Piticlonti de iulie - august 2004 (251)
Raspunsuri - Pagina 10
polux spune:
nora da-mi o adresa de e-mail si-ti dau eu 2-3 situri super avantajoase ptr calculatoare. Eu tocmai ce mi-am construit unul, la un pret rezonabil, si ultra performant.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
roxanaz spune:
neata neata
azi cica iese soarele, ieri a batut vantul si iar a fost frig. ce primavara zapacita.
Oliv esti ok acum? mai zi din povetele lui Peter Pan [ce misto suna, trebuie scrise)
Daria concediu placut si sa nu va puna copiii parul pe moate....de tot
Danule, unde esti????
Marcelle noi tot asteptam pozele alea promise
Anca, de cand cu concediul asta nici macar un raport mic nu ai dat. iar tragem concluzia aia ca e bine la servici
bine ca azi e vineri..... ca iar am treaba de ma ingrop.
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
LA MULTI ANI, PESCARUSU' DE PAPADIE!!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI VOIOASA!!!!!
Meii vazut Pupi tunsulica,esteee beeestialll!!!!!!
Daria concediu placut si....linistit!!
Revin dupa ce ma trezesc....poate da ceva Papa de beut si mancat
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
La noi tot intunecat si innorat este...dar cica miine vor fi 28 de grade!!!
Philip - da' pe noi de ce nu ne bagi in seama?? Intro doar sa-i urezi Dariei concediu placut...pai nu-i frumos... Multi catre voi - totul e ok?
Kim - noi nu prea avem timp sa facem cu el exercitii decit intr-o masura foarte mica - cel mai mult exerseaza cu el bunicile, cu care sta toata ziua!
Ma duc ca am de lucru, dar mai revin...
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Neata !
In primul rand ... LA MULTI ANI PAPADIEI MICI ! Sa fii sanatoasa si norocoasa !
Papa felicitari, sa-ti traiasca printesele !
Carmen, multe felicitari lui Ionu pt. rezultatele de la concursuri. S-a descurcat foarte bine ! ... Sunt curioasa si eu ce a facut Feli azi. Abia astept sa ajunga acasa ca sa o sun... Ea e mai emotiva de fel si se cam schimbase la fata dimineata cand s-a vazut intr-o clasa straina, cu copii pe care nu ii cunostea si cu o alta dna. invatatoare ... Sper sa fi reusit sa-si stapaneasca emotiile ...
Gabi, lasa ca mai e putin si ramai acasa cu bebe si atunci vei avea timp sa te ocupi personal de exercitiile lui Stefan.
Andreea, Pupi e bestial cu noua tunsoare ...Nu ca ii statea rau inainte, dar mie personal asa imi place mai mult ... Oricum el e un scump cu orice tunsoare...
Oliv, merci pt. urari ... Ma intrebai de profil - este distributie de materiale electrice. Ce mai face Peter Pan cel frumos ? ... Si nu-ti face probleme ca e in urma Luca cu intrebarile delicate, mie nici Feli nu mi-a pus astfel de intrebari, ce sa mai zic de Ale ... Dar nu-mi fac probleme, fiecare copil cu ritmul lui
Liliana, ti-am vazut printesa in poze ... E din ce in ce mai dulce si frumoasa
Marcelle, asteptam poze ...
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by polux
nora da-mi o adresa de e-mail si-ti dau eu 2-3 situri super avantajoase ptr calculatoare. Eu tocmai ce mi-am construit unul, la un pret rezonabil, si ultra performant.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
Liliana...saru' mana!!
noricel2222@yahoo.com
Eu cautam laptop.Si din State.Vine cineva in State si vroiam sa vad daca e mai convenabil sa ia de acolo sau din Ro.Multumesc oricum.Tare dulce e Adeluta...si tunsa su cu parul lung...indata iti iei pushca pt masculici
Oliv...nu fac poze pana nu slabescSpor la smotru!!(sa nu dai...)
Daria...drum bun si distractie placuta!!
Papadie...sa-ti traiasca fetele amandoua...sa fie sanatoase si norocoase!!!Dai ceva beutura azi?
kro...mult succes fetei la concurs!!!!Emotii mai degraba ai inainte...cand iti pune foaia in fatza,nu mai ai timp de emotii.Important este sa se obisnuiasca cu concursurile.
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
leeloo2004 spune:
Nah, ca neuronu' gravid a uitat...
Papadicule - sa-ti traiasca minunile, dar azi in special cea mica!!! LA MULTI ANI!
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
La multi ani Delicatului Pescarus!
Sofia, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa, impreuna cu parintii si surioara!
Io's capie...Barosana s-a comportat super la vaccin, ma dusesem sa ii zic doctorului ca are muci dar a ras de mine si a intepat-o...
Azi noapte ardea, cred ca avea 40, bagai si un supozitor cu paracetamol si un novocalmin, urlete, febra mare...I-am zis doctorului numai de bine...
Sper sa treaca repede.
O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Dorsilia spune:
LMA sanatosi Sofia cu ocazia implinirii a doi anisori, pupici, si numai bine surioarei Catrina si parintilor vostri !
sanatate tuturor!
ps. revin mai tarliu, acu-s prinsa cu buburuza si ratonul
papadie spune:
Saruminusitele:)
Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca ne asteapta un an tare greu. Intr-o luna va face, foarte probabil, prima operatie la coloana (din pacate ea are risc mare de infarct la narcoza si tremura chilotii pe mine ca drapelu' romaniei la bruxelles).
Asdar si prin urmare st un pik ramasa in urma cu niuzurile da tre sa va spui musai ca st loku unu cu coronita. am venit de la doc: sinuzita, otita , un ganglion sub mandibular cat casa (nu maninc, nu vorbesc ce bine) si un chist pe tiroida. io zic ca mi-am facut planu' pä juma de an azi:) si-n aceste conditii vitrege tre sa fac tort si haleu si sa zambesc non stop (daca zambesc nu ma duare sub mandibulä). pap pap da gein pap da raaaaaap aieeeeeeeeeeeeeeee
papadie, zen-sei