Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by katty

Buna.
Adriana, suna foarte bine retetele tale de dulciuri, poate ne pui si noua linkul de la prajitura Kinder.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18675/Kinder-Pingui/" target="_blank">aici gasesti prajitura kinder.Mie mi-a parut intreresanta si cum Catalinei ii plac cele din comert(cu multe E-uri) mi-am zis ca ar fi mai bine s-o fac eu ,fara e-uri..:)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catutza

Buna!

Adriana , tu ce crema faci la alba-ca-zapada?

revin, ma duc sa vad daca sa dezghetat frigiderul

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Am la acesta prajitura vre-o trei retete,toate diferite,ultima data am facut reteta dupa care facea mama sotului meu,si care are crema:

-1 pachet de unt
-5 linguri zahar pudra
-2 si 1/2 cana lapte
-5 linguri zahar
-2 lamai
-3 linguri faina
se spumeaza untul cu zahar pudra.faina se desface cu 1 cana lapte rece,restul de lapte se fierbe cu zaharul tos si coaja de la lamai,cand fierbe se toarna treptat faina desfacuta cu lapte.Crema fiarta se raceste si se amesteca cu untul spumat si zeama de lamaie.

Foile le fac din 3 oua,5 linguri e ulei,10 linguri de zahar,1 lingura de amoniac,sare,faina cat cuprinde(oua+zahar+ulei+amoniac stins cu z lamaie+faina pana devine un aluat potrivit de tare)

Mergi la inceput

V-am pupacit si va doresc o saptamana placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare,
Am trecut si noi de we si am inceput saptamana cu gandul la celalalt..

Noi in we am facut si noi curatenia de Pasti, am stricat perdelele, am fost in Parcul Tineretului, am mancat peste... una peste alta a fost un we plin
Am si poze noi, vedeti in contul din semnatura daca vreti

Catutza, da, merg acasa in MD, asa planificam, sa plecam vineri spre sambata. Sa ne-ajute Dumnezeu si sa ne pazeasca la drum ca tare mi-e frica de fiecare data cand plecam cu masina
Tin pumnii sa treaca cu bine ziua vaccinului

Leditia, felicitari pentru deciziile luate si pentru evolutia aranjarii casutei voastre
Greturi? Nu cumva bebe vrea sa vina mai repede decat e planificat?
Nasol ca esti atat de aglomerata...

Katty, da, vitamine cu siguranta tr sa iau, ca somn cat incape, nu stiu cand o sa fie...

Raluca, interesant we ati avut la munte? Mai sunt urmari si acuma?

Dodo, am vazut noua coafura, esti curajoasa sa iti schimbi radical look-ul, iti sta bine si vreau sa zic ca BOgdanel arata ft bine, se vede ca evolueaza mereu

Adi, te-ai descurcat cu cadourile?
Ce fericita esti ca sotul face mancarea de Pasti!
La noi se face multa mancare, si diversa, deja ma astept la un intreg meniu cand o sa ajung acasa la parintii mei si la pregatiri pana seara tarziu...

Daria, se pare ca v-ati odihnit foarte bine si intr-adevar preturile sunt super! O sa ma uit si eu la poze

Anca, nu stiam de interventie, tinem pumnii, totul trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma
Dodo, am vazut noua coafura, esti curajoasa sa iti schimbi radical look-ul, iti sta bine si vreau sa zic ca Bogdanel arata ft bine, se vede ca evolueaza mereu

asta nu-i nimic...am plecat castanie de acasa si cu parul lung si m-am intors blond cu par scurt,de "saracul"tata s-a uitat pe vizor si ia spus mamei:"o doamna blonda-i la usa".

Am mai postat in blog cateva pozici de sambata.
Adi am notat reteta de "kinder",si Bodo e fan ,
intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna tuturor Leoaicelor!
Vad ca ati avut un we incarcat! La fel si noi!
Adriana, multumesc ptr. link, am citit si bag seama ca se face destul de usor, doar ca sunt multe ingrediente. Tu in ce fel de tava ai facut? Mare sau medie? Si cam cat dureaza de cand incepi pana termini? Mi-am printat-o si poate o fac sambata!
Leditia ma bucur ca v-ati vazut cu canapeaua acasa! Ati terminat si curatenia, acum doar sarbatoarea sa vina!! Sper sa te simti mai bine acum! O avea dreptate Lilia, o fi cu ochisori, sau nici o sansa deocamdata?
Catutza, Lilia, Gabi, Daria va pupacesc pe toate si mai revin!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu stiu daca-i cu ochisori,dar noi ne dorim si cand o fi sa fie,sper sa fie intr-un ceas bun si sa ma ajute D-zeu sa duc sarcina la bun sfarsit cu bine si sa nasc un bb sanatos.
Acum caut doctori in Cta..si zici ca-s singurul specimen cu problema asta din judet..Mi-or da si-un premiu,ceva?
Sa va zic ca m-am pus in pat sa dorm putin si am dormit 5 ore?gizzzas..
Bine ca am facut curat de dimineata...dar tot mai am o groaza de treaba.
Va pupic..ma duc sa gatesc..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara

Leditia , sa fie intr-un ceas bun sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios (las-o mai moale cu serviciul asta al tau acum, macar la inceput)

Adriana , multumesc pentru reteta!

Gabi , cum se mai simte Bogdanel? am vazut si pozele voarte, e baiat mare!

Lilia , am vazut pozele, sunteti o famile frumoasa si reusita! am vazut si pozele de cand a-ti fost nasi cat faceti pana la Chisinau? o sa fie bine

Daria , voi ce faceti? un pentru Giulia frumoasa

Katty , tu ce faci, te pregatesti de mini-vacanta?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Gabi scumpa, mi s-a intors curierul ca cica nu raspunsasi la telefon (trimisesem cuburi pentru Bogdanel cel curajos). Cred ca ti le retrimit in saptamana de dupa Paste ca acu nu mai prind eu curierul. Dar sa stabilim amanadoua cand, ca sa ai telefonul langa tine.
Ce mai face Bogdanel ? Cum mai merge tratamentul pentru ochisori ? Vezi vreo diferenta ?
Eu sunt capiata, m-au zapacit de tot la munca, de parca nu-mi ajungea ce ma zapacise fiu-meu oricum . Dar macar mi-am revenit si din pocneala de la atomix, si din criza de bila ce a urmat spalarii unei jumatati de casa si muncii de dupa ce m-am intors. Fetelor, multumesc de urari si intrebarile de sanatate.
Acu ne pragatim de zor de Paste, mamanu meu cu bucataria si eu cu restul, slava Domnului ca ma ajuta mama ca nu stiu cand mai apucam sa mai si bucataresc, cred ca-i scoteam la pascut ca tot rimeaza cu Pastele.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, semnez si eu rapid, am o groaza de munca, kef zero, pic de somn ...
Ledi, sa fie cum iti doresti tu, asteptam vesti!
Ralcat, spor la treburi.
De fapt tuturor va doresc spor la treburi si pregatiri !

Va pup ... o zi frumoasa !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput