Leoaicele DC (13)
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Ehe cred ca voi dansati....
Anca
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
anca_vlad spune:
o facusi si pe asta astazi adica in seara asta am fot si am terminat cu mica mea intervetie chirurgicala, conizatie se cheama si se face sub anestezie generala, sunt inca zombie si nu pot dormi, dovada ora la care scriu1
ma cam doare burta si am o stare de greata destul de naspa, peste 3 saptamani imi va veni rezultatul la biopsie, doamne ajuta sa fie bine, inca o perioada cu stres care se suprapune peste chinurile unui nou inceput la noul job, adaptare nervi si multe altele!
va pup si sa aveti un wee placut!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
szivarvany spune:
Anca, n-am stitu ca vei avea interventia, multa sanatate. O prietena deosebita nascuse bb3, fetita mult asteptata, la un an dupa conizatie. Am tremurat pana la rezultatul biopsiei impreuna, ca ea avea rezultate nasoale, insa totul e ok. Multi pupici la tine, sa-ti revii repede, sa si uiti episodul !!!
Un we frumos tuturor, sunt chiauna de somn, obosita si fara chef de bucatarit si curatenie ... bleahhhhhh ...
Va pup, voi fi prin zona azi ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O sambata frumoasa va doresc,la Ct e soare si cred ca si cald;
Anca o sa vezi ca o sa fie bine si apoi o sa vina si fratiorul/oara lui Vladut,
Daria spor la trebitza ,
De astazi situatia ta financiara se va imbunatati. Poti scapa definitiv de datorii si acest lucru va determina si imbunatatirea relatiei cu partenerul.
Ai mai multa grija cu sanatatea, pot aparea probleme. Dragostea este in continuare singurul lucru care te preocupa in aceasta perioada. De aceea poti intra in conflict cu sefii, mai ales daca vei incerca sa absentezi de la serviciu.
Altul:
Vei fi foarte calma astazi si vei avea o incredere sporita in propriile tale forte. Nu te vei limita doar la o atitudine pasiva, ci vei incearca sa transformi tot potentialul pe care il ai in actiune. Este timpul sa fii perseverenta, sa gandesti si sa actionezi sistematic. Ar fi indicat sa iti stabilesti teluri concrete si sa incerci sa iti atingi obiectivele stabilite.
* Dragoste: Perceptia ta despre cuplu si iubire in general se va schimba astazi si iti va fi mai usor sa iti exprimi sentimentele fata de partenerul tau. Vei fi mai putin suspicioasa la adresa lui si vei incerca sa fii mai intelegatoare fata de el. Relatia voastra se indreapta in direactia cea buna..
Va astept la o cafa si o gustarica .
intregul fara exceptie.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
neatza.
Azi imi vine si canapeua..
In rest weekendul asta am mare treaba..job,zugravit,aranjat prin casa..si tot nu se mai termina..Urmeaza apoi balconul..Offf,stau f f prost cu timpul liber..de fapt stam prost cu timpul liber amandoi..Plecam dim,venim seara tarziu..eu mai muncesc si-n weekenduri..nu mai e mult si vine si sesiunea de restante..si eu am una nenorocita la conta si apoi imediat incepe si sesiunea de vara si eu as lenevi..Imi lipsesc zilele de anul trecut cu munca de 8 ore ca toti oamenii normali si weekenduri libere,cu plimbari prin parc si pe malul marii..cu stat pe iarba in parc si stat de povesti..Acum nu mai am timp de nimic..Am impresia ca ziua nu-mi ajunge pt cate am de facut,ca sunt atat de obosita si ca vreau o pauza..sa fac si lucruri placute pt sufletul meu..gata..ca m-am plans destul..
Va doresc un weekend placut cu mult soare.
POZE
catutza spune:
LA MULTI ANI, FLORIILOR!!!!!! sa fiti sanatosi si fericiti, petrecere frumoasa!!!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
La multi ani!
tuturor celor care azi
isi serbeaza ziua onomastica;
multa sanatate si tot ce va doriti.
Noi ieri am fost la o petrecere ,la ziua unui baietel(baiatul nasilor) si atat s-a jucat ,tipat "chirait" si tot capitolul incat nici nu mi-am dat seama ca ar avea ceva.
Ajunsi acasa febra ,voma....prim urmare suntem pe antibiotic,nurofen+tratamentul pentru ochi.
Azi am fost in familie la biserica ,l-a impartasit pe Bodo (lui ii place f mult sa stea la slujbe,sa cante cu preotii.
Acum pare sa nu aiba febra(doarme caci azi noapte am stat in 3 reprize cu otet).
intregul .
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
florilor !
Dodo, sanatate multa lui Bogdanel !
O seara frumoasa sa aveti, fug la arhivat poze pe tzedeuri
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa ca voi va doresc;
21 aprilie
Este posibil ca tu sa detii unele informatii importante fara sa iti dai seama de acest lucru, iar o persoana care are nevoie de acestea s-ar putea sa creada ca tu nu vrei sa i le dezvalui. Daca aceasta va dori sa discute cu tine si sa afle detaliile care o intereseaza, arata-i ca esti dispusa sa ii oferi mai multe amanunte si ca nu ii ascunzi nimic. Demonstreaza-i ca esti deschisa dialogului si vei vedea ca aceasta nu va mai fi atat de suspicioasa si va incepe sa aiba incredere in tine.
* Dragoste: Iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita, insa acest lucru s-ar putea sa nu fie posibil in acest moment, fie din cauza programului incarcat pe care il aveti amandoi, fie din alte motive care nu depind de voi. Din fericire, aceasta situatie va fi temporara, asa ca, in curand, veti putea recupera momentele in care nu ati putut sa fiti impreuna.
* Cariera: La serviciu, s-ar putea sa te confrunti cu o problema pe care nu ai mai intalnit-o pana acum si care te depaseste. Nu este cazul sa intrii in panica si sa te stresezi din aceasta cauza. Apeleaza la ajutorul unui coleg, care te poate indruma si care stie cum trebuie sa procedezi in aceasta situatie.
Altul:
Esti atenta in relatiile cu copiii, in activitatea artistica sau poti castiga un premiu.
Relatia cu persoana iubita este foarte buna, dar pot aparea mici discutii contradictorii. Este o zi buna pentru sustinerea unor examene sau interviuri, mai ales, daca te gandesti sa-ti schimbi locul de munca. Te simti in forma si vei reusi sa le transmiti starea ta si celor din jur.
Poftiti si la o cafa si o gustarica .
Bodo e deja mai bine nu mai face febra si a reusit sa se odihneasca bine azi noapte.S-a trezit chiar vesel cu chef de joaca:pe taica-su il gonea la munca iar pe mine incerca sa ma gadile
intregul .
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Neatza.
Cand ajung si eu putin pe net fugiti toate?
Eu nu mi-am vazut capul de treaba in weekend..fugi la munca,zugravit acasa,curatenie,iar la job si tot asa..Mi-a venit si canapeaua..e superba si f f confortabila.
Evident ca n-am terminat cum credeam eu..dar saptamana asta sigur termin cu tot.
Faza aiurea e ca nu stiu ce tot am ca de cateva zile mi-e tot greata...
La multi ani tuturor florilor!
Va pupic dulcic si va doresc o saptamana frumoasa.
POZE