Piticlonti de iulie - august 2004 (251)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adema uuff bietul Codrut! sper sa fie mai bine.
Gabi ce scump Stefan cu manuta la ureche, bravo lui, baiat destept!!
Caro tinem pumnii Feliciei pentru concursul cu cangurul matematic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carolina bafta si sa fie cum vreti voi? Ce profil aveti? Iar Ale..nici nu ma asteptam la altceva!!!
Gabi dar la logoped mai mergeti?
Carmen poze cu fetita cu rochita nu ai?
Daria pleci in concediu?
Pe Alice am contactat-o eu pe Ym fie nu ajung mesajele ..fie s-a intimplat ceva..

edit Roxa ma bucur ca deja Pat este mai bine..ce draguti sint ei la gradi acolo! Notat cartile...le comand!

Mergi la inceput

hm.... ce o fi cu Alice?
Oliv sper sa iti placa cartile!! pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Kro, felicitari Alessiei. Un Bravo foarte foarte mare pt ea.

Adema, multa multa sanatate lui Codrut. Dar tare rau ati mai patit-o.

Gabi, sa dea Domnu sa isi dea drumul la cuvintele Stefanel cat mai repede. Poate ca fratiorul lui il va ajuta. Sigur va vrea sa ii comunice multe, si cred ca ii va face un mare bine.

Eu la doctor, pe aici pt fertilitate, am fost dar degeaba. Sunt cam incompetenti in Oradea. daria, ultima oara am fost la Gabor, dar eu ii schimb ca nu sunt multumita. As vrea sa imi gasesc unul ca doctorita mea din Franta, dar cred ca ala doctor nu e prin RO.
Gabi, e am luat Puregon in pregatiri pt inseminare artificiala, si drept e ca luara si sotul Vioxx ( al ce a fost scos de pe piata).

Poze nu am pus, dar o sa pun cat de curand.

Bia e bine, In general e cuminte, vorbeste foarte bine il spune si pe R, e chiar prea vorbareata, nu e rusinoasa cu toata lumea parlamenteaza si saluta si pe cine nu trebuie si se intreaba de ce nu o saluta-daca ea a salutat.

Daria, distractie placuta si sa ii faca mult bine Giuliei, concediul la Praid.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
La Oradea ploua in toti dracii Eu am terminat bagajele, nush cum dreq imi iese valiza mereu plina-ochi ...
Adema, multa sanatate lui Codrut sa treceti cu bine peste acest episod urat.
Marcelle, poi faci un pas si esti la Debrecen (eu aici merg la Rotaru si Samuel, ii recomand). Pupam Bianca cea cuminte si asteptam pozici !!!
Kro, felicitari cucuietelor tale !!!
Kim, cum esti cu sinusurile ? Ce perle mai scoate Luca ???

Si`acum faimoasa pt absentele din schimbul 3
Si pt Mitzu, Alice, Cristalina, Andries si lista ar putea continua cu cele care nu au dat un semn de foarte mult timp

Fug la treburi, o zi cu mult spor la treburi sa aveti !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, felicitari, bravoo! multumim, sper sa se concentreze ca la cit a muncit mititelu` vreau sa`l vad bucuros. la centru l-au pus la panou adeca e copilul saptaminii ptr cit s-a strofocat. aseara in vreme ce stateam la masa ma intreaba ce`i ala poponar, ma scuzati asta dupa episodu` cu "totu` despre sex" de acu citeva saptamini;)) facuse el legatura ca (,) cuvintul ar veni de la poponetz da` nu le putea lega intre ele:D i-am zis ca poponari is aia de-si pun miinile pe fund, asta fu singura esplicatie inginereasca care-am gasit-o in momentu` ala ca m-o prins cu lectia nefacuta;))cam atit de pe frontu` de est
ps pe alice n-am vazut`o de multisor pe messenger, poate tot cu tilifonu` putem afla despre ea

Mergi la inceput

neata neata!
si aici e o vreme de noiembrie, ceata si vant. cred ca primavara a trecut deja
Carmen felicitari multe pentru IOnut, cred ca iti creste inima! cat despre esplicatie.... ai fost super cool st tare curioasa daca mai continua intrebarile
Marcelle pupicei, asteptam pozele!
Oliv cum a fost la logoped? tu cum te simti?
schimbu' treeei!!! Anca, Andreea, Liliana?? Anaaaaa!!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! prin Bucuresti e cam innorat, a si picurat putin, dar e destul de cald...

Kim - da, mergem la logoped, o data pe saptamina. Deocamdata insa nu am facut niciun progres, abia se tatoneaza - Stefan e foarte incapatinat...
Marcelle - am inteles acum...eu iti urez sa gasesti un dr. capabil care sa va ajute!
Adema - urita faza cu Codrut...si Stefan a afcut diaree de la Augmentin - evident si eu m-am speriat apoi am citit pe el ca poate da aceasta reactie si de aceea este indicat sa nu fie niciodata administrat pe stomacul gol...Din momentul in care i l-am dat dupa ce minca ceva consistent, a incetat si diareea cea pacatoasa...
Carmen - bafta lui Ionut!!

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..azi vine tati..asa ca ma relaxez calcand rufe si facand mancare
Daria is verde de invidie,7 zile,supeerr..distractie placuta si vreme frumoasa
Carmencita,Ionu ie bestial,felicitari pentru locul de la panou...si tie pentru explicatie..io ma gandesc numa' la ce lectii ii va da el ca frate mai mare Ilincai:)))
Caro,este bestiala Alebravo ei,este fruntasa piticlontilor!!
Adema,of,of insanatosire grabnica lui Codrutz...meiii ori au ceva medicamentele astea ori suntem noi prea slabiti...io de la o pastila de claritromicina era sa moor,iar mandra de la unasyn facu niste bube pe ea,desi ii mai dadusem
Vivia cam scurtutza,cam scurtutza la raport,ntz,ntz....
Parca Noricica vrea sa-i de-a telefon lui Alice,o fi gasit-o???
AndreeaP io astept poze din week-end...
Hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
Semnez condica...dar mai din fuga calului asa...
N-am timp pen' ca m-a incalecat munca (si de acasa am tentative dar nereusite....:)))
Ramasei in urma cu masuratorile/rapoartele si acusica incep sa ceara hartiile si incepe si sezonul de conferinte.

Noi suntem bine, sanatoase si mucioase (inca tratez cu indiferenta mucii fetelor desi Barosana imi vomita in medie o data pe zi...dupa cum spuneam, asa macar nu ne plictisim)
Az'noapte n-a putut sa doarma de muci asa ca suntem amandoua cam chioare de somn.
Azi mergem la vaccin, il pun pe doftor sa o mai consulte o data ca sa stau linistita dar nu cred ca muci asa cum avem noi sunt contraindicatie la vaccin...

Barosana e perseverenta, de cand a mers singurica tot asa o tine. Nu face decat cate doi pasi si cade, dar tin minte ca Maria dupa prima cazatura a facut pauza o luna...
Are o fatza de om beat, cand ne vede ca ne uitam asa concentrati la ea zambeste cu toti dintii si e simpatica foc.
Maria ne da desteptarea dimineata inainte de sapte. Azi voia sa o ia in brate si sa o pupe. Evident ca bebe a facut sport extrem plina de voiosie, orice ii face Maria e bun...:)))

Gata pauza, sanatate bolnaviorilor (Adema, Roxana...) si succese in plimbari (Daria...) si la concursuri (Carmen, Caro...)!
Poate apuc sa citesc si eu mai pe indelete spre pranz! Sper ca Alice e bine, trebuie incercat cu telefonul dar eu nu cred ca il am...
Pupam burtici (Gabi...ca eu nu am vazut mesajul Danei...:)))) si va urez o zi minunata!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput