FIV in Ungaria 36
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
uitai sa va zic Elmasi e bine ..mai multe va va spune ea..
va pupa pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
BoboMom spune:
Crisis, cand ai timp, poate scoti galeria din dreptul numelui meu de pe prima pagina. Poti sa adaugi 'sarcina chimica' sau 'biochimica' (cel putin in engleza asa e...). Eu am anuntat rezultatul acum o saptamana, dar inteleg daca nu a fost timp pentru modificarile de pe prima pagina. Multumesc!
Al doilea FIV il vom face tot cu Kovacs, la Budapesta, probabil prin septembrie. Cand voi sti exact, va voi spune.
Mult succes tuturor!
Va pup,
Laura
Liana30 spune:
Laura pup io fata optimista!!
va pup pe toatee..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Julia75 spune:
Crisis, iti multumesc pentru lista, sper sa si pot ramane acolo. Aseara am avut sangerari, am fugit la urgenta, se pare ca s-au prins amandoi embrioni si acum unul dintre ei se elimina, nu s-a dezvoltat.
Liana, la tine cum s-a pierdut sarcina? Scuze de intrebare, dar is tare necajita, oare am sansa sa ramana celalalt embrion? Am dureri de burta si sangerez un pic. Si Dr. Zadori e asa de departe de mine, numai prin telefon putem comunica.
La urgenta mi-au facut eco, in lipsa de hartie!!! nu mi-a putut da nici o poza, dar foarte amabil mi-a desenat pe o fituica!! ce vedea pe monitor.
Micky, tu ai fost inapoi la Dr. Zadori pentru primul eco dupa testul de sarcina? Mie asa mi-a zis dupa test peste doua saptamani primul eco la el, dar nu stiu daca apuc. Sper ca e totul ok cu tine.
Va pup pe toate Julia
pamy spune:
In primul rand,pentru toate fetele de pe form,fara nici o exceptie.Imi sunteti foarte dragi!Nu am intrat de mult pe forum ptr. ca am stat mai mult pe la tara.De citit am citit tot din urma.In maxim 2 sapt.voi avea net la tara si nu o sa va mai scapati de mine.Vreau si eu pe lista daca se poate:o IA nereusita in 2005 la Timisoara,dr.Vladescu,urmeaza FIV sau IA in mai 2008 la dr.Zadori, Szeged.Va pupa dulce,PAMY
roxy79 spune:
buna la toate fetele eu tot am mai scris si scris ?????????ajutatima si pe mine ca sunt disperata vreau sa fac fiv cu donator dar nu stiu nici o clinica convenabila si cu preturi dupa buzunarul fiecaruia va rog ajutatima nu ma lasati sa disper pupici sper sami raspundetiiiiiiiiiii
roxy79 spune:
juia vad ca ai reusit sati ajute bunul Dumnezeu sa fiti sanatosi amindoi imi scri si mie cit ai platit tot si ce conditi sunt si daca poti in cite zile se face totul ca eu sunt in italia si imi doresc mult sa fac dar imi trebuie si donator sti ceva in legatura si cu asta multumesc mult si sper ca nu team gresit prenumele orice imformatie de la voi toate imi va prinde bine pooooooooooooop
borziche spune:
Buna fetelor, eu nu am scris prea mult la acest subiect, dar va citesc de multa vreme si cu ajutorul vostru am aflat raspunsul la multe intrebari.....va multumesc din suflet.
Pe scurt, povestea mea: in nov.2006 laparoscopie, diagnosticul endometrioza pelvina, in august 2007 - 1 IUI nereusita, aprilie 2008-FIV nr.1 la Szeged, dr. Zadori, rezultatul probabil negativ, maine ar fi a 14-a zi de la ET, dar inca din ziua 11 dupa ET am niste scurgeri maronii, care cu siguranta vor deveni rosii in cateva zile
Asta e, nu ma asteptam la minuni, avand in vedere ca nu am raspuns prea bine la stimulare, am avut doar 3 foliculi si 1 singur embrion s-a fecundat. Nu prea inteleg de ce s-a intamplat asa, avand in vedere ca fara stimulare aveam cate 2-3 foliculi, iar stimulata cu Clostilbegyt cate 5-6. Nici dr. Zadori nu-si explica, mi-a spus ca nu m-a stimulat foarte tare , avand in vedere analizele hormonale, care au fost ok, si varsta mea (30). Poate data viitoare o sa mareasca dozele.
Miha2004 iti tin pumnii, sa dea D-zeu sa fie cu noroc de data asta. Noi ne-am cunoscut la clinica, sunt fata bruneta, din Cluj.
Cred ca si pe Elmasi am recunoscut-o, dupa cum s-a autodescris in cap. anterior
Multa bafta fetelor care acum sunt in focuri, cum ziceti voi, sper si eu sa am mai mult noroc data viitoare.
Apropo, stiti cat timp treb facut pauza dupa Fiv, sau se poate direct din luna urmatoare ?
Va pup pe toate
Julia75 spune:
Roxy79, pe mine m-a costat 2700 euro totul, inclusiv tratament, drumuri, cazare (int-un apartament). Nu stiam daca se fac si cu donator fiindca nu era cazul la noi, acum am citit pe pagina lor si se face. vezi ca au pagina si in versiunea engleza, mai trimite si tu un mail in engleza, sigur o sa-ti raspunda. (www.kaali.hu) Bafta!
dariaioanaxx spune:
Andicu- pupa l pe Filip din partea mea, e un scump ! eu raman tot la parerea mea de cand l am vazut prima data- aceea ca seamana mai mult cu tine !si mi place ca pare nazdravan foc !
Liana - ne spui si noua ce ai descoperit sau e secret, scriai undeva mai in urma ca ai aflat niste chestii, din ce cau za ai pierdut sarcina ?! ce faci , unde vrei sa incerci urmatorul FIV ?
Cris - pe cand urmatorul FIV? stii ca a treia incercare se zice ca este cea mai reusita ! trece si la mine te rog pe prima pag.
un bebe de 9 ani , sarcina naturala
FIV - inceput si intrerupt in martie 2007-dr. J.Zadori
FIV 1 - Medlife - dr. Silviu Predoi - diphereline - 25 aprilie - sper cu noroc !
pupici tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !