Piticlonti de iulie - august 2004 (251)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Fetele,nu dati cu paru'
C-am avut treaba cu caru'!
Shopping-ul mult a durat,
Papuci roshii mi-am luat
Si poseta asortata
Ete...baba e motzata!
Ioana-mi da roshii margele,
Sa ma fudulesc cu ele!
Doar scufitza-mi mai lipseste
Ca sa fiu io de poveste
Lupul de ma vede-acum
Baba...si mergand pe drum
Cu pantofi roshii cu toc
Sta pe loc si face...shoc!

Da fetelor,m-am prostit la batranete...sunt mai trasnita ca fiica-mea...ca ea e tare sobra si clasica.Bine...nu mai spun ca mi-am luat si sarafan scurtutz si camesa rosie...deci moare toata gashca de lupi de infarct...a innebunit babeta.Vorba aia...din spate liceu,din fatza muzeu

Carmen....loooooooooooooool...sa pic pe spate cand am citit de poponar......dar ai sa patesti ca in bancul ala cand fata intreaba mama ce e aia penis...si ma-sa ii spune ca inseamna...cravata Si cand merge fata la disco cu masculul...si vrea sa-i spuna sa isi indrepte cravata...ia ghici ce-i zice?
Hahahahaha...nu ma pot opri...mi-l si inchipui pe Ionut zicandu-i unuia care isi pune mana pe fund....poponar....io zic ca atunci sa te ascunzi
Felicitari pt copilul saptamanii...si asa sa o tzina mereu...sa-i iasa ma-sii inima din bluza de mandrieBaga poze cu motzata in rochie!

Daria...drum bun si sa aveti vreme frumoasa ,sa va relaxati si odihniti si sa lasi depresia in ocna....Cum mai e Giulik?

Adema...sanatate lui Codrut....tare sunt urate alergiile...si io-s cu alergii multiple si stiu cum este.Cred ca trebuie testat.

Oliv....mistooooo pictorul si desenele...io zic ca trebuie sa-i iei bereta de pictorTu cum mai stai cu virusu'?Nu mai apuc seara sa intru pe net...si as avea o intrebare...cam cat e un laptop bun in SUA?Stii vreun lant de magazine care au asa ceva?Sau un site?
Va pup apasat si mai ales pe piratul cel frumos...

Roxa...deci Pat e vedeta si e iubit...bravo lui.Il faci lider de sindicatia zi repede...unde va duceti in concediu?Asta ca sa imi rod unghiutele

Cristalule....felicitari pt Barosana...si ca sa te incurajez un pic:...ai pus-oSa vezi de acum aventuri...dar se pare ca ti-ai pus lacat si nu ne mai povestesti nimic de galusti...ia baga un story asa cum stii tu...nu asa pe scurt...aia ce spui tu e avanpremiera

kro...felicitari pt Alessia...ai fata precoce.Si mult suuces in afaceri...sa va mearga bine si sa va puneti repede afacerea pe picioare!!

gabitzule...mult a fost...putin mai este...dar ai grija de tine...muncesti cam mult.Pupaciuni istetului...deci il bagi in publicitate...stie sa descopere mesajele subtile.
De abia astept galeria......cu bere sau fara!

Ioano....ai pus-o frate cu mandra...dar as vrea sa vad fatza husbandului cand ii spune ca trebuie sa ii cumpere papuci lui Tinel...Nu ai putea sa-l pozezi?Am fost ieri la pranz prin zona ta...si m-am uitat dupa mandra,dar nu am vazut-o.

Roberta...faza cu feed-back-urile negative ce cresc proportional cu munca depusa...e generala,din pacate.Ma gandesc si eu...ei chiar cred ca asa stimuleaza angajatul sa munceasca mai mult si mai mult?Dar eu observ ca cei care freaca menta si au gura mare,sunt apreciati

P.S.Este ora 10.44...am inceput mesajul la ora 8.30...dar au aparut chestii intre timp...ete de aia scriu greu...ca "ma enervez la cap", cum zice Rares, cand sunt intrerupta

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nora, vad ca ai speriat lumea cu mesajul tau...ca nu a mai indraznit nimeni sa scrie dupa tine... Oricum nu punea berea la rece inca...mai e timp!
Daria - drum bun si petrecere frumoasa! Sa faceti poze acolo - o sa-ti placa ca e tare frumos!

Chiar, Andries pe unde o fi ca nici ea nu a mai dat niciun semn de viata!

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Na belea,Gabitzule....dar ce facui?Daca nu scriu...se scoate parul...daca scriu...fuge lumea.Iti zic io...s-au oripilat de la condurii roshii si margele...Dupa ce ca au aruncat cu veiozele dupa mine,acum stau pitite si o lasa pe 'nebuna' (adica io) sa bata campii
Hai mai bine sa bem o bere si acum...ca apoi o sa bem Martini in cinstea bebe-ului tau...

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Nora

Hai mai bine sa bem o bere si acum...ca apoi o sa bem Martini in cinstea bebe-ului tau...

....sau viceversa...Gabi baga un martini acu' ca-i bun la di tate,tuse,muci,sinuzite,otite,masele de minte si alte alea..
Noricica,scufitza rosie si draga ai grija sa nu sara la tine curcanul...sau taurul... ca nu mai tin minte ixact care...btw ai reusit sa vorbesti cu Alice la tilifon???...auzi da pranz ce-nseamna la tine,ca mandra mea la 12 vine-ncasa sa pape....

Mergi la inceput

Ioano....la scufitza sare lupul...taurul sare la poale roshii...cred
Am fost in zona dupa 12,e drept...si eram si cu Rares...a pierdut ocazia sa-ti pupe mandra.Hmmm...sau pt un pup trebuia sa ii cumpere papuci lui Tinel?
N-am vb cu Alice...ca nu am nr de tel.Si nici pe mess nu raspunde.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gata si in vest muncile, mai am oleak si plec spre casa.
Deci dati de baut, ma bag si io, sa-mi fac curaj pt vacanta
Carmen, succes lui Ionut pe mai departe si felicitari pt asa un copil istet si cuminte si iscusit !
Eu la intrebarea cu "mami, ce e un omozexual?" am spus scurt "are alte orientari sexuale" Dar am avut noroc ca Giulik nu face siruri de intrebari ... m-am scos. Dar m-a intrebat a doua zi dadaca pt ca a fost informata despre ce e un homosexul ...
Fac o paranteza ... cand Giulik ma intreba ce fac "aia acolo" si nimerim o scena hot ii spun ca fac "dragoste". Drept urmare, papusa printesa a fost pusa peste print. Dadaca a facut

Kro, tinem pumnii si pt Feli pt concurs, sigur va fi ok !
Nora, ahaaa ... strici cupilu` serios

Multumim frumos de urari ... am avut o zi de kko, insa acum totul e ok. Am instruit copiii ca mergem in tabara si vor fi reguli stricte, aseara am prezentat scaunele in masina ... bucurie, fericire pe ei ... sper sa tina

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioano, dar vrei sa-mi imbat odorul? Cum ma imbii tu cu martini tocmai acum? Mai bine o bere, vorba Norei!

Eu ma cam plictisesc pe aici pe la birou, dar nici acasa nu pot sa plec...plus ca diseara am sedinta de bloc si trebuie sa ma duc...

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxana am comnadat cartile..abia astept!
Gabi lucrezi si tu acasa cu el?
Ioana faza cu Tinel este de coma! Sint scurtuta ca nu prea am nimic interesant de spus:(
Nora io pina nu vad nu cred..baga poza cu sarafanul scurt
Carmen felicitari pt Ionu!!!Sper sa nu se intimple ca-n bancul Norei
Daria dar cum de stia Giulia de homosexuali? Copilul meu este ramas rau in urma :))))))

ma duc la mediile mele de cultura..

edit ca am uitat,Nora un laptop costa intre 500$ si 3000$...depinde de configuratie,de marca, de dimensiuni..de ce aditionale are..si in ultimul rind de oferta din ziua /saptamina respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru pe scurt sa va salut.
Kim, Giulik auzise undeva cuvantul, doar ca ea nu intreaba atunci ... ea-l proceseaza apoi apare cuvantul ...
Pupam trupa !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru ca nu pot sa nu-i uerz dariei un concediu frumos si distractie maxima, cu ce alti copii mergeti?
si apoi sa-i ofer ioanei linkul:
www.apha.shutterfly.com

philip&andreea

Mergi la inceput