Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by danonique

Lala la noi o vreme superba de cateva zile.Se simte primavara.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

danonique, ai idee cate pliculete sunt intr-o cutie de gaviscon?

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Gugu, same here!
desi m-am tuns preventiv acum doua saptamani...asta e...cat nu a cazut in 9 luni de sarcina cade acum....si e si primavara...
daca stiti vreun remediu sa-mi ziceti si mie. auzisem ceva de pastile sau injectii pt stoparea caderii parului dupa nastere, insa nu am retinut amanunte...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Fetele care va pregatiti pt vaccinul de 2 luni si vreti sa cumparati InfanrixHexa de la Matei Bals sa stiti ca nu-l mai au :(( , am sunat ieri la nr. 0213186100 si am cerut la cabinetul de vaccinare unde mi-a raspuns d-na dr aceea Bahuban sau cum o chemao si mi-a spus ca din pacate nu-l mai au.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

multumesc de informatie!!! de abia nu-l mai trimit pe sot degeaba pana acolo... ca lui oricum ii convenea sa dea 240 ron decat sa mearga pana la spital

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ceska eu dupa prima nastere am avut nevoie de 10 sedinte de reeducare.Acum dupa 3 sedinte totul a revenit la normal.Depinde de organismul fiecareia in parte si de epiziotomie.Tu cum faci exercitiile ca eu le-am facut in doua etape mai intai cu o chineziterapeuta apoi cu o sonda cu electrostimulare.Acum fac si reeducarea muschilor abdomenului.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Parca l-a piscat musca tzetze pe Benji....azi noapte a dormit 8 h acu iar doarme de aprox 3 ore. Dar si afara e o vreme ploioasa.... Imi e insa dor de "stirile de dimineata" zise de gurita lui stirba.
Tata cand a fost aici a zis ca seamana mult cu el mai ales cu perioada cand mergea la dentist sa isi faca proteza si era si el stirb, stirb!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Fetelor HEEEEEEEEEELP!!!! Raman fara par in cap, e suficient sa trec mana prin par si adun smocuri intregi(ma mai ajuta si Luca de cate ori scapa mana in coama). Toata casa e plina de par nu ma stiu ce sa fac. ma puca disperarea!
Mai sunt zuzici care se confrunta cu asa ceva? Astept sfaturi. pup

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

eu inca nu am patiti.. dar mi s-a intamplat cand avea dimitris vreo 4-5 luni... la mine era si de la faptul ca-mi tineam tot timpul parul prins in coada... ma durea si pielea capului de la atat intins si strans ca sa nu apuce copilul din parul meu...

eu atunci m-am dat cu lei de masline in cap, am pus apoi un prosop pe care in prealabil l-am bagat in apa fierbinte si l-am stors. Tinut asa cat mai mult si apoi spalat parul...
mie mi s-a regenerat astfel.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

gugushtiuc din nefericire si eu ma confrunt cu aceasi problema ca a ta : caderea parului si mie imi cade enorm de mult si unghiile au inceput sa mi se exfolieze , cred ca este de la lipsa de calciu .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
sonda de elctrostimulare???? Brrrrrrrrr! Noi facem mai mult exercitii usoare de gimnastica, pe/cu un taburet, cu un bat vibrator, cu mingea etc la care incordam, tinem incordati, relaxam muschii zonei....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Gugu, same here!
desi m-am tuns preventiv acum doua saptamani...asta e...cat nu a cazut in 9 luni de sarcina cade acum....si e si primavara...
daca stiti vreun remediu sa-mi ziceti si mie. auzisem ceva de pastile sau injectii pt stoparea caderii parului dupa nastere, insa nu am retinut amanunte...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Eu m-am tuns ieri din acelasi motiv
Pastilele pot fi Revalid dar nu se iau in timpul alaptarii. Eu mai astept putin.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Ma gandesc sa incerc tratamentul de la vichy DERCOS, desi e cam scump daca as sti ca ajuta nu as mai sta pe ganduri. Oare o fi permis in timpul alaptarii? Pe prospect nu am vazut nik referitor la asta.
Am incercat si cu ulei de masline si cu tratament pe baza de petrol de la gerovital, insa ciuciu rezultat. Mai am par de cateva bai si la "desert" mi se si ingrasa foarte repede si am facut si matreata. In viata mea nu am avut asa ceva.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput