Leoaicele DC (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,azi am avut de platit facturi,
Adi nu stau bine la capitolul bani dar m-am suparat si de unde erau pt chirie,telefon...am luat si am plecat la "coifor"
Fetelor pozici noi cu Bodo si cu noua frezura gasiti postate pe blogul lui Bodo .Da-ti doar clik la semnatura unde apare blogul si apare direct .
intregul fara exceptie.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Buna ziua la toata lumea.
Stem bine, acasa, facem ordine ... si ne dam pe net ... sper ca sunteti bine, voi recupera paginile necitite si revin mai incolo.
Va pupam pe toate !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
katty spune:
Bine ai revenit, Daria, te asteptam cu povestiri din conced!!! Si poze, daca ai!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Am pus pozici. aici ne puteti vedea.
A fost foarte frumos. Stateam cate 4 ore jos in salina (la vrea 300 m adancime), erau 16-17 grade parca, iar copiii s-au distrat de minune. Ma bucur ca am ajuns cu bine acasa :-)
catutza spune:
Daria bine a-ti revenit ma duc acum sa ma uit la poze dar am vrut intai sa te salut. Cand ai tu timp scrie-mi si mie car e cazarea in zona, cat e intrarea cu ce se intra in salina? (eu am ajuns doar la Slanic Prahova unde se coboara cu liftul-il urasc! si la Turda la salina unde cobori pe jos-acolo a fost ok
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Catutza, pt 7 zile de salina am platit cam 35 lei pt amandoo, aveam trimitere de aici de la pediatra. Se merg cam 5 minute cu antobusul, apoi vreo 300 de scari de lemn pe jos, dar e super ok, in sus insa iti doresti un hamal, in timp de copilu` alearga fara nicio greata, cel putin Giulia urca scarile in toti dracii, ca la concurs.
Pensiunea e in urmatorul satuc, la 3 km, dar super spatioasa, curte, tot tacamul, tot acolo vom reveni. E vb de Pensiunea Kacso, oameni de treaba cu totii.
katty spune:
Foarte frumoase pozele din concediu, Daria, am citit si la subiectul tau cu Praidul detaliile concediului. Se vede ca s-au distrat copiii, nici nu-mi inchipuiam ca e asa frumos jos, imi inchipuiam ceva mai sobru si serios unde stai si inspiri! Ce mult i-a crescut parul Giuliei, iar in pozele in care doarme zici ca e un inger!!! un din partea mea!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
Daria , pai e super bine ca pret intrarea! prietena mea e la Slanic acum si o costa 12ron de adult si 6,5ron pentru baietelul mare (are 3,5ani). Pe voi va costat asa de putin pentru ca a-ti avut trimitere? te intreb ca as vrea sa ajungem si noi dar prin septembrie cred.
Am vazut pozele-sunt foarte frumoase, mi-a placut si salina (apropo, la jucariile gonglabile banuiesc ca se platea separat, nu?) iar pensiunea e tare cocheta!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Catutza, da, erau trimiteri simple de la pediatra si scria pe ambele bronsita acuta. Le-a verificat doamna de la bilete din statia de autobus. La cazare, 70 ron / apartament (2 camere cu paturi matrimoniale, baie+bucatarie dotate, plus curtea inchisa cu parcare pt auto. Imediat lanfa noi un magazin cu de toate, iar 2 km mai incolo, Corund-ul de unde am cumparat de toateee Si noi tot dupa 15 septembrie am vrea sa mergem ...
Aaa, gonflabilele 7 lei / cupil, dar te lasa si pt 5 dar nu-ti dadea bon fiscal. Acolo jos gasesti cafele, internet, de rontait una-alta dar mergeam cu rucsacele pline de acasa ... asta era partea nasoala. Ce am uitat, pantofiori ca la gradi, tare bine ne picau la gonflabile.
Scuzati ca m-am lungit ... poate mai bine cineva :-)))
Dodo-pui spune:
Daria bine v-ati intors.
Am vazut pozicile Giulia si mamica ei.
Se pare ca am un inceput de amigdalita,taman acum cand trebuie sa ma pup cu soacra-mea saptamana viitoare.
intregul .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!