Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Mitsu, e SUPERB ingelashul tau!! :)) Eu tot timpul ma uit la pozele voastre.

Tre' sa marturisesc ca si eu am inceput de o saptamana sa fumez...nu mult.. cam 2-3 tigari pe zi , dintre care 2 dupa ce se culca seara. Am inceput cu una si apoi...IMI VINE SA-MI TRAG PALME!! Incerc acum sa ma las...

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

si-acu, la somn!

am dat test d elimba azi. m-au pus la nivelul care trebuie. incep scoala! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! si mama ramane aici pana pe 27 iunie! sta cu gaga inainte d emasa. p-orma gaga o sa mearga la gradi cu bruno. si p-orma bruno la scoala. si... mai curge apa pe zenne pana aunci:))))

mi-e somn, la somn!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Stancutza, aaaa, uite ca d'alea am avut si eu in primele zile de la nastere... Basicute, that is. Galbene, pline de plasma d'aia. Ca erau canalele inguste si bebe tragea cu sarg (cand a regurgitat prima data, in a doua zi de viata, a umplut patul de colostru, cred ca erau vreo 50 de ml! s-au crucit si alea pe acolo... Si iti dai seama, cum sa iasa atata din canalele alea "virgine" hihihi, cand eu daca apasam abia ieseau careva picaturi... In fine, au trecut cu Garmastan si mi-am spus ca nu merita mentionate...)

miri, pai baga un nr pe privat, daca nu ti-e mila de el sa il alienezi da' o sa te sun cand oi avea ce-ti povesti, si mai ales cand oi avea ce te intreba ca acum... Poate ca o sa am numai de luat cativa shlapi... Si nu-mi prea vine la socoteala hihihi! Glumesc! Sa imi gasesc dispozitia si iti voi asculta cu drag vocea! Da' sa stii ca eu sunt timida

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Miri, felicitari pentru rezultatul testului! Ce scoala incepi?
Si la pozele voastre ma uit mereu, ca le-am salvat la bookmarks:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

stancutsa, in princip basicile din varful sfarcului se fac din pozitie incorecta la supt. bine c-au trecut si ca sunteti pe calea cea dreapta!:) pup fata pentru curaj!

Uff mai Miri stiu...de fapt aproape toate probl sanilor "alaptatori" se fac de la pozitionare incorecta...eu acum STIU cand nu e bine, dar cateodata (foame maxima, frustrare de flux lent, colici) e greu sa prinda cum trebuie. Dar am vazut si ce linistit suge cand e lapticul mult...ceea ce la mine nu e tot timpul...Oricum, a fost un cerc vicios, ca durerile pot inhiba reflexul de ejectie a laptelui, laptele nu vine, copilul suge prost de frustrare si atunci nici productia nu e stimulata ca lumea...si uite asa avem un bebe slabut cu mami ranita . Dar mi-a trebuit ceva ca sa ajung la concluziile astea, si inca mi-e putina teama ca pot reveni senzatiile nasoale. Toate sub apasarea stresului ca a prea slabanogica Sofia mea...si asa si e... la 10 sapt, 4 kile 300.... vai de curisoru' ei ...dar creste, incet dar creste...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

miri, nu stiam ca d'aia erau basicile... Credeam ca e fortata problema... Da' te cred Cum adica incepi scoala? O sa fii profa? Sau studiezi la belgi?

miki.... Nu suntem frumosi... Dar m-am obisnuit cu el si nu mai poate mami de dragul lui... Ce sa mai zic de Saara... De fiecare data cand ma gandesc sa am o fetita ma gandesc la fatzuca ei plina si la bentita aia funky cu fundita am zis ca asa o sa imi pun si eu la botez ca si-asa tre' sa am ceva pe cap in biserica.... Plus ca ma topesc dupa ea in rochitza...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mda, ma trimite Miri la culcare dar eu mor de ras aicea...
Mitsule ce ma distrasi...voce de marinar beat zici?Pai tot ii aratam eu poze cu tine lu'barbatamiu...avem ceva in comun.....ca el marinar...nu prea bea...dar ai tu vocea...hi.hi...

Stancutza ,asculta de CREATZA ca zice bine ;bineinteles ca poti sa stai langa copil si sa ajuti la imbracat...

fug la suzy...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 6 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Aaa, Ellenuta, nu stiu daca am mai spus-o referitor la tsocait... Bebe C. face asa tot timpul mai nou Nu cred ca e din cauza de debit mare, ca inainte nu il deranja, sugea ca la carte... Acum scoate zgomotul ala nesuferit pana la ultima picatura, ca nu mai deschide gurita cum trebuie, apuca mai putin de areola si cand trage de sfarc, acesta "se termina mai inainte de vreme", adica nu ii mai ajunge pana in gat, il scapa cu limbuta la fiecare inghititura. Nu pot sa il determin sa deschida gurita maaare si hap! Incerc sa ii tin cu degetele de falcute sa il fortez, dar ajung sa ii provoc durere :( si ma las pagubasa... Si cel mai tare ma deranjeaza ca a pierdut ceva frumos, special, pe care il avea din nastere, nu l-am invatat eu, si nimeni... Dupa fiecare inghititura tragea un geamat satisfacut, nu de durere, nu de nimic, se simtea placerea... Se uita in ochii mei si imi multumea cu fiecare inghititura... Acum nu mai face asta... Ma urasc... De ce exista scoala????

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Mai Isidora, nu stiu de ce, dar tot am impresia ca vrei sa mi-l pasezi pe Mr. Sotz... Aveti un open marriage?

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Vai si cata treaba am de facuuuut.... Si eu frec duda pe net... Am intins canapeaua si acum toata camera e full... Mai am 1 metru patrat pe unde circul la calculator... In rest... Masa, patul, carutul, masa de intins rufe... Ocupa toata camera... Am pozitionat rufele drept in fata sifonierului... Strategic... Acum am un morman de tzoale aruncate in mijlocul patului... Pe care mai sunt si centrul de joaca si cosuletul lui bb C. Nici nu il mai vad de aici, ma ridic periodic sa il verific daca respira. Pe Conrad, nu cosuletul Ma bag sa caut locuri de inchiriat... Imi place tare mult aici, m-am obisnuit cu familia asta, dar mi-ar trebui cel putin inca pe atata spatiu si un balcon, ceva... Ca simt ca o iau razna sa usuc hainele in camera unde dorm... Uf ce grea e viata asta.

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput