FIV in Ungaria 36
Raspunsuri - Pagina 14
Micky2007 spune:
5 IA nereusite in Bucuresti.
FIV nr. 1 nereusit - Bucuresti.
FIV nr. 2 reusit - Szeged - Zadori.
Cauza: endometrioza.
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky 6+
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by buluna
Dragele mele, inainte de toate va urez succes, pentru ca si eu ma straduiesc de ani de zile sa fac un bebe. Acum am inceput sa ma gandesc serios la FIV si doresc mai multe informatii. Ma bate gandul sa merg la Szeged, dar nici eu nici sotul meu nu ne pricepem la ungureste si nici la engleza decat ff putin la engleza. Noi suntem in Severin, MH. Daca am merge la Szeged avem unde sta? Si daca nu cer prea mult, imi puteti spune si care sunt preturile? Va rog din suflet. Nu vreau sa mai bajbai pe la o gramada de doctori si tot sa nu reusesc...
buluna de stat la Szeged aveti unde sta..sunt destule pensiuni depinde de preferinte.sau puteti cauta sa inchiriati un apartament dar asta e mai greu pt ca putini inchiriaza pe termen scurt..daca nu va descurcati cu limba puteti apela la "traducatoare".sunt destule deci poti sa alegi
preturi depinde ceea ce vrei sa stii..este o lista pe prima pagina cu preturile..dar daca tie greu sa te uiti intreaba si te vom laumuri imediat..te pupp si baftaa multaa
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
sima1 spune:
andicu acum mi-am dat seama ca defapt nu am reusit sa il votez pe Filip si nici nu pot
Charmy Julia sarcina usoara Iti multumesac pt raspuns.Si noi avem tot infertilitate inexplicabila, dar noi nu am reusit din primul Fiv,totusi avem spranta ca intr-o zi va venii si nostru.StelianaLiana 30 da muncim.Iti multumesc ca imi tii pumnii.Stii deja ca si eu ai tin pt tine.adaca tu esti o dragutadannette Multa bafta si sa te vedem la cat mai repede.Scamiy de la tine astept vesti bune.
internet spune:
Miha2004 multa bafta .
Laura
Julia felicitari
Puteti sa scrieti si la mine in fata
1 IA nereusit TM
1 FIV reusit la TM
4 FIV nereusite la TM
1 FIV( FIV nr 6) reusit la Szeget, dr Zadori, ET 12.11.2005, DN 25.06.2006
Sper sa nu sperii incepatoarele.
Multa bafta la cele care sunteti in focuri.
adaca spune:
TIA eu zic ca nu le sperii. Esti un model ca ai luptat si nu te-ai lasat. si pe Daria.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
Fetelor ce ziceti de prima pagina a capitolului. Asteptam date si de la celelalte fete. Eu zic ca arata super. Miha2004 acum stii mai bine "istoria" fiecareia.
MIHA2004 Drum bun ! si Bafta ! Ne pentru tine. Sa-ti dea DD macar un Darius. x3
CRISIS multumim de modificari Ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru noi
SIMA 1 pai stii de ce sunt asa draguta, pentru ca sunt cata si bihoreanca NI x3
MICKY2007 si tu esti un model pentru fete
pentru toate fetele
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Julia75 spune:
Fetelor, ma treceti si pe mine pe lista, va rog?
2 IA nereusit la TG-Mures
1 FIV reusit la Szeged cu Dr. Zadori ET 26 martie 2008
Multumesc
buluna spune:
Abia astept sa fiu si eu trecuta pe lista cu reusite.
Se pare ca unele trebuie sa ne chinuim mai mult de cat altele...Eu le felicit din toata inima pe cele care au reusit (si sunt sigura ca nu le-a fost deloc usor)...le pup, iar pe celelalte...care nu va lasati ca si mine...va sustin mai departe si va pup.
Eu am doar o IA la Timisoara, nereusita bineinteles. Sotul cu oligospermie. Acum, datorita voua, nu mai pierd timpul prin Ro, ci merg la sigur.
Am primit raspuns de la dr. Zadori. Nu ma poate primi pt prima consultatie decat in iulie, sau poate august... Sper sa fie cat mai curand. Am vb cu el la telefon si acum i-am trimis mail sa ma programeze intr-o zi anume.
Sper sa fie in iulie.
Va pup pe toate. Pentru mine sunteti....de neinlocuit si va multumesc inca odata pentru asta. Am asa mare incredere de cand sunt pe forum cu voi...
Nu mai stim nimic de Elmasi...
Pa.
miha2004 spune:
Buna seara, am ajuns acasa si am si vesti bunicele. Aveam 4 foliculi pe ov dr de 10 toti, si 2 tot de 10 pe stangul, endometrul era 6 in ziua 5 de stimulare si dupa parerea lui are destul timp sa creasca. Imi modifica tratamentul incepand de azi fac 75 gonal, 150 merional si 0,5 decapeptyl iar estrofem iau de azi cate 3/zi, o sa revin la eco miercuri. Punctia zisa ca o sa fie vineri sau luni.
Va las acum ca sunt obosita dar o sa va mai tin la curent.
pt toate