Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata la fete cucuiete!
Miroase a WK-end cumva? Eu sper sa nu mai ploua ,sa putem iesi duminica la un gratar..din peste ca tot sant Floriile..Avem floricele printre noi? Eu am,fratele si sora..dar sper sa fie frumos sa putem iesi undeva afara ca m-am saturat de casa.

Leditia,felicitari si la mai multi ani buni si frumosi impreuna!
Sa fie intr-un ceas bun (hotararea luata) voi sa va iubiti ca vine si bebe..

Catalina,nu s-a facut balet,s-a imbolnavit profesoara,insa ne-a cam plouat pe drum spre casa(am vrut sa mergem pe jos) si mi-am starnit sinuzita de la vant si aer rece,asa-mi trebuie ca nu ma lecuiesc de mers prin ploaie..
Am citit si eu una din cartile Sophiei,nu mai stiu care ca nu era a mea,insa mi-a placut cum era scrisa, si intamplarile prin care trecea personajul..haioase..

Catutza,pupam Bia-galagia si incurajam mamica ..

Dodo,pupam Bodo..e bine?Multa sanatate!

Ralcat,a fost un wk-end cu peripetii..,pana la urma ce a avut copilul de a plans in miez de noapte?

Anca,multumim de urari,la fel si tie!

Dodo,daca vrei sa treci in listuta la mine:Catalina-Rucsandra-12 martie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza fetelor.
Ma pregatesc sa plec la munca si dupa plec in cautarea unei canapele ca n-o mai suport pe asta..ma omoara de spate..si dupa ce ca si asa nu dorm suficient,ma mai trezesc si cu dureri de spate.
Va pup pe toate,fara exceptie si va doresc weekend placut..eu in weekend lucrez

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna, fetelor
Nu stiu, m-a obosit postul, sau astenia de primavare sau nu mai stiu eu ce, dar sunt cam deprimata, caut solutii sa imi revin
Pentru inceput, primul pas e soarele care apare din cand in cand dintre nori..
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Un salut calduros si din Bucuresti.
Azi e cald si soare, drept urmare am o stare de spirit excelenta! Bate un pic vantul, dar nu deranjeaza!
Noi de Paste, duminica vom sarbatori, ca de obicei la mama, a doua zi va or veni la noi unii din fini cu fetita lor, iar de marti cred ca o sa plecam la sora mea la munte, pana duminica.
Asa ca de gatit nu voi gati mare lucru, o rulada de carne, o fripturica si cam atat. Pasca si cozonac o sa-mi faca mama!
Leditia, spor la cumpararea canapelei, nu aveti vre-un magazin Elvila in Constanta? Am vazut ca au canapele dragute! Am intrat acum la ei pe site, au si magazin in Constanta si poti comanda si online!
Lilia, da-i cu vitamine, daca te simti extenuata! Sau cu somn pe saturate!
Adriana, am multe persoane cu nume de flori in preajma, cred ca duminica voi da multe telefoane, dar deocamdata nu am stabilit nimic ptr. Florii!
La multi ani, si fratelui si surorii tale, cred ca o sa aveti mare petrecere duminica!
Ralcat, nu pare ca a fost prea interesanta cunostinta cu bocancu baietelului tau!!! Bine ca ti-ai revenit!
Gabi, cum se mai simte Bogdanel? Sper ca i-a trecut febra!
Sa aveti o zi cat mai placuta!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor ,
abia acum am ajuns in fata "cupiterului"
Bodo a fost azi la gradi iar eu la "coifor",a "inflorit si capul meu".Sotul m-a intrebat cat m-a costat cand i-am spus m-a intrebat daca cumva m-au scalpat de atatia bani,reactia puiului:wow mama,osu,..desene".Dar eu ma simt ok cum nu mai m-am simtit de mult,azi a fost o zi dedicata mie.Daca o sa reusesc sa conving soata sa "ma pozeze"atunci o sa-mi vedeti noul look.Dar cum il stiu la anul si la multi ani!

intregul .

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , vreau poze sa te vaaaad! ce bine ca ti-ai gasit timp si pentru tine! si mai ales ca te-a placut puiul mic

Katty , nici eu nu gatesc cine stie ce ca si noi vom fi plecati in ziua de Paste la socrii si la fini iar luni Mihai lucreaza iar eu cu Bia mergem la mama asa ca....o sa fac drob, oua rosii normal, prajituri si o salata de ciuperci cu maioneza si usturoi.
Spune-mi te rog cum faci rulada de carne?

Lilia , ca sa ridice putin moralul tu ec gatesti de Paste, sau pleci la ai tai in RM?

Anca , te si te asteptam in

Adriana , sa-ti traiasca sarbatoritii! si noi avem cativa sarbatoriti de Florii

Raluca , pacat ca a-ti avut asa peripetii in we

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Am gasit o canapea faina la Staer.Azi o luam,sa vedem cand or sa ne-o aduca si acasa.Partea aiurea ,ma rog,la alte magazine n-am intalnit politica asta..e ca transportul se plateste si aducerea ei acasa la fel.Acum,cand or aduce-o ei acasa e posibil sa fiu doar eu si evident ca n-o pot cara pe scari 2 etaje..In fine,acum ma intereseaza s-o aduc acasa si sa pot dormi si eu bine noaptea,restul sunt detalii.Initial mi se pusese pata pe una din piele..dar din cauza sistemului de extensie am renuntat la ea,caci se strica destul de repede daca e folosit intens.(cum ar fi in cazul meu..cam zilnic)
Va pupic si va doresc o zi superba..eu mai am putin si plec la job.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari din Iasi ! Multumesc ptr urari,nu stiu cum vom petrece ,deocamdata imi bat capul cu ce cadouri sa le cumpar,mici atentii nu neaparat foarte consistente.
Fratele meu(de ex)ar fi tare incantat sa primeasca ceva care sa aiba legatura cu Steaua(mare fan!!)..un tricou,fular,sapca,breloc sau toc de telefon,oare unde pot gasi?

Leditia ,ai gasit canapea?

Lilia,baga niste viatmine si incearca (dca poti) niste plimbari in aer liber si natura,fac bine la psihic..

Katty,uau..ce fain e sa ai sora la munte!!Vreau si eu sa am unde fugi ptr cateva zile la munte fara sa platesc milioane pe cazare...

Dodo,sa-ti fie de bine noul look!!Of,de cand ma chinui si eu sa-mi fac timp(si bani) ptr o zi petrecuta la un salon,manichiura,pedichiura,cosmetica,tuns si vopsit..insa in ritmul meu,parca vad ca ma prinde vara .PS:vrem poze!!

Catutza,ia spune repede ce prajituri vrei sa faci ptr Paste?
Noi avem acelasi meniu de cativa ani buni..anume:
-branzeturi proaspete(cas si urda)cu ceapa verde,ridichi,rosii, castraveti..
-ciorba de burta(face sotul),
-miel inabusit(tot sotul)daca avem musafiri facem si
-friptura de miel la tava(tot sotul hihi),
-oua rosii(eu si Catalina)
-cozonac(eu)-asta e primul an in care fac,am facut de Pastele catolic si mi-au iesit frumosi,prin urmare voi recidiva-,
-baigli(neaparat ptr ca ne-a placut si s-a papat tot,
-pasca cu cacao si branza(de astea fac mai multe si duc la fiecare frate, sora,parinti cate una)care pasca de fapt e ca un fel de prajitura cu branza,iar noutatea din acest an va fi
-prajitura Kinder(de pe culinar) prajitura pe care vreau s-o incerc deoarece mi-a placut cum arata si cred ca este foarte buna.

MA gandeam sa fac si o Alba ca zapada insa cred ca vor fi prea multe dulciuri,din care oricum voi da,doar ca ma gandeam sa fac si ceva acrisor intre atatia cozonaci si pascute dulci.

Dupa cum vedeti,eu ma voi ocupa doar de deserturi,mancarea o face sotul,pe care va trebui totusi sa-l asist,adica voi fi mana a doua:curatat,spalat tocat zarzavaturi...spalat vase dupa el!!Nu facem drob ca nu ne place in schimb avem intotdeauna clienti la mielul inabusit pe care-l face sotul,un fel de stufat ,pune carnita cu ceapa si usturoi verde si alte frunze si condimente intr-o oala de tuci ii lipeste capacul cu aluat ,la cuptor sta de la 3 ore in sus la foc mic si iese o bunatate..de mananci si oscioarele.

Hai ca v-am zapacit de cam si m-am intins cam mult.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna.
Catutza, rulada de carne o fac in locul drobului, deoarece sotul nu are voie organe de animale din cauza de urati (care fac pietre la rinichi celor predispusi), eu pregatesc compozitia identica cu cea de chiftelute (carne de porc si vita (pulpa) tocata, amestecata din belsug cu ceapa verde si usturoi, un pic de miez de paine, sare piper) Toata compozitia o pun in forme de cozonac (mama pune dedesubt frunze de spanac, cred ca o sa fac si eu anul asta la fel), la mijoc pun oua fierte ca sa se vada frumos cand tai felii si la cuptor. O sa mai trag cu ochiul si pe culinar sa ma "inspirez"!
Drob ne face mama putin, fiindca mie imi place dar nu din miel ci organe de porc si vita.
Adriana, suna foarte bine retetele tale de dulciuri, poate ne pui si noua linkul de la prajitura Kinder. Cozonac fac de vre-o cinci ani incoace, imi ies tare buni, dar e prea multa munca ptr. 2-3 cozonaci, asa ca anul asta i-am pasat lui mama, ea face multi, asa ca nu mai conteaza 2 in plus!
Cat despre fratele tau care e fan Steaua, e cam tarziu acum, dar data viitoare poti apela la noi sa cautam magazinul Stelei sa-ti luam ceva daca vrei ptr. el!
Leditia, sa stapaniti sanatosi canapeaua!!! Sa fie durabila si utila, sa nu mai simti in veci dureri de spate! Si s-o probati cat mai des cu putinta!
Gabita sa-ti fie de bine cu look-ul tau cel nou, mai ales ca le-a facut atata placere cupilului si sper si sotului! Cat despre poze, insista pe langa sot, fa frumos, fa urat, obliga-l dar pune poze sa te vedem cum arati!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Katty , eu drob fac din pui (ficat, pipote+inimi, piept de pui), verdeata, ceapa... totul invelit in foietaj. Eu nu mananc de miel iar asta de pui poate manca si Bia. Multumesc mult pentru reteta

Adriana , ce bine ca te ajuta sotul tau! si Mihai ma ajuta mult in bucatarie si stiu ce inseamna sa ai o mana de ajutor in casa. Eu cumpar cozonac de la auchan ca sunt foarte buni, fac 2 tavi de alba-ca-zapada si o tava de krem a'la krem si ajunge mancare nu fac ca plecam si in ziua de Paste si a doua zi si nu are rost sa stea in frigider degeaba, o sa fac marti pe 29.

Leditia , sa stapaniti sanatosi canapeaua!

Gabi voi ce faceti? nu ai spus nimic astazi

Adriana , tu ce crema faci la alba-ca-zapada?

revin, ma duc sa vad daca sa dezghetat frigiderul

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput