Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu suzeta.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
tocmai curs de refacere/reeducare a "zonei" fac in fiecare miercuri 1h, de trei saptamani...asa ca nu mai inteleg nimic.
Honey,
pupici pt voi! Am mai lasat cate un mesaj pe mess dar nu ai zis nimic am banuit ca erai ocupata. KK alb? de asta nu am auzit!

TOCMAI INCARC UN FILMULET CU BENJI-PREZENTATOR AL STIRILOR DE DIMINEATA PE youtube. DAR DUREAZA .... sper sa nu dea error!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by isidora
Noi suntem obositi fratioarelor de mai putem....Suge Ioan noaptea la 1 ora jumate 2 cel mult....si i-am spus ca-l parasc la zuze pe forum sa vedem ce iese.Mai nou ma cheama Suzy;sunt folosita pe post de suzeta la greu...are un reflex de supt ceva de speriat...

GRATIELA,un sfat ceva?Am retinut ca tu ii dadeai Ozanei sa suga la 90 de min.noaptea? ???Sau am visat eu?Cum ai rezistat?
Se mai schimba?

Anyone????????Ajutor!!!!!Accept orice sfat!

Sa-l laud? Sa nu-l laud?

La o luna aveam 5 kg.si 57 de cm,dormim de la 3 saptamani pe burta dimineata de la 6 la 8 -nu intotdeauna ce-i drept-isi tine capul sus tantos din maternitate-motiv pt. care ii spunem Suricatul-de la suricatele de pe ANIMAL pLANET ,si se -mpinge in picioare de numa.

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( o luna)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi

La o ora so o ora si jumatate ??? Doamne... cum rezisti? Pe mine ma termina cand eleni vrea sa manance la 3 ore... pe mine ma obisnuise pana acum cateva zile sa manance la 4 ore.. ba noaptea manca si la 6 ore...

multi lui ioan si mamicii lui !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

neata zuzilici!!(bine k m-am trezit de la 7 )da acuma ma lada Bibi sa intru si eu nitel pe la voi....la voi cum e afara...uf k la e asa urat si noi avem asa un cef de duca...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

neatza zuzici!
La mine e o vreme afara horror! Luca de cateva nopti nu mai doarme bine, se trezeste si vrea joaca si drept urmare sunt cam chiauna de cap. la nopate a promis tati ca face nanitza cu el pote imi revin.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Lala la noi o vreme superba de cateva zile.Se simte primavara.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetele care va pregatiti pt vaccinul de 2 luni si vreti sa cumparati InfanrixHexa de la Matei Bals sa stiti ca nu-l mai au :(( , am sunat ieri la nr. 0213186100 si am cerut la cabinetul de vaccinare unde mi-a raspuns d-na dr aceea Bahuban sau cum o chemao si mi-a spus ca din pacate nu-l mai au.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Slava Domnului, am apucat si eu sa intru pe forum! Zici ca natura a complotat contra mea: cand aveam si eu un pic de timp sa intru pe net, nu mergea, alternativ, ba forumul ba netul. Acum scriu si eu!Noi tot iesim cu Mitsu in parc, am zis ca daca ne tinem de legatura, baietii nostri or sa se duca impreuna la bagaboante. Eu vorbesc mult ca de obicei si Mitsu mai zice si ea ceva cand apuca, saraca. In rest toate bune. Si azi astept telefon de la ea sa ne vedem.

Creatza, parca tu faci o listutza cu intalneala cu ocazia baby expo; count me in! Am iesit, s-a trezit plangaciosu'!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei

Poze David botez
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor HEEEEEEEEEELP!!!! Raman fara par in cap, e suficient sa trec mana prin par si adun smocuri intregi(ma mai ajuta si Luca de cate ori scapa mana in coama). Toata casa e plina de par nu ma stiu ce sa fac. ma puca disperarea!
Mai sunt zuzici care se confrunta cu asa ceva? Astept sfaturi. pup

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
- si la noi este vreme foarte urata afara chiar cred ca va ploua asa m-am saturat de vremea asta urata , oare chiar nu se mai face cald ?????
- noi am avut o seara cu o tentativa de colici dar i-am dat repede picaturile pentru colici si am scapat ieftin , am reusit sa dorm de la ora 23:30 pana dimineata la ora 5:30 cand s-a trezit pentru papa
- dimineata a avut si Maria un show de toata frumusetea dar cand am vrut s-o filmez am constatat cu stupoare ca aparatul foto nu are baterii
- in rest suntem bine cu totii
- va pup si va doresc o zi buna

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput