FIV in Ungaria 36

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Borziche, stai linistit si bucurate ca nu ai facut hiperstimulare, si eu eram dispearta ca tine, ca aveam numai 5 foliculi din care numai 4 s-a putut punctiona si 2 erau goi. Aveam numai 2 ovuli care s-au facut 2 embrioni frumosi. Nu te dispera, fa testul de BHCG. Tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

Multumesc pt. raspuns , Julia, dar crezi ca mai are rost sa fac BHCG daca imi vin uratii?
Chestia asta cu petele maronii inainte de ciclu se intampla in fiecare luna, cu sau fara stimulare, e clar ca si acum se vor transforma in rosu.
Dr. Zadori zice ca se intampla asa din cauza ca am lipsa de progesteron, dar acum am luat cate 7 Utrogestan/ zi, mai pot sa zic ca e lipsa?

Mergi la inceput

Borziche, testul de BHCG trebuie sa faci chiar daca iti vine ciclul, in ziua 13 dupa ET. Sigur ti-a zis Dr. Zadori. Deja azi puteai sa faci testul (esti in ziua 13, nu?), dute maine la prima ora. Fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Julia75 eu nu am fost la Zadori la eco, mi-a zis ca pot face si aici dar sa il tin la curent cu tot ce se intampla. Poate din cauza drumului, nu stiu.
La mine sacii gestationali nu cresc (2 la numar), deci ceva se intampla. Nu au dimensiunile care ar trebui, pentru saptamana 6. Asta este, deja mi-a mai trecut supararea.
Ma apuc curand de FIV nr. 3.
Iti doresc numai bine si sa dea DD sa ramana prins acel embrion.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

julia75 sarut.mina ca ma ajuti asa mult ................. eu am mai scris si mai scriu poate nu au apucat sa-mi citeasca toate fetele mesajul. va rog sami scrieti si mie daca este vreuna din voi care are ovare atrofice(menopauza precoce)va rog sami scrie-ti si mie daca este vreo una printre voi care are aceiasi problema sau cunoasteti pe cineva ?...caruia ea reusit fiv avind aceste probleme...imi cer scuze ca din graba am mai mincat din litere. sper sa nu va suparati pe mine ca tot insist sa ma informatisi astept raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Micky, imi pare rau sa aud vestea ta.
Tot ce-mi doream era sa raman insarcinata, dar vad ca nu ajunge sa ramanem, acum i-mi dau seama ca multe fete cu FIV pierd sarcina, greul acum incepe sa mentinem sarcina obtinuta foarte greu. La mine s-a oprit sangerarea si durerea de burta s-a dus, stau in pat permanent, numai pana la baie ies.
Sper ca totusi sa fie bine si la tine.
Mult succes tuturor.

Mergi la inceput

buna dragele mele.mam speriat am crezut ca am intrat gresit?....fetelor scriu din nou poate nu ati reusit sa cititi ultimul meu mesaj.eu vam scris ca am ovare trofice (menopauza precoce)este careva dintre voi care are aceliasi probleme ?va rog sami raspundeti sau daca cunoasteti un caz asemanator care a fost cu reusita (fiv)va pup pe toate si astept raspunsurile voastre o zi buna tuturor si sa auzim numai de burtici cu bb si aspirantelor ca mine multa multa bafta si noroc............

Mergi la inceput

sunt cu capul in nori gresesc de fiecare data cind scriu vroiam sa scriu ovare atrofice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Roxy79, eu nu prea stiu ce sa iti raspund. El mine a iesit la laparoscopie, ovare scleroatrifice, am FSH mare=16,9 si ciclul este foarte scurt si putin-2 zile. De aici rezulta insuficienta ovariana. Am citit ca caiul de Napraznic ajuta dar inca nu am incercat. Tu nu mai ai deloc CM. Ti-ai facut analizele hormonale? Eventual poti sa suni la clinica la Szeged sa intrebi de donatie.
iti doresc sa primesti raspunsurile asteptate

Mergi la inceput

steliana multumesc mult ca meai raspuns ..... va povestesc un pic de mine sa ma puteti intelege mai bine am descoperit la virsta de 18 ani ....ducinduma la un endocrinolog ca nu stau bine de loc misa recomandat niste pastile care luindule 2 luni la rind mia venit cm dar nu leam mai gasit si find tinara nu mam mai interesat asa ca nu am dat importanta pe ce mise intimpla ..doar ca cm nu mea mai venit pina acum 4 ani cind am intilnit jumatatea mea si am hotarit sa avem un copil dar surpriza misa spus ca am ovare atrofice si ca un pe cale naturala nu am sal pot face si pe deasupra de parca nu era de ajuns mea descoperit osteoporoza in grad avansat ....dativa si voi cu parerea ce mai pot face ....de acea va tot intreb pe voi cunoasteti vreo fata care are aceliasi probleme ...ca sa pot sa stiu si eu mai multe de fiv sau ate proceduri care ne poate ajuta sa avem si noi un ,sper ca nu vam plictisit

Mergi la inceput