Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gugu,Gavisconul nu e in pliculete ci e un sirop.Sticla are 150 ml si se da in functie de varsta copilului.Pt un bebe de 4 luni se da cate 2,5 ml dupa fiecare masa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cred ca mi se trage si de la prostul obicei de a amana sa merg la toaleta, de ex cand il aveam pe Benji atarnat la san la mese interminabile ce durau 45min 1h....
Si daca sotul tot sforaie si afara ploua....iar Benji inca doarme....voi ce le "dati voie" sotilor sa faca in casa? Aseara am discutat pe tema. De ceva vreme uita sa stranga masa, sa mai spele o farfurie sa vada de rufele din uscator sau sa aspire...si facea asta la inceput doar a trait o vreme single si nu avea cine sa i le faca.... UF! Aseara a reisit ca Benji ma solicita prea mult nu ca el nu mai face nimic in casa. ..ca el in contiuare aduce lazile cu apa minerala in casa, face cumparaturi etc.

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Gugu o sticla ti-ar ajunge cam 15 zile.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Se trezeste pustiulica...ne vedem in cap viitor!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by danonique

Gugu o sticla ti-ar ajunge cam 15 zile.

poze albert

MUltumesc din suflet! Sper sa-i placa la gust pt ca shmecherila am observat ca da afara imediat tot ce nu-i convine si rade cu gura pana la urechi.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Albert a ras in hohote ieri pentru prima data.M-a topit.Rasul lui a rasplatit din plin toate noptile nedormite,nervii si oboseala.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by danonique

Albert a ras in hohote ieri pentru prima data.M-a topit.Rasul lui a rasplatit din plin toate noptile nedormite,nervii si oboseala.

poze albert

Si eu astept cu nerabdare sa-l aud razand in hohote pe Luca. a avut el cateva tentative, insa nereusite pana acum.
Noaptea ma umplu de nervi pt ca se foieste si nu vrea nani, insa dimineata cand zambeste cu gurita mare si clipeste din ochianii aia mari mor de dragul lui. Acum ma uit la el ca doarme "imprastiat" in toate directiile in patut.
Ups! gata cu somnicul. Cere papa.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, capitol nou aici.

, Ven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

si a mea incearca sa bage manuta in gura in timp ce suge. si mai lasa tzitzi, mai baga manuta. inca nu si-a descoperit degetelul mare sa-l suga .. sper sa nu o faca. si trebuie sa va anunt ca aseara s-a intros de pe burta pe spate .. nu-mi venea sa cred si am mai pus-o o data ... iar s-a intors .. si-a lasat mana stanga mai jos , s-a impins in dreapta, si-a ridicat piciorul drept in aer si poc .. s-a intors ..

irlandeza ce bine ca ati scapat de ham si pati e ok. ai super noroc cu un bb asa cuminte .. a mea mai bazaie .. o plimb cxu carutu in casa .. in cerc .. ma ia ameteala

mitsu eu la fundulet am dat cu diaper rush de la sebamed, i-a mers super .. in 2 zile i-a trecut iritatia

alinuscha haioasa foc anita!! si frumoasaaa

stancutza nu stiu ca mama ar trebui sa stea deoparte .. eu am ajutat la dezbracat, imbracat ... ba chiar am si tinut copilu in brate o vreme ..

miri multumesc ptr raspunsul cu statul pe burtik! si felicitari pentru testul de limba!!

mitsu nu stiu cum sa-l faci pe bebe C sa apuce bine, spui ca ai incercat tot .. hmm .. incearca sa-i da suzeta , sa i-o plimbi pe la gurita .. poate deschide gura maare s-o apuce si tu hop cu tzitzi in gurita lui!

gugu si mie a inceput sa-mi cada paru' .. nu mult dar cade .. si asa mai am 3 fire ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata! o cafeluta?

Multumesc mult pt raspunsuri, m-am mai linistit un pic in privinta greutatii dar nu de tot. De rosu in gat se pare ca am scapat deja, oricum nu avea el tare, doar un pic, cat sa il deranjeze la masa. Dar acu e bine, nu a mai facut febra deloc de atunci, ma rog ca nici aia nu a fost (37.5).
Marti merg iar la medic cu el si vad ce fac si in privinta greutatii, sper sa nu imi sugereze iar suc de portocale si mere.

Irlandeza, felicitari Patriciei pt cele 3 lunite. Sa fie sanatoasa si voiasa.Drum bun spre casa.

Nici la Razvanul meu nu-i place pe burta, sta cam doua minute si gata, incepe sa se miorlaie, ca cica nu-i place.da eu il "chinui" in fiecare zi macar o data.O sa se obisnuiasca el.

Fetelor mi ciuda pe voi. Ce bine de voi ca va puteti intalni sa va vedeti bebeii. Si eu vreaaaauuuu. Dar din pacata stau asa de departe.Tare mi-ar fi placut sa va cunosc si personal.

Gugusame here.Si eu ma confrunt cu caderea parului.V-am intrebat eu mai demult daca e adevarata chestia ca dupa nastere la trei luni incepe sa ne cada foarte mult parul.Cica e din cauza ca in timpul sarcinii nu a cazut deloc, din cauza de nush ce hormon, si acum recupereaza.Adica parul care trebuia sa cada in toata perioada sarcinii, incepe sa cada acum, si mult.

Si bobo meu baga mana in gurita mai tot timpul, cateodata si in somn.Tot timpul ara manecile ude ca pe langa pumnisor mai intra si maneca.

Stancutza eu la botez l-am imbracat eu pe Razvan si acasa si in biserica eu l-am imbracat,dezbracat si cateodata l-am tinut in brate si nu a fost cu suparare, asa ca go for it.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput