Piticlonti de iulie - august 2004 (251)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna ziua la doamne,mi-a fost dor de voi.
Am revenit acasa...obosita de numa,copilul e antiromania in totalitate,din prima seara m-a plins ca vrea acasa.Si-a manifestat supararea prin refuz total la masa,pur si simplu nici n-a vrut sa guste mincarea,trei saptamini a trait cu laptele adus de acasa si pufuleti.asa ceva n-am mai vazut.plus rubedenii,mosafiri,toate alea al oboseau peste masura,numa Serban ai intra in gratii,insa scoala,lectiile nu-i lasau mult timp liber.Una peste alta,ne-am intors sa ne odihnim...cel putin ptr. mine a fost un tur de forta,ziua nu puteam invata,conducere,teorie,asa ca asteptam sa se culce seara ca sa pot studia soferia.De calculator nici vorba sa m-a apropii,si asa le invadasem teritoriul,sa mai fi stat si pe calculatorul lor...era peste poate.Pin la urma am luat 26 de pucte la teorie,traseul a scirtait,cum altfel daca eu abia de doua saptamini tinusem volanul in mina,plus ca-s anti talent total in ale soferiei.Am luat permisul,m-am intors duminica,cum am ajuns sotul m-a trimis direct la volan...si s-a declarat naucit de cit de rau pot conduce.adevarul ca dupa 30 de ore in fiat panda sa aterizez direct in super mare mercedes....plus tremuratul de genunchi...rezultat dezastruos.Mi-a prezentat lista cu masinile din curte...ca sa decid in final ca nu-mi trebe nici una,vreau o masina mica mica...ceea ce nu exista in parcul nostru auto,asa ca-s pe net sa-mi cumpar miniatura.Un sfat...cum sa fac sa incep cit de cit a scoate golul din stomac...toate ati fost incepatoare,poate m-a ajutati cu ceva sfaturi....bine mi-ar prinde.
Analizele le-am gasit bune,desi mi-a fost rau,cel putin in ziua examenului n-am vomitat numa in sala si in masina la traseu,in rest numa la buda am stat....in stomac n-aveam nimic asa ca vomitam numa apa insa amara ca fierea.Si nu pot pune nimic in greutate,ce mai mai ramas din stomac se umple cu un iaurt mititel,mai mult nu incape...asa ca maninc foarte des...in speranta ca poate macar un kil doua sa pun.
Cam atit despre noi,ar mai fi de spus ca ...am crescut copilul oribil,adicalea...nu face ce spun eu...nu spune poezii la comanda,nu sta frumos pe scaunel....scoate limba de nu-i convine ceva...acu sincera sa fiu mai bine asa...au venit niste cunostinte care aveau copii pe post de catei,dresati e putin spus.Cu scaderi,adunari,inmultiri la 3 ani jumate,scrobiti,apretati,coafati,nu se clinteau fara incuviintarea mamei....ca la comunisti...mincare cu forta,le venea sa vomite...dar nu conta...tot din farfurie,fetisoare triste ....un tablou dezolant.Au venit cite o data...s-au socat de topaitul si neascultatul lui Ricardo....nu le-am mai prins pe urma...nu de alta dar obraznicia e contagioasa spuneau ele.M-am intins...prea mult...
Una peste alta...tare-i bine acasa...la aeroport am primit flori si parfum...deh trei saptamini de vaduvie or prins bine la moral.
Hai va pup pe toate...sa citesc intai ca sa vad care cum mai sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Emaaaaaaaaaaaaaa pupicei, bine ai revenit acasa!!!!
bine ca Ricu e obraznic ca nu cred ca ar fi bine sa fie invers
felicitari multe de tot pentur carnet. urca-te in masina, oricare ar fi, nu trebuie musai sa fie mica. lasa frica, nu te urca cu Mario la volan ca mai mult de toaca la cap. mergi pe un traseu cunoscut si fa-l in minte inainte de a pleca de acasa. mergi pentru inceput pe acelasi traseu de fiecare data, sa prinzi curaj. apoi variaza cate putin la fiecare drum. golul in stomac o sa treaca peste cel mulot 2 saptamani, ai incredere in tine!!!
Gabitz bine ca a ramas tot baiat si ca e grasunel tin pumnii sa te asculte pana pe 24 mai, sa stea la caldurica!
Robi sanatate multa lui Matei, foarte bine ca ti-ai luat liber, nu moare nimeni stai tu linistita. nici macar nu or sa te dea afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti!
Ioana ce draguta este Maria cu replicile ei!Despre iepuras...eu am luat mai demult si-l dau cu acesta ocazie un ursulet care spune povesti..
Roxa ce mai face Pat la gradi? Ce activitati?
Gabi ce-a trecut vremea!! ..si atunci cind este gata casa?
Monicule s-o filmezi pe Barosana! Trebuie sa fie tare dulci impreuna!
Robi sanatate Mateiasului!

in rest..pe unde umblati? astenia de primavara? Carolina cum a fost la concurs? Dar Ionu ce facu'?
De Adela mai stiti ceva?

edit ..am uitat... mi-ati cerut poze ..nu am ..am avut chef sa ma bucur de spectacol nu sa fac poze..am poze de la zoo...dar deja cred ca v-ati saturat si de noi de gradini zoologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata.
iar ploua cu spume, macar e cald torusi.
Oliv ce sa faca.... ieri au avut de desenat ridichi la gradi. si luni la pictura au desenat oua si iepurasi. pe aia nu i-am vazut, doar ridichile care-s mari cat o foaie A4 . eu nu m-am saturat de gradini zoologice.... doamne ce imi lipseste una frumoasa. dar las ca ma duc la Madrid
Robi ai fost la doc ptr fibromul ala? ti-a dat tratament? hai, curaj, ca se rezolva toate. tin pumnii sa ii faca operatia mamei tale cat se poate de repede.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madam spil, uelcam bec si sa stapinesti sanatoasa carnetu` fara peripetii. cum zicea si roxana, urca`te in masina si condu cit mai mult numa` asa scapi de tremurici la genunchi;))
gabi, bravoo
roberto, si sanatate lui matei
vazut poze, pupam protagonistii apasat si in grup
olivia, ionu` n-a terminat cu concursurile, mai are si azi unul la romana si din cite`mi amintesc si saptamina viitoare (le-am pierdut numarul;))) asteapta vacanta ca pe altceva, la aia mare ma refer, cind va pleca o saptamina in nordul moldovei cu cupiii de la centru
na ca nu mai stiu ce vroiam sa spun, mac sa`mi iau lecitina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Ema, felicitari ! ... Nici nu stii cat te admir pentru ca ai rezolvat treaba asa repede. ... Io am facut scoala anul trecut, in vara si nici acum nu m-am inscris la examen ... Acu' trebuie sa o iau de la capat, cu ore si toate alea

Robi sanatate multa, si tie si lui Matei si mamei tale!
Gabi, ma bucur ca ai vesti bune de la eco!
Oliv, hai cu pozele, macar asa sa vedem si noi un zoo civilizat ... Si oricum nu ne plictisim sa il vedem pe Luca
Roxa, luati si cupilul la Madrid ?
Ina, poze cu Raducu nu ne mai arati ? ... Pupici pe nasucul julut !
Carmen, sunt impresionata de cate concursuri are Ionut ! Cum a facut fata ? Nu are emotii ? ... Feli era varza de emotii in dimineata comcursului, chiar daca i-am spus ca nu este un examen, e doar un simplu concurs, ceva ca un joc. Dar a reusit sa-si stapaneasca emotiile si s-a descurcat binisor ... Din ce am vazut eu a gresit doar 3 probleme din 24... Asteptam rezultatele saptamana viitoare.
Am si eu o rugaminte ... daca ai subiectele concursurilor la care a participat Ionu in format electronic sau ai posibilitatea sa le scanezi - oricand ai tu timp - trimitemi-le si mie pe mail ...

De Alice nu s-a aflat nimic ? Roxi, cand mai vorbesti tu cu Nicol vezi poate stie ceva de ea ... Si apropo, Nicol si moatza ce mai fac ? Trage-o de maneca sa mai treaca si pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, n-a avut emotii, asa e el prin constructie nush cui o semana ca io ieream fiarta;)) la care subiecte te referi, cele de anul asta? pt ca pe cele vechi le-am descarcat de pe net iar pt cangurul am facut comanda la sigma de carte, revin cu lincuri, merg sa le cat
edit, trimis mail
edit, pe cele la care a fost el le scanez si ti le trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by carmenp
edit, trimis mail
edit, pe cele la care a fost el le scanez si ti le trimit

Saru'mana
Nu scana si cartea de la sigma pentru ca pe aia o am.
Mai are Feli una mai subtirica, tot cu exercitii de pregatire pt. astfel de concursuri ... Ma uit diseara sa vad cum se numeste, iti scriu si daca o vrei o scanez si ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Bine ai revenit Ema si felicitari pentru carnet!!!! Asculta sfatul Roxanei - nu te urca cu sotul la volan!! (eu si acum, desi am carnet de 16 ani si conduc in mod curent tot de atitia, cind sunt cu sotul in dreapta ma pomenesc ca fac numai prostii...) si pina "iti faci mina" condu pe trasee cunoscute, mai putin aglomerate si mai aproape de casa - adica incet, incet ai sa vezi ca iti dai drumul...Si zau ca nu conetaza marimea masinii - cu timpul te obisnuiesti cu dimensiunile ei si nu mai ai nicio problema.

Roberta - ai grija de tine - santatea e cea mai importanta! Imi pare rau ca iar au aminat-o pe mama ta...ca la noi la nimenea...

Ce o face Daria? Sper ca e bine si se distreaza!!

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Ciao mamici dragute de piticlonti,

Ema, Felicitari pt carnet. Ru sfaturi nu pot sa iti dau, ca noi avem carnete de soferi de 10 ani, dar nu avem masina. Nici mie nu imi vine sa cred, dar nu stiu sincer, nu mai cred ca ne vom cumpara. Ca sotul imi promite de vreo 2 ani ca imi ia si nu a apucat. Si sa nu credeti ca motivele financiare sunt problema.... ci ca nu e pasionat de masini si lui nu ii lipseste, dar mie DA. Hai ca v-am spus si eu unul din of-urile mele......... Si cine a mai vazut prodecan cu autobusul???? intre studenti ...? Chiar ma enerveaza faza asta. Scuze pt descarcarea sufletului.

Gabi, felicitari pt bb din burtic, e cuminte si e bine dezvoltat. Iti doresc o nastere usoara pe 24 mai.

Papadie, multa sanatate, sper ca ati trecut cu bine de operatie.

Si tuturor bolnaviorilor sanatate multa.

Pe Bia a ematriculat-o de la gradinita, fara sa ne anunte.
Sunt suparata foc pe situatie si pe educatoare.
Bia a fost 6 zile la gadi in tot anul. Ca in rest se imbolnavea tare des. A luat un virus de m-a tusit pana in decembrie si dr mi-a spus sa luam o pauza de gradi mai lunga, ca in acest timp a tot luat medicamente. Am imunizat-o , am spus educatoarei ca o duc din martie, dar cum martie a fost ploios, am zis ca o duc de cum vine vremea buna. E drept ca nu am mai spus nimic educatoarei.
O sun sambata pe educatoare sa ii spun ca o duc de luni pe copila la gradi ( ca auzisem ca sunt prbleme, de la un parinte- priten cu noi) si imi spune ca NU MAI POT DUCE COPILUL la gradinita ca de luni vine alt copil in locul ei, pe patul ei.....
Va imaginati ce m-am enervat, am zis ca vorbesc cu directoare, mi-a spus:
"Degeaba vorbiti, ca nu are ce sa mai faca, locul s-a ocupat deja, vine un baiat al unei cunostite de-a mele, imi pare rau! Ati spus ca o aduceti in martie, nu ati mai venit, noi vrem copii cu frecventa"

Am sunat la inspectorat sa vad daca e posibil asa ceva. Mi-a spus ca e obligata sa o ia inapoi, daca nu sa le mai spun lor. Directaorea fost draguta mi-a spu ca o ia inapoi, dar credeti-ma ca nu mai vreau eu sa o dau pe mana unei educatoare care nu imi vrea copilul, sau mai bine zis pe mine (ca eu sunt mai cu pretentii) si probabil ca a gasit ocazia perfecta de a se scapa de mine prin copil.

Ca daca avea urma de bunavointa putea sa zica, haideti sa gasim o solutie, a vina pana la pranz,daca tot a procedat asa urat. Ca putea sa ma sune sa ma intrebe ce fac cu copilul? daca il mai aduc sau nu inainte sa ia pe cineva in grupa.

Am plans cateva zile de suparare, pt Bia ca avea o prietenuta in grupa
pe care doarea sa o intalneasca la gradi.

Va pup pe toate,
ca mi-a crescut tensiunea, scriind povestea "Exmatricularii"

Mergi la inceput