Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 22
stoisor spune:
neata la 12....[;)noi aseara am fost singure si la baie si la tot.....Sara a fost o scumpica ,cuminte se uita la mine ma fetelor la baie cu niste ochisori scumpi de imi vine sa o pap toata,eu eram asa stresata cum o sa ma descurc chiar singura cuc dar ea ma incurajat si totul a fost ok
acum am papat si dormim la mami pe umar,am avut timp de dim si i-am facut si voalul la baldachin ,ce mai copil cuminte dar mi frica sa cobor sa imi fac o cafea....sa mananc mai bine lipsa decat sa se trezeasca si sa urle,ma uit prin canile voastre ok??si salivez
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
roli25 spune:
Iar intru in mare graba, nu am mai avut timp de citit de numai stiu cand ...ma tot chinui sa recuperez din urma da nu reusesc, ca se astern capitole peste capitole, nu-i nimic, perseverez.
Ema si Ereena eu am gasit Infanrixul mai ieftin cu vreo 300 000 fata de restul farmaciilor la farmacia Helpnet de pe Crangasi, dupa ce se coboara Podul Grant pe dreapta la vreo 200m. Daca aveti card Helpnet, se mai adauga o reducere de 5%.
Miri am apucat sa citesc despre problema ta cu lapticul lui Sacha, tocmai tu sa te ingrjorezi ca ramai fara laptic? Nu se poate sa-l pui la fiecare masa la san si sa-i dai doar putin de completare formula? Sau sa mulgi ? Nu mai iese la pompa acum, am vazut si eu, dar am descoperit ca iese cu mana. E adevarat ca e mai obositor decat cu pompa, da incearca asa decat sa se diminueze productia .
Gata pauza mea, Andrei s-a trezit si vrea papa. Apoi ma duc in urma sa recuperez si revin.
A, vrem si noi la intalnire pe 11. La ce ora si unde? Da' nu ma decurc singura cu 2 pitici. Ne primiti cu tot cu tati?
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
veronicka spune:
mamicilor am o problema si va cer ajutorul:am niste pete mari rosii pe sani deasupra sfarcurilor, o pata este ff mare 10/7 una mai mica care ma amnaca ff tare da nu tot timpul.mentionez ca alaptez, am fost la derma mi-a dat advantan da dupa 3 zile nu vad nici un rezultat dimpotriva una s-a mai extins. ajutati-ma va rog daca v-ati mai confruntat cu probl asta
Veronica -mami lui Marc-Andrei
veronicka spune:
marc al meu papa numai dintr-un san si nic pe ala nu il gloleste. cred ca il doare burtica se opreste , da gazelea fara si nu mai vrea sa primeasca in gurita titica orice asa face. iar in ultimele 9 zile a luat in greutate numai 140 de grame. eu lapte am da daca el nu vrea sa ppape ce pot sa-i fac?
sa il pun mai des la san? ii dau cam la 3 ore ca el saracu nu prea plange da suge suzeta ff tare
Veronica -mami lui Marc-Andrei
Mitsu-bishu spune:
Helau again... Am pus si noi cateva poze noi incepand de AICI... Cu comoara lu' mami... L-am surprins in diverse ipostaze... A inceput sa faca multe mutrite... Isi schimba starile de spirit foarte repede... Si am pus si 2 filmulete jos, la semnatura... Sunt nesemnificative ele, dar in curand o sa pun poze cu gangureala si vaitat la colici (se vaita ca un om mare, bietul de el...) si cu baitza! Va pupam... Eu... Nu ii mai fac baie nici in seara asta (aseara ne-am intors tarziu si nu mai aveam niciun chef, abia adormise baiatul... L-am sters abia de dimi' de gelul de la echo...). Am o stare de cacao, ma doare capul de plesneste si am amigdalele cat ouale de strutz... Mama imi facea ceai de busuioc acasa, dar aici nu am... Nici nu pot procura la ora asta.... Am si febra... Sper sa nu se duca infectia pana la laptic... O sa pap lamai cu miere, ca altceva nu vad...
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
anena spune:
quote:
Originally posted by alina023
Buna dimineata, zuzilici!!!
Eu mi-am inceput ziua in cel mai frumos mod cu putinta. Am vizionat albumul nostru si am ochii plini de lacrimi. Sunteti atat de frumoase si avem bebelusi asa de scumpi!!! Sa ii apere Doamne Doamne si sa ne dea si noua sanatate ca sa ii facem mari si sa ii ajutam cat de mult vom putea!
Tare mult ma bucur ca va am!!
Miri drag, bafta multa!!! Arata-le tu ce poti!
Am mai pus un filmulet cu vocalizele Anei: http://www.youtube.com/user/lucalina78
Va pupacesc si va doresc o zi minunata!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei