aveti puterea sa treceti peste atatea nereusite si sa o luati de la capat .Mie mi-a fost foarte greu sa reincep dupa fiecare esec si tocmai de aceea am luat pauza sa-mi revin psihic.Ajunsesem sa fac o obsesie pt bebe si pe strada ma uitam numai dupa gravidutze si bebei .Va admir !!!! Si in momentul de fata mi-e greu sa o iau de la capat si poate ca daca nu erati voi as fi renuntat .Dar citind postarile voastre in fiecare zi parca ma impinge cineva de la spate .Sunteti minunate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004 ca nu am putut sta de vorba. Poate ne auzim maine la Darius si-a adus aminte cand sa se puna in pat "unde-i mingea de la Micaela, a inceput sa planga mingea mea de la Micaela mi-au luat-o copii." Bine inteles mingea era in masina
TIA multumesc pentru fax, l-am primit Verifica-ti tel. mobil ca pe la ora 21 am primit un tel.de la tine si o auziam pe Daria, am vrut sa te sun dar eram la baita cu Rares, apoi s-a facut tarziu.
LENY si BORZASIMO mi-e dor de voi.
CRISIS

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vezi pitic ca merge treaba?si va mai merge ai sa vezi
miha ma bucur ca ajunsasi..te pupp
sima1
va pup pe toate.

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Criss sa scrii si la mine ca am inceput fiv nr 4,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

HELP.
Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am fost ieri la eco la 6sapt si 4Z si embrionul nu a putut fi vizualizat. Era numai un punct fff mic alb in interiorul sacului gestational. Dr. a zis ca sunt slabe sanse sa se prinda bebe, ca acum trebuia deja sa ii bata inima. Va mai creste sau se elimina?
Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Va fi bine, sau trebuie sa renunt?
Sunt convinsa ca voi trece si peste asta (mai greu, dar voi trece).
As vrea daca se poate fara pareri de rau. As vrea numai sa stiu din experienta voastra daca mai am vre-o sansa sau nu.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne spune:

Salut fetelor ..AM NEVOIE URGENT DE AJUTOrul VOSTRU.Daca pleaca cineva la Debrecen saptamana asta de la Cluj...va rog sa ma contactati...este un medicament care se gaseste la farmacia din cadrul Centrului Universitar din Debrecen ...si doara acolo exista...si as avea nevoie de ea.
Va rog din suflet....depind ostaseii sotului meu de el.

Pupici

Mergi la inceput

Micky eu la 6 sapt aveam 3 puiuti in burtica si nenea doctoru nu a vazut nimik..da nimik..mi'a scris pe foaie ca parca..parca..parca si in paranteza de 3 ori parcas'ar vedea ceva..e dreapt ca eram in tara si astia "unii sunt cam orbi"asa ca tu stai linistita si mergi la altul..se mai intampla sa se si insele..te pupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Liana30 eu merg la Herghelegiu, nu cred ca se insala, cand este cel mai bun din tara. Zic si eu, nu stiu. La tine pana la urma nu a fost sa fie....nu? Oare ce se intampla? Care sa fie cauza?
Merci de raspuns oricum.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela am vazut si eu azi la lucru ca Daria a vrut sa vorbeasca cu voi . Am crezut ca nu sti cine a trimis faxul . Va pupam
Miha ma bucur ca eti bine. Bafta in continuare
Miky nu stiu ce sa-ti spun, poate ca sa prins mai tarziu.
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Miky uneori se mai insala chiar si el.stiu ce spun..
.da asa e la mine nu a fost sa fie..doar ca din 3 am reusit sa merg pana la 16 sapt cu cei 2..cauza?pai atunci toti au ridicat din umeri..acum insa dupa aproape un an in sfarsit am aflat..te pup si sper din tot sufletul sa fie binee..
Tia pup printzesa ..cand mai apari tipa tareee sa te aud
va pup pe toatee

Mergi la inceput