Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
miri_mik spune:
felicitari! ce usurare trebuie sa fie pt toata lumea, si mai ales pt ea, ca ati scapat de ham! s-aveti drum bun spre casa!
quote:
Originally posted by irlandeza
Buna seara zuzici .
Azi am implinit 3 luni !!! Suntem asa fericiti. Alexia e o scumpa si e f. f. cumintica. Nu stiu daca a plans de 5 ori pana acum. Daca nu-i place ceva doar scoate sunete, ca o avertizare. Doarme toata noaptea , cu doar 2 treziri pt papa, si ziua aproape la fel. Daca a papat si e schimbata , doarme si cate 4 ore, in carucior afara, iar in casa cate 2-3 ore. Mai are cate o zi in care doarme f. putin ziua, dar f. rar se intampla.
Am fost la dr. sapt. trecuta si i-a scos hamul. Nu mai are nevoie de el. Mai mergem la control o data/luna.
Apopi am fost la verificarea de 3 luni. Are 6 kg (3.685 gr.la naster) si 62 cm (53.5 cm la nastere). Dr. a zis ca e bine. Nu stiu daca vom dubla greutatea de la nastere pana la 4 luni, e asa energica ca nu sta o clipa locului, dar nu conteaza, important e sa fie sanatoasa.
Circumferinta capului e aproape 40 cm ( 39 cm si trei sferturi), ochii sunt OK, auzul la fel.
Per total e FOARTE BINE. Asa ca putem pleca in Ro. linistiti.
A, si a zis dr. ca putem incepe diversificarea de la 5 luni. Am primit si o carticica f. interesanta legata de diversificare, trebuie sa o citesc.
P.S. Avem si poze , trebuie doar sa le descarc. Poate le pun maine.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
i-as fi dat lui bruno susezta pana la 5 ani daca ar fi vrut-o, dar cand s-a dus la gradi copiii i-au furat suzeta... a ramas cu degetul. sa vezi tu nervi pe mine acum... daca au nevoie de consolare, suzeta sau deget... necazul e acelasi:(
quote:
Originally posted by irlandezaquote:
Originally posted by stoisor
Dani parerile sunt impartite cu suptul zuzetei sa stii.....poate e mai bine de ex cumnata mea o facut niste ochii cand o vazut-o pe Sara cu zuzeta de zici ca ce am facut.....eu i-am dat-o pt ca noaptea se trezea urland direct de foame nu apucam sa i fac laptele si trezea toata casa.....asa i-am dat zuzeta pe urlat de foame ,insa unii zic ca nu i bine sa suga la zuzeta altii zic ca nu are nimic ,cert e ca se pune pe un urlat cand o scapa de arde casa
Anca sper sa gasesc numai zuzeta ca sterilizator ti-am zis ca trebuie sa iau altul,nu pot sa le fierb dupa fiecare masa,mi greu sa urc si sa cobor atat prin casa
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
La aceasta varsta suzeta nu e un pericol. Dupa varsta de un an se deformeaza gingia si dintisorii sunt impinsi in afara, atunci nu mai trebuie data suzeta. Aici am vazut copilasi de 2-3 ani cu suzeta in gura , nu prea mi se pare normal, dar....fiecare face cum crede.
Honey, mersi pt. informatii si sfaturi.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Mitsu-bishu spune:
isi, de bubitse era vb in prima fraza. Nu stiu ce o sa ne facem la vara... Cu toata caldura aia... O sa fie spuziti non-stop... O sa ii arunc cu galeata cu apa minerala direct, ca pana trag eu ser cu seringa...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
stancutza spune:
Mitsu, stai ca n-a fost asa bloody treaba tot timpul...cele mai nasoale senzatii au fost cand mameloanele erau "doar" inflamate, si durea ca naiba la fiecare miscare de supt...si recent, dupa episodul cu mastita, cand mandra mea parca innebunise si ma rodea pe bune, m-am trezit cu cate o basica in varf de sfarc maaama ce usturau alea, ce bine ca au trecut! Nici nu v-am mai scris atunci de ele, ca imi era jena really, numai pe alea nu le avusesem!!! Dar imi dau seama ca am probabil o sensibilitate proprie. Acum "in principiu" nu mai doare, dar depinde foarte mult de miscarile pe care le face ea. Daca ajungem la frustrare ca nu curge lapticul repede, si la tras de san in toate partile, ros si muscat, apoi iar ma ustura, ma dau cu Bepanthen si ma rog sa nu i se faca foame inainte de doua- trei ore ca sa ma refac putin.
Isidora, gand la gand ca tipam dupa tine mai devreme...nu stiu ce sa te sfatuiesc cu bebe Ioan, noi nu ne incadram la mese asa dese decat la pragurile de crestere - nu cumva are sase saptamani acum? Poate isi mai spatiaza mesele dupa asta! Iti urez sa treaca repede-repede perioada asta, ma mir ca rezisti, o mai ai si pe Isi mica...sotul tau e plecat nu? Cred ca nu ti-e usor, desi tu pari puternica si curajoasa!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
miri_mik spune:
mitsule, isi suge anita degetelu' zic io.acu care intra mai repede in gurita, si cum o fi, doar sa fie de supt. cert e ca e mortala:))
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
alina, sa nu mi-o iei in nume de rau, nu vreau sa cobesc , dar la cum roade ea degetelul... Cred ca ii ies dintii... Adica pe aratator nu il suge, il roade, sau, cel putin, mie asa mi se pare... O fi posibil de pe acuma????
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
e de laudat! dar tu ce cauti pe net la ora asta? pe langa ca esti suzeta, mai chef de scris? da repede un pupic si fugi in pat!
si mersi inca o data pentru linkuri. pun eu biciul pe mama, ia sa vezi cums e conformeaza.:)))
quote:
Originally posted by isidora
Mitsule,si noi avem bubite din alea o gramada...si ma enerveaza la culme...Oare trec pana la botez? 4 mai?
Alina023,scumpa rau Anita voastra!
Remiclea ,si Adelina -o dulce,sa o mananci nu alta.Am citit si povestea..ai talent de narator si m-ai facut sa plang.
Irlandeza ,felicitari pt. cele 3 lunute!La multi ani!Pup dulceata mica!
Fetelor,eu abia ieri am reusit sa-i aud vocea lui Miri_mik....si ce credeti surpriza!!!In spatele unei tipe zen,cool,tare,super wonder woman se ascunde un glas duios de matzuca rasgaiata!Parol, ea a spus-o!Mare soc am avut...ma asteptam la ceva mai autoritar ca pe forum...chiar tremuram putin -ca ma stiam cu musca pe biberonul cu formula-cand colo ea sexi fetelor si in voce si calda si feminina si pisicoasa....Dar nu mi-o pot inchipui nicicum spunand cu vocea aia dreaci...Hi,hi...
Noi suntem obositi fratioarelor de mai putem....Suge Ioan noaptea la 1 ora jumate 2 cel mult....si i-am spus ca-l parasc la zuze pe forum sa vedem ce iese.Mai nou ma cheama Suzy;sunt folosita pe post de suzeta la greu...are un reflex de supt ceva de speriat...
GRATIELA,un sfat ceva?Am retinut ca tu ii dadeai Ozanei sa suga la 90 de min.noaptea? ???Sau am visat eu?Cum ai rezistat?
Se mai schimba?
Anyone????????Ajutor!!!!!Accept orice sfat!
Sa-l laud? Sa nu-l laud?
La o luna aveam 5 kg.si 57 de cm,dormim de la 3 saptamani pe burta dimineata de la 6 la 8 -nu intotdeauna ce-i drept-isi tine capul sus tantos din maternitate-motiv pt. care ii spunem Suricatul-de la suricatele de pe ANIMAL pLANET ,si se -mpinge in picioare de numa.
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( o luna)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
mitsu, sunt a dreaq! dar tehnica asta dom'le! s-o auzi pe isidora! iti vine sa te cuibaresti la ea in brate sa te mangaie in par si sa-ti bagi degetul in gura. e o voce calda de mamica adevarata. io... mai putin. dar nue rea sa m-apuc sa scot dreacii toti din mine la teleon, nu cu cine mi-e drag:))) ia pune mana si suna:) ca nu masupar:)))
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
isidora, nu stiu, ca si pe mine ma dispera... Noroc ca a zis Dani de Creata ca pozele alea importante si in prim plan se prelucreaza toate hihihi. Asaaaaaa cu miss miri? Hihihi, nici eu nu ma asteptam! Ziceam ca o avea o voce asa, mai taioasa si versata, de gospodina autoritara! Ia s-o sun si eu, sa vada ca mitsu panikardu' are voce de marinar beat de la tutun, domnilor, de la tutun! Am glumit, miri, sper ca nu te superi... Da' asa lasi impresia, de femeie un pic a dreaq...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
creata2008 spune:
Stancuta, sa ma exprim elegant, in maniera-mi caracteristica: ETEEEE, fleosc!!! Faci ce ai tu chef sa faci, ca doar e copilul tau. Stai unde vrei, vorbesti cu ea, ajuti la imbracat si dezbracat... O sa vezi in poze ca eu m-am bagat in fata, ca sa zic asa. Bine, pe parcurusul citirii din carte, am stat cu Dani si ai nostri in laterala dreapta, apoi la imbracat si dezbracat, am ajutat-o pe prietena mea. Dar ea a tinut-o tot timpul in brate, de cand am scos-o din masina si pana cand am pus-o inapoi in scoica. Adevarul e ca nu stiu ce spune traditia, dar nu prea mi-a pasat.
O sa iasa totul bine, stai linistita. Oricum, iti tin pumnii! Dar stai zen!
quote:
Originally posted by stancutza
Am emotii bineinteles, de parca pe mine m-ar baga in cristelnita...fetele care ati botezat deja copiii, e adevarat ca mamele trebuie sa stea mai deoparte in timpul ceremoniei? Nu ma pot baga si eu la imbracat / dezbracat? Plus ca sunt sigura ca o sa planga, vreau sa ma pot apropia de ea din cand in cand sa ii vorbesc, sa incerc sa o linistesc!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miri_mik spune:
stancutsa, in princip basicile din varful sfarcului se fac din pozitie incorecta la supt. bine c-au trecut si ca sunteti pe calea cea dreapta!:) pup fata pentru curaj!
quote:
Originally posted by stancutza
Mitsu, stai ca n-a fost asa bloody treaba tot timpul...cele mai nasoale senzatii au fost cand mameloanele erau "doar" inflamate, si durea ca naiba la fiecare miscare de supt...si recent, dupa episodul cu mastita, cand mandra mea parca innebunise si ma rodea pe bune, m-am trezit cu cate o basica in varf de sfarc maaama ce usturau alea, ce bine ca au trecut! Nici nu v-am mai scris atunci de ele, ca imi era jena really, numai pe alea nu le avusesem!!! Dar imi dau seama ca am probabil o sensibilitate proprie. Acum "in principiu" nu mai doare, dar depinde foarte mult de miscarile pe care le face ea. Daca ajungem la frustrare ca nu curge lapticul repede, si la tras de san in toate partile, ros si muscat, apoi iar ma ustura, ma dau cu Bepanthen si ma rog sa nu i se faca foame inainte de doua- trei ore ca sa ma refac putin.
Isidora, gand la gand ca tipam dupa tine mai devreme...nu stiu ce sa te sfatuiesc cu bebe Ioan, noi nu ne incadram la mese asa dese decat la pragurile de crestere - nu cumva are sase saptamani acum? Poate isi mai spatiaza mesele dupa asta! Iti urez sa treaca repede-repede perioada asta, ma mir ca rezisti, o mai ai si pe Isi mica...sotul tau e plecat nu? Cred ca nu ti-e usor, desi tu pari puternica si curajoasa!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
isidora spune:
Am mai vazut poze de copii super frumosi:de cREATZA,STANCUTZA,RAMONAB,STOISOR,IRYNOUKA,SHOSE-e luata nu,Mariuca?-,KALOSALINA,GINETTE,GINGER-CE GREU TB. SA-TI FIE DAR CE COMORI ACOLO,GUGUSTIUC,LALA20,VIRGO-SEXI SI FRUMOASA INDEED,CESKA,ANCA SOARE , HONEY ,JELLIMONI,MIKI FINLADA,LOUIZA,DONIRO,ANCA B,DANYBV,ELLENUTA,LAURA DIMITRIS- CE COSTUM FRUMOS SI CE BAIAT ASEMENEA...,GRATIELA, SI parca atat dar parca vad ca iar am uitat pe cineva...
Oricum copii mia frumosi ca ai nostri n-are nimeni....daca am ajuns sa-l vad si eu frumos pe al meu inseamna ca asa tb. sa fie.
lAURA si la Isidora am folosit Elidel pana intr-o luna parca,dupa care a trecut si n-au mai aparut leziuni decat mici si razlete,de neluat in seama...dadeam de 2 ori cu Elidel si trecea...Mi-a fost recomandata atunci,acum 4 ani de cel mai bun dermatolog din Constanta,un tip deschis f. informat din afara...
Irynouka,pup Rareselul sa treaca scarbosenia asta de dermatita!
Sa stii ca la Isidora de la 5 luni-de la prima aparitie pe barbita,la inchietura mainii si putin la picior n-au mai aparut pana acum decat f. rar -de 3 ori cel mult si nespecific.Eu sper din suflet sa patiti la fel!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 6 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi