Piticlonti de iulie - august 2004 (251)
Raspunsuri - Pagina 11
roberta04 spune:
LA MULTI ANI MIC PESCARUS! SANATATE MULTA, MULTA! OANA, PUPICI SI SANATATE SI TIE! SA ITI TRAIASCA DOMNISOARELE
Daria, vacanta placuta!
Nu mai stiu ce voiam sa spun, nu-s chiar in toate ale mele si mai ma freaca si la serviciu!
Va pup, cica sa imi restartez PC-uul ca nu merge nu stiu ce in retea...
philip spune:
la multi ani pescarusului si muuulta sanatate!
gabi, nu va bag in seama ca n-am nimic bun de spus, iar data trecuta cand am venit cu vesti proaste lumea a fugit, asa ca acum is scurta :) pupici
philip&andreea
kim222 spune:
..Salutare!
La multi ani Sofia!Sa ai o operatie usoara si reusita!Oana fi barbata,da? Sinuzita..otita trec..ia zi ce faci cu tiroida? Care-i protocolul de urmat? Un chist am si eu dar la sin...asa ca in citeva zile vad si eu cum a evoluat...
..si ca veni vorba desi cu trimitere de la dr, ma pun sa sun la asigurari sa ma asigur ca mi-o accepta! De parca ar fi vreun moft
Roxana Peter Pan nu mai debiteaza nika..este intr-o perioada de frustrareCind pleci?
Gabi daca lucreaza bunicile cu el..good enough!Actiunea casa ..la ce stadiu mai este? Mai ai poze?
Carolina sa ne spui luni ce-a facut Feli. Sa curga banii,asa va doresc! Glumeam cind spuenam de Luca...este si normal sa fie asa..este baiat si-n plus aici nu vezi cupluri tinindu-se de mina ,alceva nici atit. La noi TV merge numai ca montor pt DVD player asa ca nici nu este expus...
Dana detectivul..ai reusit sa dai de Alice? Ai sunat la informatii? Roxa poate Nicol stie adresa sau nr de tel..hai sa ne mobilizam putin..Aproape gata smotru..in citeva ore vin musafirii
Monica sanatate multa!
Din motive de grasime..noi ne-am hotarit sa ne pedepsim cu o dieta..care m-ai se baga?
Anca poate deja este in Ro..
Andrea voi ce mai faceti?
Adela cum sinteti..da un semn..
Liliana vreau si eu linkiurile..nu se stie nicodata..
Robi mai poti?Cum mai este Matei?
Gata am strigat si parte din catalog...ma duc sa caut cursuri de fotbal si ce-oi mai gasi...
Andries spune:
Remember me? don't get high on your own supply, man, don't get high!!!
Dar eu sunt surda asa ca-mi bag cinci cafele pe vena, doua acasa si trei la job, motiv pentru care am destul nerv sa muncesc 14 ore pe zi, man, what the fuck of life is this??? Husband munceste 16, sa fim intelesi, trebe' sa arate ca-i above me doar e stalpu' familiei.
Una peste alta acum citesc ce-ati mai facut si scriu la doua ferestre, sa fie clar ca altfel neuronul nu ma tine...
Din folclorul familiei: "mami, cucu' asta al meu se misca de capul lui si eu nu nimeresc oala, ce sa fac?" raspuns " du oala in baie si antreneaza-te acolo, daca murdaresti gresia imi va fi mai usor s-o spal!".
Alta (mandru): "mami dintre toate fetele eu am facut cel mai bine 'pas-passe'!!" - explicatia este ca la orele de balet fi-miu e unicul baiat si s-a dus de capul lui doua luni si noi nici n-am stiut, pana nu m-a tras de maneca educatoarea ca trebuie sa platesc orele de balet!! Eu, socata; "dar de cand face copilul meu balet?" raspuns "Din februarie, nu v-a spus nimic sotul?" eu, diplomata: "mi-o fi spus, probabil am uitat eu, stiti... dupa nastere... inca nu mi-am revenit... cu capul... sunt inca bulversata
Mirciu' e un deliciu, daca as putea as mai face vreo doi, bine ca m-am sterilizat ca la cat de nebuna sunt dupa copii sigur mai incercam o data si nu stiu cat mi-ar mai fi iesit figura!
Azi Mirciu a zis 'ta-ta', clar, frumos, cu intonatie!! Victor deja nu mai ai loc sa spui nimic de cat ii merge gura, daca si asta micu' emacar pe jumatate vorbaret...
Ca sa nu mai spun ca Vic a aparut la TVR la nu stiu ce emisiune pentru copii (filmat la gradi)... se pare ca daca e sa fii vedeta...nu scapi...trei luni m-am chinuit sa pun pe fuga agentia de modele de la media pro...
Si in rest, ce sa va mai spun, incerc sa citesc din urma sa vad ce mai faceti!
Andries
Andries spune:
Cu dedicatie speciala pentru Pescarus: sa fii sanatoasa, voioasa, sa ai noroc in viata si sa-ti mearga bine!!
Papadie, sus inima ca nu ai de ales!! In ziua de azi anestezia pentru copii este foarte buna, substante moderne, usor tolerabile, stai linistita!! Daca are peste 10 kg sa nu-ti faci nici o problema!!
Andries
Andries spune:
Gabi... pentru numele lui Dumnezeu... de ce nu-ti iei program de sase ore? e legal, ai dreptul, vei fi platita integral si la 14:30 spargi usa!!
Cat despre propasirea capitalismului in UK si aiurea...numai mie nu-mi spuneti cum e...daca nu ai fisa postului si nu stii cum sa pui problema ai toate sansele sa dormi la firma si sa primesti doi marunti pe card. Nu ca m-ar deranja sa muncesc, dimpotriva, imi place la nebunie ce fac, dar nu fac munca atriotica nici impuscata, ce? mie-mi da cineva ceva fara bani? am comandat azi un carut nou si un scaun auto...1700 roni par example...
Andries
kim222 spune:
Andries bine ai reaparut...te ratasem la catalogTare de tot Vicul!Iar faza cu baletul..de coma!Dar ce are frate carutul ala si scaunul auto???
Andries spune:
Carut peg Perego UNO - 1320 RON - e un carut mai lung si mai lat, cat pentru un bb mare si zgubilitic, eu acum am un carut Hauck si mama a venit ieri de la plimbare nervoasa ca mai avea nitel si pierdea copilul pe drum din carut!! Se impinge in picioare si se arunca de fund pentru ca nu are loc.
Scaun de masina Inglesina 370 RON la oferta!! ca altfel e cca 500 RON.
Si mia trebuie sa iau si un scaun de masa...ala nu stiu cat e.
Azi dimineata lumina 180 RON.
Hipermarket ...numa' 450 RON.
Baletul suplimentar a fost 320 RON (160 pe fiecare luna).
Re-incepem tenisul...20 RON ora, facem 8-12 ore pe luna (depinde aici de antrenor).
O camasa de exemplu(una bucata bumbac croita si cusuta civilizat) pentru mine 180 RON (camasa office pt costum), mai trebuie sa-mi iau macar vreo 3... da? pai eu sa fiu blanda cu reprezentantii capitalismului?
in rest noi sa fim sanatosi ca belelele curg...m-a mai lovit razant si un super proiect la job, de radeam sigura ca aia de la 9 cand am deschis folderul cu documentatie crez' ca trei capete care citesc sincron mi-ar fi numa bune ca sa ajung sa fiu rezonabil pregatita miercuri ptr o sedinta... si dupa aia trebuie sa incep sa si produc...si mor de draci cand imi dau seama ca peakul va fi taman la vara in iulie-august...da? sa fim intelesi, unii cu burta la soare la mare, la soare la mare... si eu ??? da' dreaq m-a pus sa am studii de specialitate si sa fiu a' mai potrivita persoana?
Andries
Dorsilia spune:
Papadiq- sanatate si incredere ca va fi bine!
Andries- felicitari pt o viata plina!
numa bine tuturor!
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!!
pe fuga pe fuga ca e luni
Oliv pupicei, cum te simti cu nasul/capul? mai bine?
Andries succes mult pentru proiectul de miercuri.
noi suntem bine, sambata am fost la micro-rezervatie si apoi la restaurant cu niste prieteni, copiii cuminti in limita normalului, noi la fel
azi ploua din nou.
sa aveti o saptamana mai buna!