Piticlonti de iulie - august 2004 (251)
Raspunsuri - Pagina 12
g_ioana spune:
Neatza,neatza..la noi este soare da' frig...ce ma nerfeaza vremea asta,nici nu stii cum sa te imbraci
Papa iti tinem pumnii si ne rugam pentru Pescarus sa treaca cu bine peste operatie!!!
Andries este bestial Vic cu baletul!!
Noi raportam un week-end activ,dar exclusiv feminin..asa ca ma doare spatele de moor de cat am fugit dupa bici si am exersat cu rolelele...am fost si la teatru si la mcdonalds...noroc ca azi ie luni si ma odihnesc si io
Avem si niste pozici
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/aprilie%202008/
Hai sa avem o saptamana buna
roller025 spune:
Neatza!
Nu ma dati disparuta. Sunt doar ocupata si nu apuc sa citesc decat f tarziu, inainte de a fugi de la job si nu mai scriu...:(
Andries, cand te aud povestind despre "aventurile" jobului parca nu ma mai simt atat de alien...
De la noi: Victor a stat acasa joi si vineri cu o tuse urata si a intrat pe cefalexin, pentru ca altfel nu reationa. Sper sa nu mai fca astfel de accese. Are sensibilitatea familiei lui tati... Sa vedem ce zice azi dok de la gradi...
Bb e ok. Am primit toate analizele, e ok, intreg, nu-i lipseste nimic :)), e posibil sa fie baiat. Eu am o mica anemie, dar nu e nimic nou, e in trendul de primavara ...
Altfel... nu ma dati disparuta, toata saptamana voi fi la fel de ocupata... Suntem OK si evoluam.
O saptamana buna tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
cristalina spune:
Buna dimineata!
In primul rand vreau sa-i urez Oanei multa sanatate! Papadico, tinem pumnii ca operatia Sofiei sa fie reusita si sa treceti cu bine peste ea!
Va asteptam cu vesti bune.
Dana, felicitari si sarcina usoara in continuare! Multa sanatate lui Vicu.
La noi a trecut febra Barosanei si vad ca si mucii au cam lasat-o. Cu ocazia asta am tinut-o numai in casa asa ca am sarit peste curatenia de Pasti care era programata in weekendul asta.
(Numai bine, pentru ca finul, la care ne gandeam sa mergem, s-a internat in spital cu encefalita virala, incredibil cat de repede evolueaza boala, s-a culcat zdravan si a doua zi habar nu avea pe ce lume traieste...)
In schimb le-am luat biciclete sambata. Barosana nu a incercat-o insa Maria e in mare forma, canta din toti plamanii "nuuu mai plaaangee beeebiiii, plansuuu' nu ieee buuun!" si baga la pedale . Tine directia atunci cand se uita incotro merge, ca de obicei admira tufele de pe margine si ocoleste masinile la mustata!...
Barosana e in plin antrenament de mers ...Ieri am adus niste oua colorate...a furat repede de pe canapea doua, le-a ridicat desupra capului ca pe trofee si a plecat balanganindu-se cracanat...
Dupa care Maria le-a strans pe toate, le-a pus intr-o palariuta, s-a asezat pe ele si a inceput sa cante "cucuriguuu" si m-a chemat sa o vad cum "face oua!"
Imi vine sa le pup non stop...noroc cu fazele astea ca altfel as albi de tot de la fitzele la mancare, trezitul odata cu cocosii si vomitatul cand mi-e lumea mai draga...:)
O saptamana frumoasa tuturor, ma duc sa vad ce ati mai scris!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Danule pupicei. ia-o usor cu munca, mai ales acum. bine ca nu va lipseste nimic . baietel? hihihi Vicu ce zice?
Cristal io inca sper ca oole alea nu erau de gaina nefierte, nuuu? . felicitari pentru biciclete. sa le stapaneasca sanatoase gagicutele.
ina32 spune:
Papa-la multi ani Sofiei, sa treaca cu bine de operatie!!! Sanatate multa si la tine, ca vad ca le aduni....bine ca mai ai rezerve de umor...
Radu a cazut saptamana trecuta si are un super cucui in mijlocul fruntii iar nasu e julit tot, arata ca un clovnishor. Inca tuseste, mai ales seara. Am fost cu el la orl, cica ar trebui operat de polipi. Din ce am citit, operatiile astea se fac primavara sau toamna, asa ca mai culegem niste pareri si-n toamna, daca e musai, ii scoatem polipii.
kim222 spune:
Neata slaba activitatea pe aici..Noi am avut un we plin..musafiri, simbata la Discovery Museum unde a fost spectacol cu muzica ragge si afroperuviana..,duminica la noi in jacuzzi...si gata a trecut!
Irina acum Raducu este ok? O sa fie ok?
Cristalina sint niste dulci!
Ioana pozele le vad acasa..de aici s-a terminat!
Roxa cind plecati in Spania?
edit Dana ma bucur ca totul este super ok!
Andries spune:
Mi-a venit limuzinaaaaa... Peg perego UNO made in Italy la mama lor... frate bate la c.. si chicco si graco si tot!!! Este supercalifragilistic, usor, maner reversibil, ultramanevrabil, spatios... e un vis. Imi pare rau ca la Vic nu-mi puteam permite asa ceva. Poate numa Stroke sa se compare cu el.
Dana, mami de Vic... sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara, sa ai grija de tine si mai da-i dreaq pe patroni... tu baga la cap o chestie... pentru ei e important sa le fi productiva ACUM, in sase luni... hai un an... ca dupa aia te schimba daca clachezi...dar pentru tine e important sa fii pe picioare macar pana la 70 de ani!!
Cristal.. ca de obicei... de vise zbuciumate e la tine acasa, eu am noroc, cel mare e un cuminte, abia acum incep sa-l apreciez, cel mic... e foc si para, a naibii pielea pe el, asta o sa faca drepti-culcat cu noi si cu frat-su. Noi in week end ne-am distrat cu niste dureri de gingii (sambata) si duminica cu niste "ta-ta-ta" si " mdeeaaa ta- ta" sau "TATA" clar cristal, deci husband a stat cu el in brate si cu-o mutra tampa de fericire de ziceai ca-i pe ecstasy. Iar Vic: "Mirciulicu' lu' tata, fii cuminteeee, nu vezi ca stau cu tine? Hai taci cu tata, taci cu tata!" ... eu am zis c-ar fi momentul sa-mi mai fac si alte planuri pentru week endurile viitore!! Daca mai puteam... SIGUR mai faceam unul!! Dar asa mi-e frica sa nu dau naibii coltul...
Numai bine va doresc tuturor!!
Andries
AncaMaria spune:
Salut fetele! Am trecut sa semnez si io condica sa nu ma dati disparuta.. noi suntem bine, umblam toata ziua, ba prin parcuri ba la mall-uri depinde cum e vremea..din pacate astazi suntem consemnati in casa din cauza unei raceli.. am pierdut si ora de inot..
In rest, Bianca de abia asteapta sa ajunga in Ro, e foarte entuziasmata sa-si vada surioara mai mare (care din pacate e ocupata tare anul asta cu bac-ul si admiterea la facultate).. vom ajunge chiar in duminica pastelui, sper sa ne culeaga careva de la aeroport..
Cristalule, foarte frumos ce povestesti tu de piticutele tale..
Papadik, sanatate multa! Tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie
Olivia, muzica afroperuviana.. suna interesant..
Ioana, vazut pozele cu gorodica si emisor motorizati .. speram sa o vad si pe role..
Roxi ce-i aia micro-rezervatie.. e cu animale?
Pupici tuturor!
Rugati-va pentru Diana
AncaMaria spune:
Mi-am adus aminte, fetele din bucuresti.. cine-mi da si mie adresa unui club de inot sau ceva de genul asta ca vreau sa continuam inotul cu bianca.. daca se poate sa fie si in sectorul 1 zona Herastrau, Casa Scanteii, 1 Mai - Chibrit ar fi perfect..
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Anca sa ai vacanta frumoasa!!! Eu ..pe vremea mea,faceam inot la Rapid-Giulesti..dar vezi ca este un subiect pe Dc exact despre asa ceva!
edit ca am ajuns acasa..vazut Gorodica..cel mai mult mi-a placut cina romantica pt tati..in stil japonez ,nu?..tati cum a reactionat?
Chiar Roxana ce menajerie???
Noricel..la raport!