Piticlonti de iulie - august 2004 (251)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenp spune:
intru si io s-o felicit pe barosana, bravoooo
azi avem ora deschisa la gradi, am imbracat`o in rochita ma astept ca miine sa vrea la fel;))
szivarvany spune:
Ana
Carmen, succes la gradi !
Si acum ... scot pt toate cele care nu scrieti ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
kro spune:
Daca e vorba de scriu si eu repede ceva ca sa scap nebatuta
Am absente multe, dar sunt motivate - spun eu. ... Stiti ca v-am zis ca am avut o perioada cam tulbure ... Ei bine, era vorba de situatia pe plan profesional ... Iar rezolvarea a fost ca atat eu, cat si sotul meu ne-am dat demisia (lucram impreuna la aceeasi firma, sotul fiind si actionar). Si am decis sa o luam de la inceput pe cont propriu, asa ca acum am f. multe de facut si nu mai apuc sa scriu, doar mai citesc din cand in cand ...
Dana ... felicitari pt. sarcina !
Cristal ... felicitari pt. primii pasi ai Oanei !
LMA Ana
Sanatate bolnaviorilor ... Sper sa vin mai des !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
leeloo2004 spune:
Neata!
Kro - felicitari pentru decizia luata, sa fie intr-un ceas bun si sa va mearga bine!
Roxana - da, incurajator ca merge la nasteri...dar sper totusi sa-l mai vad macar de 2-3 ori pina sa vina si la nasterea mea! Pina una-alta astept cu nerabdare ultima ecografie de la Iospu de pe 15 aprilie, adica de martea viitoare...
Mai, dar unde sunt fetele? Mitzule - voi sunteti bine? Cum e Tudor? Lia - voi ce mai faceti? Amironeanu?? Philip??
Kim - sanatate multa!
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Caro, bravo, felicitari! sa fie bine cu firma si sa va mearga din plin!
Gabi hai ca va mai vedeti voi cu Badiu pana pe 24... eu asa zic.
Mitzuuuuuu!!! treci la semnat condica!
Cristal tu pe unde umbli?
g_ioana spune:
Neatza,neatza...la noi veni vara ...Papadiq la voi ce anotimp mai ie?
Io-s cam zilele astea am o gramada de treburi la servici,iar acasa prestez singurica pe toate fronturile din cauza de tatic plecat prin tzara:))...supravietuiesc cu gandul la saptamana aia libera de paste
Daria is curioasa ce scrie pe diploma de absolvire a cursurilorZi repede cat stati la praid sa-mi rod unghiutzele...
Caro sa fie intr-un ceas bun infintarea firmei voastre si sa produca muuultiii bani...ce mai face Ale?
Carmen si io i-am cumparat pantofiori,la cerere si azi trebuie sa ma execut si cu sarafane ca i-au ramas mici..
Va mai amintiti de Tinel...ieri juma de ora mi-a trebuit s-o conving pe mandra ca n-am bani sa-i iau pantofi si lui...mi-a venit ideea salvatoare sa-i sugerez sa mearga cu tacsu cand o veni, sa-i ia pantofiori mititelului
hai pupicei....
szivarvany spune:
Leeloo, iti tot admir semnatura, Doamne ajuta in continuare, pupam burtica. Cum sta Stefanut cu vorbirea ???
Kro, dai de beut, da ?! Mult, mult succes si mult spor la treburi !
Ioana, ahaaa ... deci ai pasat problemele iegzistentale ale lu`bbTinel mai incolo ... ntz, ntz ...
La Praid stam 7 zile, suficient :-)
Aliceeeeeeeeeeeeeeeeeee , unde iejti ???
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Leeloo, iti tot admir semnatura, Doamne ajuta in continuare, pupam burtica. Cum sta Stefanut cu vorbirea ???
Stefan - pai nu prea si-a imbogatit "repertoriul", dar intelege absolut tot! Sa-l vezi de ex cind apare la TV reclama aia la vodafone cu dansatorii, unde nu arata picior de telefon ca el stie, vine la mine si imi arata cu mina la ureche ca vorbeste la telefon...
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Multumesc mult pentru urari. Asa sa fie !
Daria ... 7 zile ?!? ... Wow, sunt verde de invidie ! Sa ai parte de vreme buna si copil cuminte !
Ioana, merci de intrebare ... Alessia e bine, uneori cu multe cu fite si crize de personalitate, alteori cuminte si intelegatoare... Se cam plictiseste acasa, asa ca asteptam cu nerabdare toamna ca sa mearga la gradi... In rest, e tot timpul pe urmele Feliciei ... sa faca si ea ce face sor'sa - si bune si rele !... Surpriza a fost cand, cam cu o luna in urma, a inceput sa citeasca ! ... Si nu ma refer la faptul ca recunoaste toate literle, ci la faptul ca reuseste sa citeasca singura multe cuvinte - scrise cu litere mari sau mici, de tipar si de mana ... Va da-ti seama ce soc am avut cand am auzit-o citind ... Dar asta nu e meritul nostru, e doar avantajul de a avea o sora mai mare, combinat cu ambitia ce o caracterizeaza !
Carmen, bafta lui Ionut la concursuri... ca am citit ca are destule ! ... Feli are vineri primul concurs din viata ei de scolar - cangurul matematic ! Sper sa se descurce bine, pentru a capata incredere in fortele ei ...
Vad ca o strigati pe Alice ! ... Ce-o fi cu ea, ca lipseste de mult timp ? Nu o puteti contacta pe mess ?
Adema spune:
Incerc sa mai semnez si eu condica, printre picaturi, cum se spune...
Noi am dat dintr-una in alta: raceala lui Codrut, intoleranta la Augmentin, apoi tratament cu antidiareice, apoi Cefaclor, apoi a dat intr-o eruptie pe piele de la gat pana la degetele picioarelor, iar sperietura, iar medici...Se pare ca a facut de data asta alergie...fie la medicamente (antibiotice sau antitusive) sau cine stie la ce...!
De azi sa zic ca e ceva mai bine, desi a slabit foarte mult si e palid la fata:(
Cam asta ar fi raportul nostru! Sper sa vina o perioada mai linistita si sa mai apuc sa va citesc.
Va doresc numai bine si va pupam pe toate si pe toti prichindeii!