Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu as bea o cesca de ceai caldut,mersi frumos!
La Iasi e urat..ploua si e mohorat si mi-a udat rufele aproape uscate de afara..
Ieri am spalat toata ziua(aproape),s-au si uscat doua randuri,pe ultimul l-a prins ploaia as'noapte si acum sant leoarca...
Speram sa nu tina mult,azi avem balet de la 12 , am de stat pe langa sala pana termina si ma face ciuciulete daca nu se opreste ploaia..:(

CAta..mult succes la vaccin! Eu stiu ce inseamna copil care nu suporta acele.A mea e o fricoasa si jumatate,cat a fost mai mica o tuineam,ne descurcam eu si taicasu,acum nu mai pot,curand a trebuit sa facem analizele la sange si a fost un chin pentru mine,m-am jurat ca n-o mai intep niciodata..
Pur si simplu n-am putut face nimic pana n-am convins-o sa stea,nu de alta da-i mai nenorocea vena..

GAbi,asa patim si noi pe aici,vin oameni din alte orase sa viziteze Gradina Botanica,Palatul,biserici,manastiri (ce avem prin oras)..si noi nu mai apucam.Adica am vizitat Palatul Culturii(ridicat de Stefan cel Mare-acum muzeu cu multe sectii)cu scoala cand eram mica si apoi cu fii-mea..:)..noroc cu ea ca ma mai scoate din casa pe la muzee.

Cata,ce ciorbita ai facut? Eu acum ma pregatesc sa fac una de vitel.
V-am pupacit..ma duc la treburi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.Eu sunt prin zona..ma pregatesc de iesit in oras mai pe seara,asa ca ma fac frumoasa.Sarbatorim 1 an de relatie .
Scuze pt lipsa mea,dar am tot muncit.
Totusi va dau niste vesti, am stabilit ca in primavara viitoare facem si nunta,am fi vrut in toamna,dar n-ar putea sa ajunga si anumiti oameni importanti pt iubitul meu la nunta si vreau sa ne fie alaturi toti parintii si toti cei dragi.Si tot atunci am zis ca ne apucam si de un bb..(de fapt fie vba intre noi,am hotarat sa nu ne mai protejam si daca este sa fie,este binevenit oricand)
..Si sunt asa de fericita azi..
Va pupic si va doresc o zi excelenta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Leditia, felicitari ptr. ca ati luat asa frumoase hotarari! Sa fie intr-un ceas bun, asa se zice, asa iti urez si eu!!! Si felicitari ptr. anul care a trecut, sa fie cat mai multi de-acum incolo!!
Ieri am terminat un roman tare usor dar tare hazliu, "La cumparaturi in rochie de mireasa" (Sophie Kinsella)", si acum cand ai scris de rude, rubedenii pe care le asteptati ptr. nunta mi-a zburat gandul la carte. Am luat toate cartile (5) din seria asta si sunt foarte relaxante si distractive.
Lilia, si eu as sta in casa, si as citi incontinuu, si as rontai cate ceva, mai ales cu ploaia asta care nu se mai termina!
Adi, cum a fost la balet?? Te-a udat ploaia pana la urma, sau ai reusit sa te adapostesti pe undeva?
Catutza, si eu am facut ciorbita aseara, doar ca a fost de legume...
Gabi, pupici si pentru Bogdanelu'
Pupici

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

INDEMN LA LUPTÃ
de Radu Gyr (poezie scrisa in inchisoarea de la Aiud)

Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care sa lupte nu mai vor.

Cat inima in piept iti canta
ce’nseamna’n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa’n colb de-o spada franta
cand te ridici cu’n steag, mai sus ?

Infrant nu esti atunci cand sangeri,
nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.

Pentru oamenii care renunta la vis… Se stiu ei…

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara dragele mele

Katty , spune-mi te rog mai multe despre Sveti Vlas. cunosti pe cineva care a fost acolo? cum sunt preturile?in ce perioada va costa 500E apartamentul? prin ce agentie plecati -da un link te rog eu va doresc sa plecati ca face bine

Leditia , la cat mai multi ani!

Adriana , mai avem pana la vaccin, Bia pe 2 mai face 2,5 ani. dar cred ca il aman pana mai in vara ca acum e si racita destul de rau, daca ma duc cu ea la dr o duc in pantaloni ca e frig...asa ca daca o vaccinam in iulie-august e mult mai bine . Oricum daca ar fi dupa mine nu i l-as mai face ca nu ii vad neaparat rostul si stiu ca o chinuie.Si Bia face urat cand ii ia sange off numai mama sa nu fii

Am facut ciorba de pui (singura pe care o prefera Bia mea-uneori mi se taie de ciorba de pui dar....trebuie sa ne luam dupa "sefa" ). Azi iar am gatit, am stat juma de zi in bucatarie am facut chiftelute, chiftelute marinate , ficat cu sos, un lighean de gogosi (tot pofta Biancai) si o salata cu hering afumat. Asa ca acum ma ustura talpile de atata stat in picioare.
Maine ma apuc de curatenia de Paste- sper sa o termin pana atunci ca eu fac in stange si a mea fata in dreapta face dezastru....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si de la mine!!

quote:
Originally posted by catutza

Buna seara dragele mele

Katty , spune-mi te rog mai multe despre Sveti Vlas. cunosti pe cineva care a fost acolo? cum sunt preturile?in ce perioada va costa 500E apartamentul? prin ce agentie plecati -da un link te rog eu va doresc sa plecati ca face bine

Catutza, sora mea a fost anul trecut, iti pun aici cateva poze de la hotelul la care au stat (Dolce vita, parca) si din imprejurimi! O sa intreb prin ce agentie au fost atunci, de fapt au fost prima data la sf. lui iunie, le-a placut, si-au rezervat si ptr. septembrie, au fost si a doua oara si atunci si-au rezervat pentru iunie anul asta, dar nu la acelasi hotel unde au stat ci direct la o vila de pe-acolo. Si fiindca au rezervat din timp le-a dat pretul asta.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O zi buna va doresc,eu mi-s varza,
Bodo a facut aseara febra 39,4;de la o indigestie(trei sarmale a mancat dar ficatul lui ),stari de greata si crampe la "stomacel-burtica".
Azi era ziua lui de gradi dar ,multumesc lui DD ca a adormit pe ;la 3 azi dimineata si s-a trezit la ora 10.Nu mai are febra e vesel si se joaca cu"Henli,Deiiin"(Henry,Janne)(pewrsonaje din desene animate).Eu in schimb......

Este o zi buna pentru sustinerea unor examene sau interviuri, mai ales, daca te gandesti sa-ti schimbi locul de munca.
Te simti in forma si vei reusi sa le transmiti starea ta si celor din jur. Te poti astepta la o schimbare a relatiilor cu anturajul. Prietenii iti pot reprosa ca persoana iubita este mult prea posesiva si nu mai ai timp si pentru ei. Dragostea este o prioritate pentru tine.

Altul:

16 aprilie

Astazi vei avea o stare de spirit buna, iar optimismul tau va invinge temerile de orice fel, care iti provocau tensiuni mentale inutile. Ajunge sa iti doresti ceva si totul se va implini fara sa fii nevoita sa depui prea multe eforturi. Este o zi foarte potrivita pentru a rezolva problemele personale, de care nu ai avut timp sa te ocupi pana acum. Lucrurile vor decurge conform planurilor tale si nu te vei confrunta cu situatii neplacute sau neprevazute.

* Dragoste: Exista posibilitatea ca o persoana pe care ai cunoscut-o prin intermediul prietenilor sa iti trezeasca interesul si sa te simti puternica atrasa de aceasta. Relatia cu aceasta ar putea ramane o simpla amicitie, insa daca iti vei da putin silinta, ar putea sa se transforme intr-o frumoasa poveste de dragoste.

* Cariera: Te poti astepta ca sefii sa iti arunce in spate responsabilitati nedorite sau sa te puna sa termini treburi si proiecte abandonate de alti colegi. Nu spera sa primesti laude pentru munca depusa sau sa fii apreciata pentru eforturile tale.

Adi cred ca asa se intampla peste tot
Leditia sa dea DD sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti,
Acnca stiu ca ai mult de lucru la servici dar te astept in Wk,
Daria sper sa va intoarceti multumite
katty,Catutza

La Ct a ploua de azi noapte pana pe la 9 azi dimineata si acum sunt tot nori.

Uitati si cafa [cafe] si
intregul al celor mai si mai

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

Gabi , multa sanatate lui Bogdanici-arici sper sa nu mai aiba crampe si febra, iar tie o tare sa faci fata zilei de azi fara sa te ia somnul

Katty , am vazut pozele, sunt superbe! am recunoscut Nessebar-acolo am ajuns si noi in vizita. Eu tin pumnii sa plecati si voi anul asta ca e foarte frumos si merita vazut.
Andrei ce face? cum e la gradi?

Fetelor ce faceti de Paste? plecati undeva? ce gatiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Leditia, La multi ani! Sarbatorire cat mai faina si mai romantica.
Dodo, sanatate maxima lui Bogdanel ii tin pumnii sa-si revina. Apropos, vezi ca incerc sa trimit cuburile promise chiar saptamana asta, dar depind de curier. Dau de stire cand pleaca de la mine.
Noi la munte am fost demolati ca in prima noapte al meu prunc a considerat ca mai bine urla decat sa doarma, nu stiu ce a fost cu el, nu ma asteptam deloc ca de la 3 dimineata sa nu mai doarma deloc. Asa ca sambata (ca am plecat de vineri sa prindem mai multa odihna ) am fost muci de oboseala. Am picat lati pe o poiana, super fain, noi dormeam (sau incercam sa dorm), iar nasii pazeau copilu atomic (ala de nu statea o clipa locului, de parca nu era treaz de la 3). Si cand a venit fiu-meu in fuga spre mine ... si a pus frana cu bocancu fix in capul meu ... am vazut stele verzi la propriu, mi s-a taiat respiratia si nu mai puteam vorbi ... tragic total. Mi-am revenit abia luni dupa lovitura aia, fortosu' lu' mama lui.
Cam astea fusera cele de weekend, de luni la plantatie ... si cu vremea asta asa uracioasa si mohorata imi vine sa ma culc si sa ma scol mai pe la vara ...

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

va [up s eu va doresc sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi.
leditia felicitari pentru viitoarea nunta si spor la treaba
pe toate katty, daria, lilia, adi, canuta ...scuze daca am omis pe cineva fara intentila!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput