Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Am revenit la vechiurile obiceiuri... E trecut de 00:00 si eu umplu pagini singura... Unde sunteeeti???
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrittza spune:
mai da aveti limbarita in seara asta!2 nopti m-ati lasat singura pe aici si azi cand am de lucru si nu pot sta pe forum umpleti pagini una dupa alta! fetele si toti clopoteii.
noua nu ne place pe burticaaa!avem 7 saptamani jumate si nu sta decat cu burta pe piciorul meu sau pe mine.dar in pat nu sta deloc.
de ce oare?
mitsule esti mortala!
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
gabrittza spune:
mitsu aici sunt!
ma vezi?
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Morning, gabrittza! Pai... Nici noi nu ne mai descurcam cu statul pe burtica, adica ii place, dar trebuie sa il tin de cap ca el sta cu fata indesata in saltea si suge cearsaful... Cica e tzitzi pe acolo... Tot ce ii atinge fata e bun de supt... Si nu mai sta pe falcuta decat cand e rupt de somn... Si atunci stau cu ochii pe el. Adica daca sunt eu la calc il pun langa mine sa doarma asa, altfel nu... In rest... Am vazut ca il calmeaza pe burtica... Ii trec colicile... Dar adevarul e ca eu din primele zile de viata l-am pus asa. De aia sta, cred.
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
isidora spune:
I'M BACK DAR NU STAU decat un mesaj...
Gabrizza si cu Daria am vazut poze ...o scumpete de fata ,sava traiasca!
Stancutza,grea cruce ai tu;mi se rupe sufletul de tine dar stiu ca pana la urma suferinta iti va fi rasplatita.
Stii ca si pe mine au inceput sa ma doara sanii?Din cauza de supt prea des si intins cand mai scade laptele...si ma gandesc la tine de cate ori ma dor si imi spun ca oricat m-ar durea nu sufar mai rau decat tine...O sa treaca si asta!pup dulce apasat!Abia astept poze de la botez!
DE Tina,mai stie cineva ceva?Nr. ei de telefon e pe contul zuzelor?
Va pupic ,noapte buna!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 6 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
gabrittza spune:
pai si eu stau langa ea cand o pun pe burtica.ma asteapta o noapte luuunga.am fost cu ea in curte si a dormit bineinteles.cand am intrat in casa mai dormit a mai mancat si la 7 a adormit.si s-a trezit acu la 12,am facut repede baita,a papat,a adormit,dar surpriza cand am pus-o in patut a inceput sa rada!
acu se cearta cu caruselu ca nu se invarte singur hihi
stai sa il invart......gata
acu rade la el.hihihi.
ce ma fac ca am de lucru si ea nu mai adoarme curand?
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
gabrittza spune:
multumesc tuturor care mi ati laudat printesa,toti clopoteii sunt superbi(mitsu daca mai zici ceva de bebe te bat)
si mamicile de asemenea.abia astept sa va vad la intalnire mai ales ca eu vin pentru prima data sa va cunosc!abia astept
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Mitsu-bishu spune:
Mai gabrittza, intr-adevar frumoasa foc printsesica ta! Nu stiu ce te faci, cred ca nu trebuia lasata sa doarma atata... Lui C. i s-a intamplat de 3, max. 4 ori de cand e pe lume sa nu adoarma dupa baie... Din cauza ca dormise mult inainte. Asa ca seara nu il mai las sa doarma. Da' oricum nu adoarme el de fel... Titirezul lu' mama! Il las sa se agite cat o vrea si il "azvarl" in apa si apoi papa bine si adoarme lat... Acu' stai si o "entertain", n-ai ce sa ii faci. Da' vezi sa nu isi schimbe programul... Ca ar fi bine pentru nervii tai sa nu se repete situatia...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
gabrittza spune:
iar am ramas singura?
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Mitsu-bishu spune:
Aaaaa, si abia astept sa ne vedem! Mai, daca ar veni atatea fete cate zic ca vin... Ar fi genial! Dar parca vad ca nu o sa vina nici jumate
Dar hai sa va dau un imbold: mai, fetelor, tre' sa ne vedem pe viu, sa ne studiem bebeii, degeaba vorbim de kg si centimetri si zambete si gangureli, sa ii vedem in realitate, sa ii ciupim si dragalim fiecare pe al celorlalte, sa ii zapacim de cap si epuizam! Si sa intram cu toatele seara pe forum, sa fie aici un "embouteillage" de zuze, sa povestim cum dorm bebeii franti... Hihihi, ce plutesc eu pe norisori roz la ora asta...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!