Piticlonti de iulie - august 2004 (251)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Neata!
Ieri am fost o harnicuta, in timp ce tati a iesit la o bere cu amicul lostru eu am "prestat" 2 chechuri si am facut si varza a la Cluj pt prima data!..Astept sa va mirati!..dar la checuri am avut ajutorul lui Luca!
La culcare citeam o poveste si-l mai si pupam...la care el..Mami stop it..stop kissing me! You make me nervous!
Carolina eu zic ca a fost bine! Asteptam rezultatele! Am sa revin cu pozele de la zoo..
Carmen bravo pt curajos! Sa ne anunti rezultatele! Ilinca ce mai face/zice?
RoxA eu m-am saturat de gradini zoologice indiferent de cit ar fi de frumoase..Sa ne arati ridichia!
Marcelle...urita treaba! Dar vorba ta sa bagi pe gitul cuiva copilul tau..nu stiu daca este o idee buna! Spune-i sotului sa-ti ia tie masina!
Ioana pe unde o fi?
La Alice ma gindeam si eu ..daca ar fi doar probleme cu sotul...ce ar impediac-o sa intre pe Ym sau sa-si citeasca emailurile? Daca este altceva?
edit ..San Francisco Zoo
http://good-times.webshots.com/photo/2837340040100032467kBPNCo?vhost=good-times
roxanaz spune:
neata neata!!
s-a oprit ploaia si uraganul nitel... nu ca nu bate vantul deloc dar macar nu te ia pe sus. cica azi se incalzeste. iupi!
Oliv, bravo, suuuper varza a la cluj si checurile precis ca au fost gustoase cu ajutorul lui Luca.... . macar de ne-ar ajuta asa si mai peste vreo 10-15 ani . eu ma imbolnavesc cand vad pozele de la gradini zoologice.... stiu cat de mult ii plac animalele lui Pat. las ca il duc eu la cate gradini zoologice oi putea
Marcelle mda, cam urata faza cu gradinita. incearca totusi sa gasesti alta, ce poti face. Oliv are dreptate, spune-i sotului sa iti ia tie masina.... daca el nu are nevoie
Carmen, Caro, ce fac premiantii? abia astept vesti bune despre rezultatele lor.
mda, ce o fi cu Alice??? Aliiiiice!!!!! la raport!!
azi dimineata imbrac copchilu, ii pun sosete si ma duc sa ma imbrac si eu. vine peste 5 minute si isi scosese sosetele si isi pusese doua diferite.... e drept ca acelasi model dar una rosie si alta albastra. de abia l-am convins ca merge prin casa asa....dar la gradi nu.
va pup, o zi frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata!
Mama, Kim, mi-ai facut pofta de dimineata! Varza a la Cluj nu am facut niciodata (desi recunosc ca am copiat de la Nora reteta...) dar la checuri m-as baga si eu in weekendul asta! Si pe mine ma ajuta Stefan - dar mai mult linge lingurile, asa cum faceam si eu in copilarie, decit sa ma ajute efectiv... Ma intrebai cam cind terminam casa - raspunsul corect este cind vom mai face rost de bani... dar noi speram din suflet sa facem acolo Craciunul!
Marcelle - cam urita treaba cu gradinita - inteleg ca este o gradi de stat, nu? Ca altfel nu facea educatoarea atitea nazuri...Dar nu poti sa o duci pe Bianca la alta grupa, unde nu e educatoarea asta? Ma gindesc ca, odata ce directoarea ti-a spus ca o primeste, mai bine o duci la alta grupa!
Roxi - ce imi place de Pat! Stefan doar isi cara ciorapii, pantofii, bluzele - ca sai le pun eu, el nu incearca decit eventual sa si le scoata...
Azi fiu-meu merge in vizita la Muzeul Antipa - abia astept sa vad cu ce impresii vine de acolo!
Voi intrebati de Alice, dar de Mitzura mai stiti ceva?
Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna dimineata!
Ema, felicitari pentru carnetul de conducere.
Cred ca ai nimerit tu peste rudele pe care nu trebuia sa le intalnesti...:)...D'aia e copilul mic, sa il rasfete mama lui!
John are carnet de peste 15 ani dar nu vrea sa se apuce sa conduca. Eu sunt soferul si o mai baga si pe aia cu "Tu conduci atat de bine...eu sigur nu m-as descurca"...:)))
Ii e lene de il doare!
Roberta, sanatate multa, lasa-i ca nu te dau afara din atat.
Olivia, frumos la Zoo...Simpatic Uka cu pupatul...:))))
Marcela, urata treaba cu gradinita. Si la Maria la gradinita sunt copilasi care nu au venit decat la serbari dar nu ii da nimeni afara (pe de alta parte nu este aglomerata, sunt numai 2 grupe si nu se aduna mai mult de 15 copii in grupa pe zi).
Roxana, hai ca trimitem niste soare de pe aici...:)
Gabi, spor la checuri! Eu nu mai prestez prajituri de cand nu prea mai mananc eu...pentru ca oricum eram cam singurul consumator...:) (din nefericire se gasesc si la magazin, asa ca tocmai am executat jumate...mic dejun de campion!....ih!)
Cand o sa se faca Barosana mai mare o sa prestez ca sa aiba cine sa linga lingurile...hehehe
Carmen, Caro, felicitari pentru premianti...frumos...:)
Azi trebuie sa ma duc sa- dau comanda de tort pentru Barosana...Serbam in familie duminica, nu are cine sa ne viziteze dar tot cumpar un tortulet micut...:)
Imi pare rau ca finutii nu pot sa vina, sunt la bunica lor pentru ca finul nostru e in spital, are encefalita si nu e bine deloc. Dar macar a inceput sa-si aminteasca acum cum il cheama si de cativa membri ai familiei...
Motul o sa-l executam a doua zi de Pasti...acolo o sa fie gasca mai mare.
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza,neatza,azi ie soare..cu dintisori:)))da macar nu te mai imbie la somn vremea..
Vivia ce coincidentza si io am prestat checuri marti seara,si vorba sotiorului,"in sfarsit ai gasit reteta minune sa nu se mai tufleasca":))...io una ma miiir ca te-a apucat bucatareala acu' cand ai zis ca intrati la dieta...si mie imi plac pozele de la zoo din pacate nu avem asa ceva la ieshi,noroc cu magazinele de animalutze din supermarcheturi...
Dana speel bine ai revenit,felicitari pentru carnet si vorba fetelor,important este sa conduci cate putin si des:))...vorbesc io care tocmai mi-am schimbat carnetul ca expira...si in zece ani nu am condus decat de vreo 2-3 ori...da sotiorul este hotarat ca pana-n toamna sa-mi intru in mana:)))
Roxi de ce nu ai lasat baiatul sa aduca un nou trend la gradi...ii vedeai maine pe toti cu sosete vesele la gradi:)))
Io trebe sa ma laud ca am terminat curatenia de pasti...da ma dor toate cele...asa ca azi si maine ma duc la doctor,la shoping si la coafor:))...ca in week-end iar suntem singurele si trebuie sa fiu odihnita...
Meiii si io-s tare ingrijorata de socrela mea de la capitala Alice...da' nu vreau sa ma gandesc la ceva rau...poate a castigat la loto si a fugit in lume...
Hai pupicei si sa auzim numa' de bine
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va spun ca Matei e mai bine azi, dupa ce ieri a facut instructie cu mine toata ziua (si asta dupa 3 nopti nedormite)- vreau lapte, nu vreau lapte, sterge-mi nasul, nu pune mana pe mine, vreau desene, vreau masina de politie, vreau..... Si asta dupa ce dimineata mi-a facut o faza, a vomat tot dormitorul, dupa care o ora a refuzat orice, nu am putut nici macar sa il ating.
Aseara a venit acasa pediatra noastra, mi-a spus ca nu are nimic pulmonar dar ca din nou s-a agravat raceala din cauza polipilor.
Asa ca am hotarat cu ea sa mergem pe 5 mai sa programam operatia.
Oricum noi nu il ducem pana atunci deloc la gradi pentru ca au multe cazuri de scarlatina (brrrr...) si poate reusim sa il avem sanatos ca sa poata fi operat.
Astazi dimineata au operat-o in sfarsit pe mama, e tata cu ea la spital si mi-a zis ca e OK (abia a iesit de 30 de minute din sala).
Eu insa am stat intr-o tensiune zilele astea ca simt ca ma duc pe campii!
roxanaz spune:
Robi bine ca au operat-op e mama ta, asnatate multa si sa fie bine. cat despre instructia facuta de Matei.... asa-s ei jmecheri cand ii loveste. bine ca va duceti la scos polipii daca sunt asa pacatosi. in constanta a fost epidemie de varicela, babana de tot.... am scapat si de data asta. Mariuca pretena noastra a avut si in capusor. pupicei! lasa tensiunea, baga o prajitura ca da Cristal
Cristal imi pare tare rau de finutul vostru. sper sa isi revina mai repede. pupicei gagicelor.
Ioano daca il lasam precis veneau toti asa maine... la cat de vedeta e copchilu'.
Gabi nu trageti o fuga pe aci de 1mai? [daudingenelanguros]
invitatia este oricum ptr toata lumea.... garantez distractie
leeloo2004 spune:
Rox, as veni cu mare placere, dar sincer abia astept zilele alea sa ma odihnesc putin acasa, nu imi arde sa ma deplasez nicaieri...dar am retinut invitatia si iti aduc eu aminte de ea mai pe la vara...[sieudautotdingene]....
Cristalina - nici nu am realizat ca se apropie prima aniversare a Barosanei...eu va urez de pe acum distractie placuta si abia astept sa ne povestesti ce a "cules" de pe tava la ruptul turtei!
Azi am avut chef de umblat prin magazine, asa ca la prinz am dat o fuga prin Feeria si nu am plecat pina nu am si cumparat ceva - niste botosei dragutzei pentru bb Tudor... nu de alta, dar la Odiseea de aprilie-mai 2008 s-a dat deja startul de bebelusi - 4 puiuti s-au grabit deja sa vina pe lume!
Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
hello
au fost ceva vijelii pe aici, la propriu si figurat, agitatie, certuri, reprosuri etc. anume pt ca socrul meu e internat la boli infectioase si tropicale cu varicela sau zona zoster (?), are si nevoie de transfuzii din cauza de scadere drastica a hb, si ca prn urmare noi trebuie sa-l vizitam si sa-i gatim special cel putin o data la doo zile, ceea ce din nefericire pe mine ma depaseste, ca abia reusesc sa gatesc pt copii, noi ne descurcam cu mancari rapide, semipreparate, din oras, etc. El nu mananca orice. In plus ma ia cu frig pe sira spinarii sa mergem asa des prin infectioase, ca varicela ca varicela dar p-acolo-s si alti "balauri"....asa ca ....oare cum sa fac sa impac si tzapul si varza? Nu stiu cum sa ma mobilizez mai bine, i-am explicat ca-s tare prinsa cu astia micii si ca o sa-i trimit mancare eventual de la o firma de catering, s-o lase la portarul spitalului de unde s-o ia o asistenta sau vreo infirmiera "platita" special sa i-o duca....nici asa nu e ok, ca cica tre sa mergem acolo la el sa nu-l lasam singur, ce daca avem copiii mici (ca n-am cu cine-i lasa acasa), se pot imbolnavi si pe altundeva nu-i musai de la el din spital. Poate-s eu ipohondra dar nu-mi suna deloc bine faza asta. Asa ca ...sunt in dilema...ce ma sfatuiti?