Piticlonti de iulie - august 2004 (251)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
Oliv, plecam pe 16 mai. pana pe 25.
Anca heheeh ce activitati aveti voi. micro-rezervatie inseamna cateva animalute intr-uin spatiu de 2-3km patrati in custi amarate. dar copiii se bucura tare si le cam indopam in week end-uri (dar macar le-am dus healthy food saptamana asta, paine integrala, morcovi si biscuiti cu ovaz ). e cam tot ce avem aproape de un zoo.... dar bineinteles la standarde "micro" . macar lebedele si pelicanii si ratele sunt tare frumoase
refacere rapida Biancai!
restu'.... la raport cu voi, vroba Oliviei, ca va mananc
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...ploua,ploua...vreme de betieio dorm pe mine
Anca vacantza placuta in continuare si insanatosire grabnica Biei,meii pe role nu i-am mai facut zoze ca nu puteam cu o singura mana,inca nu merge singura...
Cristalina si io sper ca ouale alea erau di lemn si nu de gaina...sa le faci poze cu bicicletele..
Vivia ceva poze de week-end,ce mai face Uka?... mandra ii pregatea cina lu' tacsu,intre 2 trenuriio faceam mancare si sandvisuri iar tati scotea dintr-un bagaj si-si punea in altu..iar ea ii pregatea o cina romantica(normal ca din filmele cu sirene a vazut)...iti dai seama ca fericitul beneficiar era topit
Azi dimineatza imi storcea la maxim neuronul.."mami zi-mi ce am visat?....."nu stiu mami,tu stii,ca tu ai visat!"...."nuu,stii si tu ca doar erai in visul meu!"
Oare Daria ce face,se distreaza?Leeloo treci la apel!!!
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!

Dana - nici la tine nu a iesit fetit' cu funditz'?? Lasa, important e sa fie sanatos! Iar tu mai las-o mai moale cu munca - bine, asta iti spun eu care planuiesc sa ma duc la job pina mai ramin 2 saptamini si nasc...
Cristalina - nu mai comentez ca tu esti pentru mine un exemplu...Abia astept sa vad cum o sa ma descurc eu cu un astfel de circ din mai incolo...
Papadik - sanatate multa iti urez ca prea au dat toate peste tine...iar Pescarushului mic ii tin pumnii sa fie totul bine - si eu am tot aminat operatia la ochi pentru Stefan tot pe motiv de anestezie totala...
Andries - sa foloseasca Mirciulica sanatos caruciorul - m-am uitat pe net si intr-adevar e foarte misto...Eu de data asta, mina sparta si gindind ca oricum Tudorica nu prea o sa aiba parte de multe lucruri noi (ca are de la Stefan de toate...) i-am luat deja Stokke - nu-ti spun ce il plimba Stefan prin casa - soacra-mea deja m-a boscorodit - ca ce fel de carucior e asta de arata asa ciudat, ca e greu de manevrat, etc - ca intotdeauna ea gaseste ceva de comentat....
Kim - stiu ca m-ai intrebat de casa, dar am uitat sa-ti raspund - poze nu prea mai pot sa fac ca nu am la ce - acum se lucreaza la interior si deocamdata e asa mare mizerie ca nu am ce fotografia ca sa se si inteleaga ceva...
Anca - pai cred ca poti s-o inscri la bazinul Floreasca care e aproape de cartierul Primaverii si respectiv de Herastrau.

Aseara am ajuns la Badiu - m-a controlat, eu iar l-am intrebat unde sa ma duc sa nasc... - in principiu, saptamina asta , a ramas ca in Municipal, dar sa nu imi anulez rezerva cmu de la Elias ca poate se apuca de nascut vreo nevasta de politician si atunci nu mai am acces la rezerva de la Municipal si ma duc la Elias...Azi la prinz ma duc la Iosup la eco sa vad ce afce maimutzica...

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Gabi, te asteptam cu vesti extrem de bune de la Iosup . Pe rezerva de la municipal e inghesuiala mare asa ca nu anula nimic...:)
Andries, sa stapaneasca Mircea sanatos limuzina...Sa stii ca mie imi sclipesc okii atunci cand vad copii mici si-mi vine sa ma arunc peste ei in carucioare!!...:)))
Ioana, mi-i imaginez pe Maria cu cina romantica si pe beneficiarul topit...hehehe
Roxana, suna bine micro-gradina-zoologica...putine animalute, dar fericite...hehehe
Anca, refacere rapida Biancai...sa va puteti relua activitatile repejor ca tare suna bine...:)))
Olivia, frumos la voi cu activitatile din weekend...:)...vrem poze!
Ina, sanatate lui Raducu!

Eu cam vreau sa se opreasca ploaia...:)
Ieri a venit fratele meu in vizita...nebunie pe Maria "nu e al tau! e fratele meu!!!" "si Oana ?!" "E surioara lu' mami!"
Azi a plecat la gradinita numai dupa ce i-am promis toti solemn ca o sa-l gaseasca acasa atunci cand se intoarce...:)
O zi frumoasa sa avem!

Editez ca sa va spun ca ouale erau din spuma din aia alba vopsita...si-a bagat Barosana dintii in ele imediat si cand a vazut ca se infig ca in branza era extrem de nedumerita...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

...din categoria fiecare cu ce-l doarevoi ce le luati piticlontilor de iepurash???..io am niste cereri de ma ustura buzunarul....laptop tip broasca cu nshpe activitati si joc twister...la un moment dat ma intreaba "da iepurasul poate sa aduca multe cadouri??"

Mergi la inceput

Ioana, eu am fost crescuta cu faptul ca iepurasul de Paste aduce doar dulciuri si imbracaminte, jucarii aduce Mos Craciun! Prin urmare eu aplic aceeasi strategie - Stefan va primi si anul asta, ca si in anii trecuti, doar dulciuri si imbracaminte - hainutele i le-a cumparat deja taica-su, eu ramine sa ma ocup doar de dulciuri!

Mai, ce ma deprima ploaia asta...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi ce bine ca ai ajuns sa te vada Badiu...super. succes azi la eco la Iosup!
Cristal hahah de spuma, cool deci te-ai facut cu o sora, da? bun asa.
eu ii iau doar un ou cu surpriza de iepuras.... ii aduc destule haine de la madrid dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Si eu tot un iepuras de ciocolata vreau sa-i cumpar (nu ca n-a mancat si pana acum din astia)si poooate o jucarie miica miica acolo.
La noi ploua-n draci de azi dimineata Dupa amiaza m-a invitat sotu' la sala, cica sa facem fitness. Asa intelege el sa profitam de faptul ca avem bunicii care sa aibe grija de Radu...eu as fi avut idei mai putin consumatoare de energie-plimbari, shopping, un film;))
Gabi-succes la Iosup.

Mergi la inceput

Gata si ultima ecografie! Bebe e bine, tot baiat a ramas , are apx. 2750g, colul meu e lung si inchis...termenul ecografic e 17 mai, dar eu sper sa ma asculte si sa stea pina pe 24 mai!!

O seara frumoasa va urez - ma duc sa-l iau pe Stefan ca avem ora la logoped...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ma primiti pentru un raport mic si plangacios?

Duminica am plecat o jumatate de ora cu copilul in parc, apoi am mancat in oras, totul OK cu Matei, noaptea in schimb febra si tuse, ieri am chiulit pentru prima data cu tupeu de la serviciu pentru ca nu avem nici o solutie cu cine sa il lasam, abia azi l-a dus Petro la medic si are bronsita asa ca si maine absentez de la ingleji, poate se indura si ma dau afara...

Pe mama azi a chemat-o a treia oara sa o opereze de cataracta la al doilea ochi si iar au trimis-o acasa pentru ca nu au primit cristalinul...

Si eu ma simt ingrozitor, am un fibrom de 2 cm care pana acum nu s-a manifestat deloc dat acum imi produce sangerari si niste stari aiurea...

Cam atat despre noi, acasa tot nu am PC, asa ca sper ca mai pot intra joi de la birou.

Va pup!

Mergi la inceput